| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie numery obuwia noszą kibice pogoni? - 15/09/2003 18:36
> Wpisujcie jakie to numery. Myślę że wszystkich zainteresuje taki temat.
> Podawajcie wszystkie rodzaje numeracji. Opis kształtu nogi mile widziany.
o w morde za mocny temat stary jak na to wpadles proponuje jeszcze inne tematy rozmiar dloni i takie tam
moj numer buta 41!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie numery obuwia noszą kibice pogoni? - 15/09/2003 19:31
A moze pytnie jakeigo koloru oczy maja kibice Pogoni??Wporzadku bylo pytanie o ulubine potrawe,napoj, cyz samochod.ale pytanie odnosnie stopu to przegiecie.A moze Ile wazy kibic Pogoni??
A tak apropo.Moj nr to 48,5.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie numery obuwia noszą kibice pogoni? - 15/09/2003 20:04
Pamiętacie jak sie brechaliśmy z forum Piotrkovii czy Groclinu? Więcej takich tematów a to forum będzie można porównywać z wyżej wymienionymi Pośmiać się można z takich tematów ale gdy jest ich zbyt wiele stają się one denerwujące.. Chuj kogoś obchodzi rozmiar buta użytkowników forum! Już lepiej byś sie zapytał o firmy obuwnicze jakich buty kupujemy najchętniej..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie numery obuwia noszą kibice pogoni? - 15/09/2003 21:04
> Wpisujcie jakie to numery. Myślę że wszystkich zainteresuje taki temat.
> Podawajcie wszystkie rodzaje numeracji. Opis kształtu nogi mile widziany.
Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Qrwa mać przecież niedługo tutaj będzie jak na forum piotrcovi . Jeszcze przesadził dla mnie gościu z tekstem : " Myślę że wszystkich zainteresuje taki temat "   Takie tematy stają się już żałosne. Apeluje do wszystkich aby już nie zakładali podobnego typu tematów , bo staniemy się pośmiewiskiem dla całej Polski . Qrwa no nie moge ...
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|