| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 20:53
jak ja dawno nie zakładałem tematu 
ok do rzeczy... temat zaczerpnięty z konkurencyjnego forum, ale uważam że bardzo potrzebny i prosiłbym o poważne podejście do sprawy....
Chodzi o to żeby każdy kto ma pomysł na flage dał tutaj upust swojej wyobraźni i napisał jak w jego głowie taka flaga miałaby wyglądać. Ponieważ zbliża się zima trzeba pomyśleć o nowej fladze (flagach)
tylko konkretne oferty bez rozmywania tematu prosze 
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-06-21 21:23]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 20:58
helmut - odezwij sie do mnie na gg - 4059371
tzn - niech ktos z Mlodych Wilkow sie odezwie jak moze....
p.s. - sorry za rozmycie tematu.....
[Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-11-13 20:59] [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-11-13 21:06]
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 22:30
Kiedys dobry byl motyw na jednym z kubkow Pogońi w srodku herb dookola zolete cos tam niewiem jak to sie nazywa, na gorze korona ,a po 2 stronach herbu gryfy ale nie same glowy tylko cale , mozna by takie cos w srodku umiesic i np napis forza Pogoń ,u gory mniejszy napis np:straznicy grodu gryfa ,motyw z jednego skladaku ,mozliwosci jest wiele .
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 22:50
Flage mozna zawsze jakos zaprojektowac , sa ludzie ktorzy na tym sie znaja...
Wydaje mi sie , ze lepiej pomyslec o jakims ciekawym tekscie , bo wiekszosc naszych fan ma tylko napis Pogon Szczecin , herb i nic wiecej.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 23:10
Wydaje mi sie , ze lepiej pomyslec o jakims ciekawym tekscie , bo
> wiekszosc naszych fan ma tylko napis Pogon Szczecin , herb i nic wiecej.
Dokładnie. Pomysłów już wiele miałem i słyszałem, niestety zazwyczaj nie na trzeźwo i następnego dnia trudno było sobie przypomnieć 
Zresztą ostatnio zainaugurowała nowa flaga, z niezłym tekstem. Może więc czas na nową sektorówkę?
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 23:30
>
Wydaje mi sie , ze lepiej pomyslec o jakims ciekawym tekscie , bo
> wiekszosc naszych fan ma tylko napis Pogon Szczecin , herb i nic wiecej.
Dokładnie... Jak najbardziej jestem za i popieram ten pomysł !!! Ciekawy tekst to było by to !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 11:53
Proponuje jakas zrzutke na sektorowke ,forma do uzgodnienia ,a sama sektorowka mogla by byc od sektorow 2 do 6 bo tam niema plotow , ale zdjac ploty miedzy 10 11 12 i 13 i zrobic taka zajebiscie wielka sektorowke na luk.
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 12:47
> Proponuje jakas zrzutke na sektorowke ,forma do uzgodnienia ,a sama sektorowka
> mogla by byc od sektorow 2 do 6 bo tam niema plotow , ale zdjac ploty miedzy 10
> 11 12 i 13 i zrobic taka zajebiscie wielka sektorowke na luk.
Na taka sektorowke zbieralibysmy z rok czasu...
Napewno jest to duzy wydatek , a chyba wszyscy przekonali sie , ze kibice Pogoni , raczej nie naleza do chojnych...
Wystarczy tylko przypomniec wielka zrzutke na cracovie , gdzie MW zebrali , o ile sie nie myle , ok. 300 zl.. Jest to smieszna suma...
To samo bylo z nowa flaga , ktora zaprojektowali koledzy z konkurencyjnego forum...
Musieli niezle sie wysilic , zeby zebrac 1500 zl.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 13:32
Dlatego trzeba to jakos inaczej zrobic ,zrzutka na flage tomka byla prowadzona glownie na forum i chyba tylko odwiedzajacy internet wiedzieli o niej ,a na oprawe z tym kontem to raczej bardziej klopotliwe ,Legia swego czasu robila zrzutke na lamach Naszej Legii ,u nas ta akacja musiala by byc dobrze zaplanowana i zorganizowana np:kilka mozliwosci wplat kasy np:w Liderze ,na stadionie ,wszystko oficjalnie zeby ludzie wiedzieli na co idzie kazda zl ,albo namowic ptaka na 1zl do biletu i z tego zrobic flage i oprawe ,kiedys byl dobry pomysl smsami na 71 lub 72 itd. ale ktos pisal ze firma teleaudio wiekszosc zrzera kasy za to.Tak wiec sprawa pozostaje otwarta .
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 15:19
A ja proponuje zrobic flage na specjalne okazje !
Mianowicie z napisem ,, Piknikowi Chlopcy" - wywieszana by byla chyba kazdy wie na jakich meczach 
A na serio to sektórówka chyba nie potrzebna - mamy jedna a i tak jej nie wykorzystujemy.
Nowe flagi ?? Czemu nie ale sensowne ! A nie ,,Papricanos" czy ,,Mega Kibice" - bo szkoda kasy na takie cos.
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 15:44
hm... tez bylbym za jakimis fajnymi flagami na plot bo ta sektorowka choc jest fajna to malo co ja pokazujemy no ale na zaglebiu w tv chyba ja pikniki zobacza co a haselko dobre dobry pomysl.... ale pomyslu na dobre haslo nie mam
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6