| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
BARAŻE DO ME - 20/11/2003 08:24
Jak oceniacie baraże?? dla mnie najwieksza niespodzianka to Łotwa! A Holanbdia wreszcie pokazała klase, wygrywajac 6-0. A reszta wyników była do przewidzenia 
|
|
|
|
|
Odp: BARAŻE DO ME - 20/11/2003 08:38
oprocz awansu Lotwy to wszystkie mecze zakonczyly sie planowo! mysle ze Turcja popelnila ten sam blad co Polska lekcewazac Lotwe imyslac ze u siebie nie beda miec problemow i ze spokojnie wygraja!
HOLANDIA JEST WIELKA!!!!!!!!!!!!!! Marzy mi sie final ME Holandia -Anglia or holandia - Hiszpania!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: BARAŻE DO ME - 20/11/2003 09:08
A Ja bym chciał finał Holndia-Czechy!
I Czesi i Holendrzy są w super formie no i był by rewanż za mecze grupowe.
Turcja mnie zawiodła ale dalej będe im kibicował.
A Łotwa jak by na to nie patrzeć ma w ostatnim czasie dobre wyniki.
W Rydze remis ze Szwecją i zwycięstwa z Węgrami oraz Turcją na wyjazdch zwycięstwa ze Szwecją oraz z Polską no i remis z Turcją.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: BARAŻE DO ME - 20/11/2003 09:52
Awans Łotwy jest naprawde wielka niespodzianka czyzby powstała kolejna europejska potega?? ,dobrze sie stało ze awansowała Holandia bo wszelkie mistrzostwa bez nich sa dosc nudne
|
|
|
|
|
Odp: BARAŻE DO ME - 20/11/2003 12:28
Cieszę się, że Holandia pokazała wszystkim niedowiarkom, że jest to jedna z najlepszych drużyn w Europie.
Awans Łotwy jest napewno niespodzianką, a nawiasem mówiąc możemy się tewraz chwalić, że przegraliśmy eliminacje z dwoma finalistami. Marna to dla mnie pociecha. Pokażuje, jak awans był blisko.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: BARAŻE DO ME - 20/11/2003 12:30
> Awans Łotwy jest naprawde wielka niespodzianka czyzby powstała kolejna
> europejska potega??
To juz mamy 2 potegi. Druga to Polska w koncu wygrali z Wlochami i Serbia
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: BARAŻE DO ME - 20/11/2003 17:09
zadziwila mnie Łotwa.... moze jednak nie kupili meczu od szwedow a turcja prowadzila juz 2-0 heh. a tak to bez niespodzianek .... przez Łotwe mi kupon poplynal
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: BARAŻE DO ME - 20/11/2003 19:28
> bravo dla Litwy, hehe to moze jednak Polska nie była taka slaba tylko Litwa
> taka dobra
Zoe rozbiłeś mnie tym tekstem
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: BARAŻE DO ME - 21/11/2003 12:26
Mi sie marzy final z dwoma z trzeh druzyn: Holandia, Czechy, Francja ...
To sa europejskie potegi moim zdaniem ...
No i jeszcze ciekawe bylo rozstrzygniecie w meczu Walia - Rosja...
Po cichu na Walijczykow liczylem... U siebie nie potrafili z Rosjanami wygrac... Szkoda...
Hiszpania, mozna bylo sie spodziewac, ze na wyjezdzie zagraja lepiej niz w pierwszym meczu. 3:0 - zasluzenie. Mistrzostwa bez Hiszpani, to jak Polska w siate bez Glinki 
pZdR
|
..::..
|
|
|
|
|
|
|
|
|