| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 20:02
nie wiem co ten temat ma coś wspónego z Pogonią ale dobra...
Najlepsza stuka walki to bieganie. A dlaczego ?
Strzała w ryj i w Długo spierdalsz jesteś dobrze wyrenowany to cie nie dogoni
a tak na poważnie to nie wiem......
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-20 20:03]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 20:12
no ja bym ci polecił mongolski balet - jak zatańczysz przed kolesiami którzy chcą cie nastukać wszyscy padna na ziemie...
do hajd parku z tym
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 20:12
>Najlepsza stuka walki to bieganie
>no ja bym ci polecił mongolski balet
Ziemniak zajebisty sposób, trzeba mieć dobry speed a na serio to tez nie wiem ale karate jest podobno fajne 
ps. coś czuje że się ubawie przy tym temacie [Ostatnio edytowane przez Mick: 2003-11-20 20:15]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 20:34
nie nie mysle ze to nie jest dobry sposob.postaw sie w sytuacji kiedy jedziesz autokarem np na widzew i atakuje cie destroyersi to co wtedy stosujesz ta metode !!!!chyba nie!!!!!pozdro.
racja do hyde parku z tym ale nie jest to taki glupi temat.a na temat sztuk walki wypowiem sie pozniej.pozdro
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 20:42
ehhh , Pipka... ty to jak cos jebniesz... 
Moim zdaniem najlepsza sztuka walki jest brazylijska capoeira
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 22:09
ekil - cwiczyj Thaja ?
kawek - Kravka wymiata tzn ?? cwiczysz ja , czy wymiata bo tak ci ktos powiedzial ?!
vega - combat 56 jak cos .....
WFH - za dobrze sie znamy abym komentowal twoj wpis... hehe ciekawe co bys napisal ....
zmiencie temat na JAKIE SZTUKI WALKI CWICZYCIE a nie jakie sie wam podobaja......
p.s. - moj koles wymiata capoeire, jest w tym zajebisty!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 22:10
ja tam nie uprawiam zadnej stuki walki jedynie co to chodze na salkeale przydalo by sie aby z wielu z was zaczelo cos robic a nie jechac na wyjazd i dostawac po ryju za kazdym razem!!!
|
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 22:12
Kazda sztuka walki jest dobra , najwazniejsze tylko , zeby opanowac ja do perfekcji.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 22:14
> ja tam nie uprawiam zadnej stuki walki jedynie co to chodze na salkeale
> przydalo by sie aby z wielu z was zaczelo cos robic a nie jechac na wyjazd i
> dostawac po ryju za kazdym razem!!!
Chyba sie troszke zapedziles kolego ze Swinoujscia...
Niby kto jezdzi na wyjazdy i dostaje po ryju z kazdym razem?
Zajmij sie Flota , a nie wpierdalasz sie w nie swoje sprawy.
|
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 22:24
najlepsza wolna amerykanka
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sztuki Walki - 20/11/2003 23:05
Wyspiarz nie badz smieszny i zastanow sie co gadasz.Nie chce tutaj przytaczac waszych "akcji" chuliganskich bo wypadlibyscie naprawde marnie. Powodzenia
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|