Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zawodniczka
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8186 dni

PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 19:51
Wiecie co...fajnie ze w Szczecinie jest Pogon ze wszyscy kibice chodza na mecze....szkoda tylko ze spadla do 2 ligii ale miejmy nadzieje ze "powstanie"...Co myslicie o piłkarkach nożnych??w Szczecinie w koncu mamy az dwa kluby 2-ligowe a tak malo o nich slychac.....

Pozdrawiam wszystkie piłkarki nożne:)
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 19:57
ja nawet nie wiedzialem o nich ja wogule nie wiem nic o Piłce Nożnej wydaniu kobiet ale slyszalrem ze Pogon ma miec swoja druzynke milo by bylo pogladac panie walczace na murawie a i mam pytanie czy po meczach jest wymiana koszulek...o wiem ogadalem na Eurosporcie mecz Brazylia 1:2 Szwecja nawet nawet ladnie graly widac ze maj pojecie

Z daleka nie będzie widać.
Zawodniczka
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 20:00
no widzisz ziemniak..to juz wiesz...moze i dobrze ze dalam taki temat:)sa u naas dwie druzyny..gdyby wiecej bylo o nich slychac moglo by byc calkiem fajnie..i kobietki mialy by wiekrza motywacje do gry gdyby mezczyzni na nie patrzeli:):)hihih

Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 20:01
a ty sama grasz......jak tak to na jakie pozycj i co z ta wymiana koszulek i jest jaks reprezetacj Polski ? moze bedzi tak samo jak z siatkowka [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-10-05 20:06]

Zawodniczka
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 20:08
W Szczecinie jest druzyna w ktorej ja gram (i jestem kobieta a napisales tam "sam") po meczu moze byc wymiana jak kibice tego żądaja..ale nie liczcie na za wiele bo mamy podkoszulki pod spodem:) w Polsce sa ligi tak jak u mezczyzn reprezentacja Polski tez jest..wszystko opiera sie na takich zasadach jak pilka nozna mezczyzn...45 min polowa....kartki.....poprostu ten sam sport w wydaniu kobiet [Ostatnio edytowane przez Zawodniczka: 2003-10-05 20:12]

ekil
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Śmierć kibica MKS-u...... - 05/10/2003 20:17
Mimo wieku młodego i późnej pory,
skręciłeś wczoraj z życia tory.
Z szalikiem jesienią na szyi szedłeś,
gdy niespodziewanie padłeś.
Zabił Cię przeciwnik większy po kroć razy
i na usta cisną się najgorsze wyrazy!
Byłeś kibicem Pogoni,
a teraz nic Cię już nie goni...

Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 20:37
przepraszm ale sie poprawilem z tym "sam" nie musiszy mi mowic na jakich zasadacj gracei bo to wiem jak macie podkoszulki no to jeszcze wymian podkoszulek

Zawodniczka
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 20:43
hihih..ale faceci to maja w tych glowach:):):)hihi tylko by ogladac chcieli kobiety bez koszulek..a gry w naszym wydaniu to byscie nie chcieli widywac??:)zapraszam na mecze...

Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 20:45
fajnie ze wiem gdzie.........i tam bym nie jezdzil chyab ze przed meczami POGONI yo by bylo cos laski gryzace trawe a umniesz jakies sztuczki ;)

Zawodniczka
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 20:51
"Laski gryzace trawe"??moge Ci tylko napisac ze jeszeli tak uwazasz to sie mylisz....wcale to tak nie wyglada...a ludzie ktorzy przez przypadek trafaiaja na nasze mecze sa zdziwieni na poczatku..a pozniej pelni zachwytu dziekuja za tak widowiskowy mecz....no ale jesli nie zobaczysz to nie bedziesz wiedzial....a ak przy okazji przezd wczorajszym meczem Pogoni mial byc mecz ligowy TKKF-u ale plany w ostatniej chwili sie zmienily mecz odbyl sie dzis zakonczony z wynikime 3-1 dla Szczecina

Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 20:56
widze ze nie rozumiesz pojecia laski gryzace trawe ot chodzi ze wlaczace jak lwy o kazda pilke grajce z wielki zagarzownei z sercem rozumiem ze tak jest tu niechodzi o to ze nie umniecie grac ja tak nie uwazam

RosSi
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 21:46
jeśli są takie kluby w Szczecine , to jak sie nazywają i gdzie są rozgrywane ich mecze ? ( slyszałem coś o Romie Szczecin , jest cos takiego ? ) , z chęcia bym się wybrał na taki mecz , tylko nie mam o tym zielonego pojęcia ( ta szczecinska prasa moglaby , coś o tym napisać ) , acha jeszcze jedno ... w jakim ty grasz klubie ?

ekil
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 22:09
ROMA SZCZECIN JEST NA ORAWSKIEJ !!!!STADION SZKOLNY (lo X) A siedziba 9-go maja 9 ileś.... nie pamieetam dokładnie [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-10-05 22:10]

Zawodniczka
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 05/10/2003 22:30
Ja gralam w Romie-Szczecin ale przez zle traktowanie zawodniczek odeszlysmy z dziewczynami niektore grala w 1 lidze w Stilonie Gorzow inne w Szczecinskim TKKF tak jak i ja...ze wzgledu na nauke...nie mozemy jechac w Polske i treniwac gdzies indziej.Ja teraz tylko moge trenowac przez problemu z bylym prezesem ktore robi w okregowym zwiazku moj nowy klub stara sie o zwolnienie moje z ROmy ale starania sa marne bo byly prezes falszuje dokumenty:(((((((i nie moge grac jeszcze..moze zaczne od sezonu wiosennego....

Zawodniczka
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 06/10/2003 19:19
Dzis bylam na treningu i z zainteresowania zapytalam kolezanek czy wiedza cos o tej nowej druzynie ktora ma powstac w Pogońi ale oczywiscie kobiet....okazalo sie ze to TKKF zmienia nazwe i jesli wszystko pojdzie dobrze to za niedlugi czas bedziemy graly na stadionie na Twardowskiego swoje mecze ligowe pod barwami Pogoni Szczecinskiej

Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 06/10/2003 19:27
WOW....to ja bede mzoe od czasu do czasu wpadac posiewac dla pań mam nadzjej ze sie czegos naucze bo sam gram (gralem ale nidgulo robie reaktywacje) w piłke ;) tylko ze jeszcze w Juniorach

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8465 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 06/10/2003 20:09
Piłka w damskim wydaniu była zawse dla mnie zagadak która chciaelm poznac.Niestety nasze media szczecinskie wykazuja az 0% zainteresowanie Roma i TKKF'em.Zawsze chcialem pojsc na mecz kobiet w Szczecinei z kumplami,plecaczek piwka i dopingowac a przynajmniej sprobowac,bo jestem przekonany ze damska piłka inaczje wyglada niz meska.I to meni ciekawi.

A jak by co to podaj namiary na prezesa ROMY to ja z kumplami sobie moze z nim jakas pogawedke przeprowadze??;)a Tak powaznie to swinia!!Czekam na mecze na Twardowskiego bo napewno bede na nie chodzil z kolesaimi bo to zawsze jakas odmian no i Pogon... A nawet jak sie nie uda TKKF na Pogon zamienic to i tak dowiem sie co i jak i bede chodzil na lige kobitek w Szczecinie-tylko musze wiedziec gdzie.

DO BOJU TeKaKaeF!!! Nawet brzmi:D

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Zawodniczka
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 06/10/2003 23:00
W Czwartek najblizszy o godzinie 16:30 jest mecz na stadionie na ul.Orawskiej Romy Szczecin-Tkkf Szczecin obie druzyny zmierza sie meczu puchar Polski chetni popatrzenia na ciekawe widowisko zapraszam:) [Ostatnio edytowane przez Zawodniczka: 2003-10-06 23:01]

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8465 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 06/10/2003 23:09
Eee. Pani,Luipa na maksa:( Zajecai sa i co sie zrobi??ael mzoe zdaze an ostatnie 5 minut:)

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Zawodniczka
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 09/10/2003 19:54
Jestem, pelna podziwu dla dziwczyn z mojego klubu..choc przegraly..dawno nie widzialam tak dobrej gry:):):()Gdyby nie niemka ktora gra w Romie wynik by wygladal tak 2-0 dla TKKF...lecz Roma wygrala 4-2 tylko dzieki Natalii........Trzymajcie sie dziewczyny..takie mecze maja byc zwsze:)

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772605407 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005