| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Hymn Kibiców Pogonii - 13/11/2003 23:36
Tak sobie myśle, że fajnie by było gdybyśmy mieli swój hymn !!! Coś na wzór kibiców Liverpoolu !!! Można by ogłosić jakiś konkurs na to !!! Napewno wśród nas są jacyś uzdolnieni kibcie którzy mogli by się tego podjąć !!! Melodie już mamy (Hermes House Band - I Will Survive) ...Albo może jakaś właśnie przeróbka tej piosenki... Pomyślcie nad tym ...bo fajnie by było mieć taką piosenkę, którą śpiewalibysmy przed każdym meczem !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 00:11
Dla mnie bylo by zajebisci jak by caly stadion przed kazdym meczem zaspiewal "Dzis zgodnym rytmem bija nam nasze serca ktore my .............." Ale to chyba juz nie mozliwe wiekszosc młodych nawet nie bedzie wiedzialo o co za bardzo chodzi!
Według mnie utwór nadaje sie doskonale!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 08:09
Hymn to swietny pomysl powiem wam ze robi wrazenie kiedy bylem na meczu Wisla -Anderlecht latem i prawie 10 tysiecy gardel zaczelo go spiewac.......oczywiscie wszysycy musieli by sie go dobrze nauczyc nawet pikniki zeby dalo to efekt!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 08:11
> hymn i musyka do I will.... prosze litosci.... nie rozumiesz slowa "HYMN" ?!
> sprawdz w slowniku!
Specjalnie dla ciebie ... "Hymn" - uroczysta PIEŚŃ pochwalna, opiewająca np. czyjąś sławe lub wzniosłą ideę. Mam nadzieję że już wszystko będzie jasne !!! Ja tylko rzuciłem propozycje takiej melodii ...ty zamiast błagać o litość móglbyś wymyśleć coś innego
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 08:31
hm... Przeciez mozna zrobic jakies ulotki (czy cos w tym stylu) i przed meczem rozdac... to chyba kazdy bedzie potrafil przeczytac (zaspiewac) ale pomysl dobry... (z tym hymnem) [Ostatnio edytowane przez Shaq: 2003-11-14 08:32]
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 09:31
Wydaje mi sie, ze piesn "Dzis zgodnym rytmem ..." nadaje sie na hymn. Zadne "I will survive" - taka przyspiewka to se moze grac w przerwie meczu (nie mowie, ze jest zla). A ta pierwsza melodia ma w sobie "cos" - jest uroczysta i powazna.
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 09:39
> Wydaje mi sie, ze piesn "Dzis zgodnym rytmem ..." nadaje sie na hymn. Zadne "I
> will survive" - taka przyspiewka to se moze grac w przerwie meczu (nie mowie, ze
> jest zla). A ta pierwsza melodia ma w sobie "cos" - jest uroczysta i powazna.
Nie no świetny pomysł, nie ma co.... 10 tysięcy gardeł śpiewających "gdziekolwiek Pogoń edzie grać..." a za tydzień na wyjeździe 15 osób
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 11:26
Mi sie podoba piosenka Pogoń Szczecin wita was, mogla by byc puszczana na poczatku meczu ,poki nie skomponujemy hymnu moze torzewskiego damy zlecenie choc on chyba tylko wykonuje a nie pisze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 13:37
Co do wyjazdow to na belchatowie napewno sie pojawimy w sporej ilosci a na wiosne ,arka ,cracovia ,lubin,-tam tez zapewne bedzie nas sporo,gorzej np z takim chorzowem ,poprostu u nas niema jednosci wiele osob sie boi jezdzic bo co pojada dostana wpierdol od kibicow przeciwnej druzyny to i jak wroca jeszcze od swoich ktorzy mimo iz sa grupa chuliganska na wyjazdy sie nie kwapia w zwartej grupie ,jak niebedzie jednosci to nigdy niebedziemy dobrze zorganizowani.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 15:38
"dzis zgodnym rytmem bija nam" bez kitu to by bylo wzruszajace wrecz przed meczme bysmy spiewali wszyscy razem jakby pilkarze z tunelu wychodzili no bez kitu za mocno by bylo a idea ulotek moze byc tu bardzo trafna....
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 15:44
> Dla mnie bylo by zajebisci jak by caly stadion przed kazdym meczem zaspiewal
> "Dzis zgodnym rytmem bija nam nasze serca ktore my .............." Ale to chyba
> juz nie mozliwe wiekszosc młodych nawet nie bedzie wiedzialo o co za bardzo
> chodzi!
Ten pomysł jest naprawde zajebisty trzeba by było cos zrobic z tym.............
|
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 15:45
yhy super.
Ludziom trudno sie nauczyc paru przyspiewek przez kilka lat ale hymn beda mieli powieszony nad lozkiem i co wieczór zamiast modlitwy beda sie uczyc 
Litosci.... to nie przejdzie. Najpierw niech kazdy sie nauczy prostych, cotygodniowych meczowych przyspiewek ,, Od Szczecina do Opola..." , ,,W wolnym miescie..." itp. a nie za hymn sie bierzecie.
I na dodatek "I'll survive" - szkoda, ze nie na melodie Ich Troje.... no rece sie zalamuja.
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 16:42
I will survive , dzin zgodnym rytmen i Pogoń Szczecin wita was niepasuje to moze byc tylko piosenka do tanca i spiewania w czasie przerwy !! Ale hymn mamy tylko jeszcze tekst hymn jest taki jak wychodza z tunelu to to jest nasz hymn !!!! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-11-14 16:44]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hymn Kibiców Pogonii - 14/11/2003 19:14
hehe,sie rozmarzyliscie...NIestety nawet Ci co siedza u nas w mlynku glupieja jak sie zacznie spiewac jakas trundniejsza piosenke,w ktorej poza slowami "POGOŃ SZCZECIN" sa jakies inne 
Kolego RUSH a gdzie Ty byles w tym sezonie,ze tak opisujesz sytuacje na wyjazdach
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|