| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 15:10
Wychowanek Pogoni Szczecin daje o sobie znak w izraelskim FC Ashdod. Nasz bramkarz spisuje się rewelacyjnie. Czy mozliwe jest by znów zagościł w szczecińskiej Pogoni
|
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 15:16
Czemu ludzie nie mozecie pisac w odpowiednich kategoriach?? do tej pory zwykle tematy do hyde parku byly w "Pogon Szczecin" no a teraz temat nadajacy sie przede wszystkim do "Pogon Szczecin" w hyde parku.... po cos te kategorie sa!!??
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 16:16
Boshe... Nie mam słów...
P.S. Obawiam się, że nie mam czterech kutasów. Tak więc raczej nie przyczynię się do powrotu Majdana i transferu Ronaldo. [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-10-30 16:17]
|
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 16:20
> Boshe... Nie mam słów...
P.S. Obawiam się, że nie mam czterech kutasów. Tak
> więc raczej nie przyczynię się do powrotu Majdana i transferu
> Ronaldo.
ale jest 10 palców plus 11 gratis  [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-10-30 16:20]
|
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 16:20
> P.S. Obawiam się, że nie mam czterech kutasów.
No coż... nie martw się, z każdym jest coś nie tak ale nie wpadaj w panikę - to można leczyć
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 16:21
> Boshe... Nie mam słów...
P.S. Obawiam się, że nie mam czterech kutasów. Tak
> więc raczej nie przyczynię się do powrotu Majdana i transferu
> Ronaldo.
to nieslyszales ??
z kutasem jak ze smokiem upierdalasz jedna glowe a wtrastaja w jej miejsce dwie   
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 16:27
> to nieslyszales ??
z kutasem jak ze smokiem upierdalasz jedna
> glowe a wtrastaja w jej miejsce dwie   
Hehe, a mnie wystarczy jeden Po co się katować 
Helmut --> dzięki za słowa otuchy )))))
Ekil --> ja mam 20 palców Nie masz nóg?
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 17:25
Kurcze jakbysmy sie tu troszke przyłożyli na tym forum to bysmy jeszcze sciagneli Ronaldinho, Nedveda i Ferdinanda...
Troche ruchania nikomu jeszcze nie zaszkodzilo
:tdo13: :tdo13: :tdo13: :tdo13: :tdo13: :tdo13:
:tdo13: :tdo13: :tdo13: :tdo13: :tdo13: :tdo13:
A z tymi nogami to ciekaw jestem jak to ma wygladac
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 18:11
to chodzcie zalozymy dzial sex na forum mysle ze szybko zdobylby popularnosc ja przynajmniej czesto bym go odwiedzal hehe a co do radka to mysle ze nie ma szans zeby znow bronil w szczecinie ale nasz bodzio W. nie jest slabym bramkarzem o tym chyba nie trzeba nikogo przekonywac! pozdro dla erotomanow! :bluegrab:
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 20:23
>
>A z tymi nogami to ciekaw jestem jak to
> ma wygladac 
Trochę wyobraźni 
> Zakładasz nagi na głowe a ktoś ci wylizuje dupe hehe
Człowieku, z takimi tekstami to nie przy kolacji!
Jeżeli to by miało tak wyglądać, to ja nie chcę Ronaldinho
|
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 20:32
Widze ze forum powoli zmienia swoje przeznaczenie :duzy_usmiech: a co do Radka to watpie aby w najblizszym czasie wrocił do Pogoni moze kiedys...........ale poki co Number 1 jest Bodzio.W
|
|
|
|
|
Odp: Majdan w Pogoni? - 30/10/2003 22:29
> Widze ze forum powoli zmienia swoje przeznaczenie :duzy_usmiech: a co do Radka
> to watpie aby w najblizszym czasie wrocił do Pogoni moze kiedys...........ale
> poki co Number 1 jest Bodzio.W
zgadzam sie, do Radka mamy sentyment, ale teraz miedzy slupkami niepodzielnie rzadzi Bodzio i niech tak zostanie narazie
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
- 1
- 2
-
|