| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Polak zginął w Iraku. - 06/11/2003 16:23
Polski oficer, który zginął w Iraku, to major Hieronim Kupczyk ze Szczecina, z I Brygady Polskiego Kontyngentu Wojskowego - poinformował płk Adam Stasiński z biura prasy i informacji Ministerstwa Obrony Narodowej.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 06/11/2003 17:23
czemu mają ginąć Polacy za Amerykanów którzy sami rozpętali to wojne?? niech oni lepiej wracają do domów jak najszybciej bo jescze mogą sie zfarzyć(mam nadzieje że nie)takie tragedie jak ta dzisiaj!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 06/11/2003 17:28
> czemu mają ginąć Polacy za Amerykanów którzy sami rozpętali to wojne?? niech oni
> lepiej wracają do domów jak najszybciej bo jescze mogą sie zfarzyć(mam nadzieje
> że nie)takie tragedie jak ta dzisiaj!
Polacy nie giną za Amerykanów tylko za kasę.
Nie pojechał do Iraku nikt kto nie chciał.
[']['][']
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 06/11/2003 19:41
wojny nie popieram ale zgadzam sie z Celciuszem ze to byly indywidualne decyzje kazdego z tych zolnierzy wiedzieli w co sie pakuja......co nie zmienia faktu ze jest przykro z powodu smierci rodaka do tego z naszego miasta (( [*]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 06/11/2003 23:08
kondolencje dla rodziny płk. ['][']['][']['][']['][']
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polak zginął w Iraku. - 06/11/2003 23:39
kondolencje dla rodziny zmarłego
sam ostatnio miałem pogrzeb w rodzinie ale co innego samemu przezywac taka tragedie jaka jest utrata kogos bardzo bliskiego
niestety mam przeczucie ze to jest pierwsza ofiara...
do pokoju w Iraku jeszcze dluga droga 
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|