Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> (pogon) szczecin - (blekitni) stargard << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8198 dni

(pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 21:29
jaki jest miedzy nami , a nimi uklad ? , acha slyszalem jeszcze ze lks lodz chce z nami zgode , czy to prawda ?

W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 21:46
nie nie nie prZecierz to jakas parodia jest do chuja!!!kurwa chca zydki z nami zgoda wlasnie to pokazaly w sierpniu o ja pierdole.pzdr dla kumatych!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 21:52
> jaki jest miedzy nami , a nimi uklad ? , acha slyszalem jeszcze ze lks lodz chce
> z nami zgode , czy to prawda ?

Nie mogę ze śmiechu.....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 21:53
juz wystarczy tych zgod!!! w ciagu ostatniego tygodnia okazalo sie ze mamy zglody lub uklady z takimi makrami jak Lechia, Apator, Zaglebie, Lks --- KURWA KOGO WY SLUCHACIE?!!?

JA PIERDOLE OSTATNI RAZ JUZ TO PISZE --- POGON MA ZGODE TYLKO I WYLACZNIE Z WARSZAWSKA LEGIA !!!!!
w miejscach takich jak swinoujscie, police, stargardzie, choszcznie, chojnie i wielu innych po prostu mieszkaja ludzie sympatyzujacy z POGONIA co nie oznacza ze mamy z klubami z tamtych miejscowosci jakies uklady!!!!!!!!!!!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 22:06
o kurwa ale komedia normalnie :):):)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 22:27
heh , nawet juz mi sie nie chce tego komentowac...
Pozdrawiam :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Mazi
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 22:39
do Malego ps ..sluchaj ja mieszkam w Swinoujsciu i ja wcale nie sypatyzuje z Pogonia tylko uwazam sie za jej wiernego i oddanego kibica .Pogon to wielka czesc mojego zycia .Sypatyzowac to ja moge z Flota chociaz osotanio tez ona jest mi coraz bardziej obojetna. Nie twierdze ze miedzy Flota i Pogonia jest jakis uklad bo tak NIE jest ale jakos sie poczulem urazony jak powiedziales ze w tych miastach mieszkaja tylko sypatycy a nie prawdziwi kibice . to tyle co chcialem powiedzec

POGON SZCZECIN Moim Zyciem
Hanki
Kibic
Na forum od 8383 dni

**

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 22:40
No bez kitu te ciągłe tematy typu "Jakie są układy na linii" czy "Pogń-ktośtam" to już po prostu przesada!!! Dajmy sobie z tym spokój, bo Maly_ps już dokładniej tego wytłumaczyć nie mógł...

Llibertat per a Catalunya!
klucznik
Kibic
Na forum od 8725 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 23:19
> jaki jest miedzy nami , a nimi uklad ? , acha slyszalem jeszcze ze lks lodz chce
> z nami zgode , czy to prawda ?

Oj szaleja chlopaki, szleja... ;) i to kolejni... aaaa... :|

W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 23:31
a mi kolega powiedzial ze mamy miec uklad a jak wszystko bedzie ok to sztame ze Świtem Skolwin.czy to prawda hehe ;)pzdr dla kumatych.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 00:46
Czesc. Jestem kibicem Cracovii. W imieniu wszystkich kibicow Cracovii chcialem zapytac czy nie chcielibyscie miec znami zgody? ;)

siemas
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 08:44
chuj z pasami ale z polonią wa-wa to już coś :) a tak serio to zgadzam się Mazim ja mieszkam w policach i też nie uważam że my sympatyzujemy z Pogonią ja jestem jej wiernym kibicem i to Pogoń jest na pierwszym miejscu w moim sercu (zaraz za żoną :)) to że ktoś mieszka w szczecinie nie znaczy że ma monopol na bycie kibicem Pogoni a inni to sobie sympatyzują NIE mało tego znam gościa z zamościa wielkiego fana Pogoni i mi to w niczym nie przeszkadzai nie sądze aby mu na Pogoni zależało mniej od nas

Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:11
Muzzy widze ze czujesz ogolna sympatie do triady ... najpierw tlumaczenie sie arce , teraz jakies uklady z craxa? :D

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:15
PSG: no no, spoko. tlumacze sie (!!?) arce, mam uklady z craxa, a jesli ci jeszcze dorzuce fakt, ze studiuje w... Poznaniu, to bedzie to woda na twoj mlyn, no nie? :D

PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:23
"w miejscach takich jak swinoujscie, police, stargardzie, choszcznie, chojnie i wielu innych po prostu mieszkaja ludzie sympatyzujacy z POGONIA co nie oznacza ze mamy z klubami z tamtych miejscowosci jakies uklady!!!!!!!!!!!!"

Chyba nie kazdy zrozumial post Maly_ps , wiec moze ja jeszcze raz wytlumacze :)

Otoz kolega mial na mysli to , ze nie mamy zadnych zgod czy ukladow z klubami z naszego wojewodztwa ( swinoujscie , stargard , police , choszczno , chojna itd. ) , tylko poprostu w tych miastach mieszkaja wierni kibice Pogonii , ktorzy czesto bywaja na twardowskiego , a takze na niektorych wyjazdach naszej druzyny.

Chyba najwiecej sie rozchodzilo o slowo "sympatyzujacy" .... wydaje mi sie ze ma to podobne znaczenie co "wierny".

Pozdrawiam :)

Pogon Szczecin & Legia Warszawa
Zgoda na wieki

PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:26
Muzzy a studiuj sobie nawet w Stalowej Woli ... byle bys juz wiecej nie lizal dupy arce , ani nie probowal robic ukladow z craxa...
Mimo wszystko pozdrawiam! :)

Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:34
No, co do tego "lizania dupy" to lekka przesada... Nie chce mi sie juz o to wyklocac, niewazne. :) Przy okazji wyjasniam jakiekolwiek watpliwosci: nie lubie arki, w dupe jebie cracovie i nienawidze lecha. :)
Ja tez cie mimo wszystko pozdrawiam :)

I mam prosbe: moze juz skonczcie z tematami typu: Szczecin - goleniow, Szczecin - stargard itp?

Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:54
> a mi kolega powiedzial ze mamy miec uklad a jak wszystko bedzie ok to sztame ze
> Świtem Skolwin.czy to prawda hehe ;)pzdr dla kumatych.

tez o tym slyszalem, ale podobno powiedzieli ze musimy sie zmobilizowac i pokazac cos wiecej niz dotychczas, a sztama zostanie przypieczetowana na najblizszym meczu reprezentacji. Pozdr ;)

[Ostatnio edytowane przez Shivan: 2003-09-24 11:55] [Ostatnio edytowane przez Shivan: 2003-09-24 11:55]

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8465 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:57
Tak,układ i sztam ze Świtem Skolwin to już coś!!Oni to maja bojówkę!!Brr...

Do Admina-proszę o kasownaie bezsensownych tematów;)

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 12:00
"nie lubie arki, w dupe jebie cracovie i nienawidze lecha."

Droga Muzzy!
A skad w Tobie tyle nienawisci?!
Ty to chyba jestes jedna z tych chuligansow co sie leja na stadionach? :D

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772618797 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005