Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Kto wie...? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
adas|MKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8338 dni

Kto wie...? - 05/11/2003 21:50
Kto z was wie moze, na jakim kanale moge oglądnoć skróty ze spotkań NBA lub retransmisje tych owych spotkań...?

Z GÓRY WIELKIE DZIEKI :)

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
--
Kibic
Na forum od 8762 dni

Odp: Kto wie...? - 05/11/2003 21:54
Na canale + niebieskim jest teraz NBA !!

Hanki
Kibic
Na forum od 8383 dni

**

Odp: Kto wie...? - 05/11/2003 21:59
W każdym tygodniu pokazują na żywo 2 spotkania, w każdy czwartek masz magazyn NBA Action, także w końcu można sobie coś niecoś pooglądać, oczywiście jeśli się ma Canal + :D

Llibertat per a Catalunya!
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Kto wie...? - 05/11/2003 22:04
A jeżeli masz satelitę i jakimś cudem nie odnalazłeś żadnego kanału z NBA, to zaglądaj na www.tbwsport.com - każdego dnia, w dziale Live on TV, znajdziesz tam wykaz kanałów przeprowadzających transmisje.

Faster
Kibic
Na forum od 8797 dni

Odp: Kto wie...? - 05/11/2003 22:27
Jak ktoś ma DSF to tam chyba lecą skróty ze spotkań. Kiedy to nie wiem bo już nie mam tej TV w kablówce.

Hanki
Kibic
Na forum od 8383 dni

**

Odp: Kto wie...? - 05/11/2003 22:30
No to fakt, DSF zabrali nam już niestety :( Ale z tego co wiem, to tam mają raz w tygodniu (czy może już nawet 2) taki ledwie godzinny skrót z wybranego spotkania (najczęściej mecze Dallas Mavericks z prostej przyczyny - Dirk Nowitzki) no i w sobote mają też NBA Action. Ale generalnie na Canal+ fajne są te transmisje i dobrze, że chociaż tam można coś obejrzeć, no chyba że ktoś dysponuje stacjami typu ESPN, TNT czy ma Premiere World, to dla niego nie ma już kompletnie żadnego problemu z oglądaniem NBA ;-)

Llibertat per a Catalunya!
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: Kto wie...? - 06/11/2003 08:26
Canal+ byl, ale teraz Pogon pokazuja w regionalnej, a wiec byl juz nie potrzebny :)

Dzieki za wszystkie informacje :)

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772592692 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005