| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
HABEMUS PAPAM-25 -LECIE JANA PAWLA II - 16/10/2003 12:44
Wlasnie dzis mija 25 lat od czasu miedy w Watykanie obwieszczono ta radosna nowine ze papiezem bedzie Polak! Wiem ze ostatnio jest przesyt informacji w mediach na ten temat ...ale mysle ze i my powinnismy chociaz w malym stopniu oddac hold i szacunek dla wielkiego czlowieka jakim jest Karol Wojtyla za to co zrobil dla naszego kraju ze jest autorytetem dla wielu Polakow i za to co zrobil dla swiata! JEDYNE CO MOZNA ZYCZYC PAPIEZOWI TO DUZO ZDROWIA..I WIEJ POKOJU NA SWIECIE!
P.s Potraktujcie ten temat powaznie.
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: HABEMUS PAPAM-25 -LECIE JANA PAWLA II - 16/10/2003 14:22
Oł maj gat. Ale ciemnotą zaleciało... Mógłbym napisać coś więcej, ale kumaci (swoją drogą popularne słowo na tym forum) i tak się domyślą.
Życzę Karolowi Wojtyle, nie Papieżowi, dużo zdrowia. Jak każdemu człowiekowi.
[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-10-16 14:23]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: HABEMUS PAPAM-25 -LECIE JANA PAWLA II - 16/10/2003 15:48
kazdy czlowiek ma prawo do bledow, nawet papiez moze sie mylic i kibicowac nie tej druzynie co trzeba 
a tak calkiem powaznie to dobrze, ze ktos zalozyl taki post.
zycze Ojcu Swietemu duzo duzo zdrowia, sily Ducha i wszystkiego co najlepsze
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: HABEMUS PAPAM-25 -LECIE JANA PAWLA II - 18/10/2003 10:04
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAPIEŻA!!! 100 lat... albo nie! 200 lat!!! Dużo zdrowia, żeby dalej jak najlepiej i jak najdłużej służył Bogu!! Papież jest dla mnie wielkim autorytetem i mam gdzies komu kibicuje...
POKÓJ NA ŚWIECIE!!! [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-10-18 11:01]
|
|
|
|
|
Odp: HABEMUS PAPAM-25 -LECIE JANA PAWLA II - 18/10/2003 10:57
> WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAPIEŻA!!! 100 lat... albo nie! 200 lat!!! Dużo
> zdrowia, żeby dalej jak najlepiej wykonywał swoją pracę!! Papież jest dla mnie
> wielkim autorytetem i mam gdzies komu kibicuje...
POKÓJ NA ŚWIECIE!!!
> 
nie nazwal bym tego co on robi praca tylko raczej posluga
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|