| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Koszulki Lecha Poznań w ... Czaplinku - 16/09/2003 20:30
W trakcie ostatniego meczu Iny z Lechem mniej zorientowani kibice mogliby mieć wątpliwości z jakim Lechem grała Ina?
Otóż wszyscy dobrze wiemy, że biało-zieloni ograli Lecha z Czaplinka. Co innego mogli kibice zobaczyć na boisku. Otóż rywale zagrali w niebiesko-białych strojach, łudząco podobnych do tych, w jakich występują często piłkarze... Lecha Poznań w I lidze.
Nic bardziej mylnego. Nie były to stroje podobne, ale wręcz IDENTYCZNE! Fakt, że na koszulkach wyraźnie zaakcentowane były czaplineckie elementy i nic nie wskazywałoby na to, że jest inaczej. Jednak nie uniknięto jednego, małego bo małego, ale jakże istotnego elementu. Otóż na koszulkach, w których zagrał Lecz Czaplinek w Goleniowie, znajdował się herb Lecha... Poznań (patrz zdjęcie)
Stroje oczywiście ładne, ale trochę oszukane. Ciekawe co na to działacze Lecha Poznań?
Zdjęcie znajduje się na stronie mks.ina.prv.pl
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
Odp: Koszulki Lecha Poznań w ... Czaplinku - 16/09/2003 21:05
To nie w Czaplinku byl ten pozar? Z tego co pamietam(a nie za dobrze wiec moge sie mylic) to chyba wlasnie w Czplinku byl pozar i splonelo im wszystko..wiec chyba Lech podarowal im stroje i cos tam jeszcze..ale nie jestem pewien czy to wlasnie tak bylo...jakby cos to mnie poprawcie
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Lecha Poznań w ... Czaplinku - 16/09/2003 22:04
> To nie w Czaplinku byl ten pozar? Z tego co pamietam(a nie za dobrze wiec moge
> sie mylic) to chyba wlasnie w Czplinku byl pozar i splonelo im wszystko..wiec
> chyba Lech podarowal im stroje i cos tam jeszcze..ale nie jestem pewien czy to
> wlasnie tak bylo...jakby cos to mnie poprawcie
Nie pamiętam gdzie to bylo ale na pewno nie w Czaplinku.
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Lecha Poznań w ... Czaplinku - 17/09/2003 16:58
> To nie w Czaplinku byl ten pozar? Z tego co pamietam(a nie za dobrze wiec moge
> sie mylic) to chyba wlasnie w Czplinku byl pozar i splonelo im wszystko..wiec
> chyba Lech podarowal im stroje i cos tam jeszcze..ale nie jestem pewien czy to
> wlasnie tak bylo...jakby cos to mnie poprawcie
A to o czym mowisz, tez nie pamietam gdzie bylo, ale to Gondor podarowal im stroje Pogoni z zeszlego sezonu!
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|