| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Championship Manager 03/04 - 20/11/2003 14:39
Wie może ktoś czy wyszedł juz nowy manager!!! i czy jest lepszy od pozostałych? [Ostatnio edytowane przez joki_84: 2003-11-20 14:40]
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
Odp: Championship Manager 03/04 - 20/11/2003 15:22
Ja tego managera mam i gram w niego pozatym że uaktualnione składy nowy background i może kilka nowych opcji to nic ciekawego więc jeśli ktoś jest świrem i chce oryginał to radze mu poprostu uaktualizować CM4... ale wiadomo gra się super...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship Manager 03/04 - 20/11/2003 16:34
Chyba już wyszedł, ja tam grałem w demo i niepodobało mi się ...zdążyłem zauważyć kilka nowych bajerków nic pozatym wole wersje 02/03
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship Manager 03/04 - 20/11/2003 20:08
> ale kazdy wie, ze najlepszym managerem byl CM01/02 - lepszego poprostu nie ma
niop tyle godzi straconych......to był jedyn moj Orginalny CM....ale ohohoho grało sie i grało ta gra jest boska poprostu
a no jeszcze o nowym CM-ie lipa że Pogoń ma taki zadłużenie ale jest Edytorek tylko nie wiem co tam ustawić żeby nie przesadzić.......ale gra spox zresztą CM to juz Hiostoria i nie ma i nie bedzie lepszego Managera :2ar15smilie: [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-20 20:15]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Championship Manager 03/04 - 20/11/2003 20:21
CM3 01/02 byl rzeczywiscie najlepszy! Ale ja jakos juz sie przyzwyczailem do tych latajacych kuleczek Czasami nawet mi sie podobaja te akcje
> a no jeszcze o nowym CM-ie lipa że Pogoń ma taki zadłużenie
Zadluzenie to nie problem W CM4 juz po kilku sezonach wyszedlem na plus. Najlepszym rozwiazaniem sa wypozyczenia. Nic nie placisz, a dostajesz naprawde dobrych gosci.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship Manager 03/04 - 23/11/2003 21:02
a ja juz gram sobie Pogonią i smiejszyłem im te Feralne zadłużenie (nie przesadzałem) i se kupielm Ferdka Chifona i jakiś młodych z Lower Division mam jak narazie bo 5 kolejkach 3 mjesce ale nie moge u siebie wygrać na wyjedzi wszystko.... i macie jakieś talety jak narazie znalazłem Adu Fredy, (każdy chba zna) Temile i Karol Tecza i jeszce jakiś ale zapomniałem jak sie wabił a jak wam idzie....... [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-23 21:07]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship Manager 03/04 - 25/11/2003 22:22
znacie moze jakiegos dobrego obrońce który by chciał grac w Pogońi?(oczywiscie w cm) [Ostatnio edytowane przez joki_84: 2003-11-25 22:46]
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
Odp: Championship Manager 03/04 - 26/11/2003 11:41
> znacie moze jakiegos dobrego obrońce który by chciał grac w Pogońi?(oczywiscie w
> cm)
jeśli chodzi o nowego Cm to możesz spróbować
1.Marcin Kaczmarek (bez klubu)
2.Rafal Siadaczka (bez klubu)
3.Marcin Jaworski (21 lat Stal Rzeszów)
4.Karol Tecza (21 lat Siarka Tarnobrzek)
5.Krysitan Kalinowski (17 lat (?) Zagłębie Lubin Drogi bardzo ale przejdzie jak masz i dasz kase)
narazie nie mam wjec porpozycj ale pierwsze dwa numery są najlepszymi zakupami numery 3, 4 i 5 to trza mnieć kaske ale też dobry zawodnicy prespektywiczni
|
|
|
|
|
Odp: Championship Manager 03/04 - 26/11/2003 15:45
Przechodziłem dzisiaj koło Turzynu i postanowiłem sprawdzić czy już go mają ...okazało się że jest do nabycia za 20 zł !!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
- 1
-
|