| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
- Cm4 - - 06/11/2003 23:58
Joł ...jak weszliście na tego posta to znaczy że gracie w najlpeszą gre świata !!! Podzielcie sie swoimi doświadczeniami z innymi kibicami, talentami jakie odkryliśice, spostrzeżeniami i uwagami !!! Polecam Krasena Trifonova <--- Gość wymiata !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 00:00
ja nie gram w CM4 ale w strasze grywalem i to bardzo dluuuugo
teraz nie ma na to czasu, ale masz racje- gra wypas 
talenty --> polecam kliknac tutaj www.cm.uq.pl [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2003-11-07 00:05]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 00:13
hehe ja znam takiego jednego dobre goscia ale nie wiem czy nie przekrece nazwisak NIGERYJCZYK 17 lat wypas gosc szybki dbry dryblik duzo asyst i nawet strzela kucze nie pamietam Temille (lub Temile) jak bedzie nie pasci to nie wiem teraz czekam na nowa wersje z nową Pogonią a gra naprawde rzadzi i wymiata nie ma lepszej (gdyby twierdził inaczej to był bym debile tyle dni straconych na grze) hehe moj najdluszy SAVE miajl prawie 1 miesiąć grałem w nim Hull City i co sezon awans az do Premiership hehe potem poszłem do Polski do Legi byl rok 2006 i tak wymitałęm a potem w 2014 II mjesce na MŚ Polska i ME 2016 II mjesce jak by ktoś chciał bym mi sie pochwalić swojim osiagami w tworzniu taktyki to na GG 4120212 moge też pomóc mam jakieś doświaczenie
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-07 00:14] [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-07 20:30]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 00:44
Cm4 sux hard for me... przez cm3 niechodziłem do szkoły a przez tego to nawet nie potrafie nocy zarwać. A szkoda !
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 06:44
ja grywam w starsza czesc, teraz mam rok 2026 gram Pogońia, mistrzostw nie bede wypisywal mam ok 10, pucharow polski i ligii jest ok 20, jeszcze puchar uefa i co roku w 2 fazie lm, czekam na cm5 i Pogoń w 2 lidze
|
I am the best at basketball !!
|
|
|
|
Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 07:47
ja sobie sciagnalem patcha i gram Pogońia od 2 ligi z nowym skladem .nie gram dlugo wiec narazie mam tylko awans do ekstraklasy na koncie
|
|
|
|
|
Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 09:26
ja tez gram obecnym skladem w drugiej lidze z wgranym nowym patchem narazie mam 2 miejsce po 5 meczach 3 zwyciestwa i dwa remisy! poki co liderem jest Podbeskidzie zrobilem kilka swietnych transferow za free....Wojciechowski (ktory po 3 meczach zlapal kontuzje na 8 miesiecy),Siadaczka,Lewandowski Grzegorz, Adamczuk,Dymkowski,Kulawik wiem ze to same staruchy ale kadre trzeba miec szeroka. statystyki naszych pilkarzy sa w sumie przecietne
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 10:00
Grałem już wiele sezonów ale najlepiej gra układała mi sie w Pogoni wiedziałem jaką taktykę dać troszkę pomyślałem i w pierwszym sezonie Pogońią (tylko 4 wzmocnienia) zdobyłem puchar Polski i 3 miejsce w lidze ... gra bardzo fajna ale czasami występują poważne blędy .....
|
|
|
|
|
Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 10:40
Ja gralem bardzo duzo w cm3.... i narazie cm4 mnie nie przekonal... A co do osiagniec to w jednej grze. 3 mistrzostwa Legia 3 mistrzostwa Odra Opola Wicemistrzostwo Legia . Wicemistrzostwo Odra Opole. Liega mistrzow Odra Opole WYGRANA. i chyba raz polfinal LM Odra Opole. 3 miejsce reprezentacja Rosji tylko nie pamietam czy ME czy MŚ. Calkiem udana gra. Po niej zaczalem coraz rzadziej grac i duzo eksperymentowac co nie zawsze dawalo wymarzone skutki
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
- 1
-
|