| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 22:17
Ostatnio przeczytałem w "TMK" ciekawy artukuł na temat: "Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami" Mi się wydaje a nawet jestem pewien ze warto i to bardzo! Jest szansa pokazania sie na arenie międzynarodowej! A jak wy myślicie?
PS: szkoda ze Pogoń nie ma żadnej zgody zagranicą
[Ostatnio edytowane przez łasic: 2003-11-15 22:21]
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 22:34
> Ostatnio przeczytałem w "TMK" ciekawy artukuł na temat: "Czy warto mieć zgody z
> zagranicznymi klubami" Mi się wydaje a nawet jestem pewien ze warto i to bardzo!
> Jest szansa pokazania sie na arenie międzynarodowej! A jak wy myślicie?
PS:
> szkoda ze Pogoń nie ma żadnej zgody zagranicą
[Ostatnio edytowane przez łasic:
ostatnio na forum była jakaś akcja z Partizanem Belgrad..wie może co z tym??jeśli to nie była jakaś bajka z palca wyssana!!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 23:30
--= Zgoda =-- z jakimś europejskim klubem to dobry pomysł. Niedługo (miejmy nadzieję) że zagramy w europejskich pucharach... a wtedy może byc róźnie np. możemy trafić na rywala naszej zaprzyjaźnionej ekipy która wspomogła by nas na wyjedzie, (ale i nietylko są jeszcze inne aspekty posiadania zagranicznych przyjaciół) dlatego uważam fajnie by było mieć taki zaprzyjaźniony klub za granicą !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 23:30
> Ostatnio przeczytałem w "TMK" ciekawy artukuł na temat: "Czy warto mieć zgody z
> zagranicznymi klubami" Mi się wydaje a nawet jestem pewien ze warto i to bardzo!
> Jest szansa pokazania sie na arenie międzynarodowej! A jak wy myślicie?
Według mnie Pogoń powinna mieć zgodę z jakimś znanym zagranicznym klubem. Np. Bayern czy Barca.
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 23:48
a ja proponuje zgode nie tylko miedzy kibicami ale i dzialaczami . chodzi mi np. o takie cos jak ma man.utd i anderlecht ze oni sie wymieniaja zawodnikami i ci co sie niemiesza w 1 skladzie w man.utd graja se tam w brukseli moze i nawet nie w 1 zespole ale tak jest fajnie. no i np. taki luis enrique gralby u nas w rezerwach faza by byla... i zgadzam sie co do barcy te same barwy to jest to.... forza Barca & Pogon
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 08:52
>WIEM ŻE LECH MA ZGODE Z SCHALKE NIEPAMIĘTAŁ ALE KTOŚ MA UKŁADY >MENCHESTEREM U NIEWIEM BYĆ MOŻE SIE MYLE.A CO DO POGONI TO >CHCIAŁBYM ŻEBY POGOŃ MIAŁA ZGODE Z ZESPOLEM Z LIGI WŁOSKIEJ >JUWE,LAZIO,MILAN ALE TO CHYBA TYLKO MARZENIA NO RACZEJ TAK
Z Machesterem ma Legia układy, z tego co wiem.
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 10:37
no zajebiście jest podwchycić temat z innego forum bo tam już się nie chce nikomu o tym pisać>
zajebiście zróbcie sobie zgode z barcą - napiszcie pare meili i gotowe, nawet czasem na czacie sie mozecie spotkac.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 12:34
helmut dobrze prawisz 
Zgoda przez internet - super.
Jak zrobicie juz zgode - to nie zapomnijcie nas poinformowac ! Kupie sobie koszulke, szalik i uszyje flage nowego klubu.
Bede biegal z nimi po Szczecinie i bedzie w ogóle super.
Jestes da best !
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 14:51
> >WIEM ŻE LECH MA ZGODE Z SCHALKE NIEPAMIĘTAŁ ALE KTOŚ MA UKŁADY >MENCHESTEREM U
> NIEWIEM BYĆ MOŻE SIE MYLE.A CO DO POGONI TO >CHCIAŁBYM ŻEBY POGOŃ MIAŁA ZGODE Z
> ZESPOLEM Z LIGI WŁOSKIEJ >JUWE,LAZIO,MILAN ALE TO CHYBA TYLKO MARZENIA NO RACZEJ
> TAK
Z Machesterem ma Legia układy, z tego co wiem.
Z tego co wiem dobrze wiesz
P.S. Moze narazie zrobicie sobie zgode z Unionem Berlin a nastepny krok to Barca;-) a jak sie Barca nie zgodzi to Real, a co tam za roznica;-)
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|