Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> - Cm4 - << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adriano
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8164 dni

- Cm4 - - 06/11/2003 23:58
Joł ...jak weszliście na tego posta to znaczy że gracie w najlpeszą gre świata !!! Podzielcie sie swoimi doświadczeniami z innymi kibicami, talentami jakie odkryliśice, spostrzeżeniami i uwagami !!! Polecam Krasena Trifonova <--- Gość wymiata !!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Sampaio
Kibic
Na forum od 8184 dni

*

Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 00:00
ja nie gram w CM4 ale w strasze grywalem i to bardzo dluuuugo

teraz nie ma na to czasu, ale masz racje- gra wypas :)

talenty --> polecam kliknac tutaj www.cm.uq.pl [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2003-11-07 00:05]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8999 dni

Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 00:03
gram, Pogonia, awans do I ligi, Mistrz Polski, gra w LM...... przejscie do grupy..... w grupie: AEK, Bayern, Juventus :D

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 00:13
hehe ja znam takiego jednego dobre goscia ale nie wiem czy nie przekrece nazwisak NIGERYJCZYK 17 lat wypas gosc szybki dbry dryblik duzo asyst i nawet strzela kucze nie pamietam Temille (lub Temile) jak bedzie nie pasci to nie wiem teraz czekam na nowa wersje z nową Pogonią a gra naprawde rzadzi i wymiata nie ma lepszej (gdyby twierdził inaczej to był bym debile tyle dni straconych na grze) hehe moj najdluszy SAVE miajl prawie 1 miesiąć grałem w nim Hull City i co sezon awans az do Premiership hehe potem poszłem do Polski do Legi byl rok 2006 i tak wymitałęm a potem w 2014 II mjesce na MŚ Polska :D i ME 2016 II mjesce :D jak by ktoś chciał bym mi sie pochwalić swojim osiagami w tworzniu taktyki to na GG 4120212 moge też pomóc mam jakieś doświaczenie

[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-07 00:14] [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-11-07 20:30]

Z daleka nie będzie widać.
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 00:44
Cm4 sux hard for me... przez cm3 niechodziłem do szkoły a przez tego to nawet nie potrafie nocy zarwać. A szkoda ! :)

God, I'm glad I'm not me.
przemyslaw1984
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 06:44
ja grywam w starsza czesc, teraz mam rok 2026 gram Pogońia, mistrzostw nie bede wypisywal mam ok 10, pucharow polski i ligii jest ok 20, jeszcze puchar uefa i co roku w 2 fazie lm, czekam na cm5 i Pogoń w 2 lidze

I am the best at basketball !!
ZDR
Kibic
Na forum od 8438 dni

**

Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 07:47
ja sobie sciagnalem patcha i gram Pogońia od 2 ligi z nowym skladem .nie gram dlugo wiec narazie mam tylko awans do ekstraklasy na koncie ;)

Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 09:26
ja tez gram obecnym skladem w drugiej lidze z wgranym nowym patchem:) narazie mam 2 miejsce po 5 meczach 3 zwyciestwa i dwa remisy! poki co liderem jest Podbeskidzie :D zrobilem kilka swietnych transferow za free....Wojciechowski (ktory po 3 meczach zlapal kontuzje na 8 miesiecy),Siadaczka,Lewandowski Grzegorz, Adamczuk,Dymkowski,Kulawik wiem ze to same staruchy ale kadre trzeba miec szeroka. statystyki naszych pilkarzy sa w sumie przecietne

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ekil
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 10:00
Grałem już wiele sezonów ale najlepiej gra układała mi sie w Pogoni wiedziałem jaką taktykę dać troszkę pomyślałem i w pierwszym sezonie Pogońią (tylko 4 wzmocnienia) zdobyłem puchar Polski i 3 miejsce w lidze ... gra bardzo fajna ale czasami występują poważne blędy .....:)

Zezik
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: - Cm4 - - 07/11/2003 10:40
Ja gralem bardzo duzo w cm3.... i narazie cm4 mnie nie przekonal... A co do osiagniec to w jednej grze. 3 mistrzostwa Legia 3 mistrzostwa Odra Opola Wicemistrzostwo Legia . Wicemistrzostwo Odra Opole. Liega mistrzow Odra Opole WYGRANA. i chyba raz polfinal LM Odra Opole. 3 miejsce reprezentacja Rosji tylko nie pamietam czy ME czy MŚ. Calkiem udana gra. Po niej zaczalem coraz rzadziej grac i duzo eksperymentowac co nie zawsze dawalo wymarzone skutki:D

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772592678 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005