Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Ulubione potrawy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Orło
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8358 dni

*

Ulubione potrawy - 14/09/2003 15:08
Jakie są ulubione potrawy kibiców Pogoni??? Do moich ulubionych należą pizza, spaghetti, frytki i oczywiście schaboszczak.

Babilon Team
--
Kibic
Na forum od 8762 dni

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 15:53
orło ten temat jest beznadziejny po co robic z tego forum jakies forum o kuchni itd. skonczyly sie juz te ulubione auta puby itd. wiec do teog niepowaracajcie !!!

U-96
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 16:25
Schabowy (moze byc z stopionym zoltym serem), ziemniaki i marhewka z groszkiem smazona ew kalafior z fasolą. Inne danie to nalesniki z serem ale po co jesc jak mozna wypic zimne piwko :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Orło
Kibic
Na forum od 8358 dni

*

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 16:42
bartollo2002 wyloozuj. U-96 co do piwka to masz absolutną rację.

Babilon Team
borsuk
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 17:24
A ja uwielbiam Pizze, Makaron z truskawkami bardzo chetnie:) duzo mleka, ryzu i bananow:P (dieta) od czasu do czasu jakis Mc donald albo kebab(choc bardzo zadko) a tak na sucho to kilogramami moge jesc zolty ser:D a z picia to tylko zimny Heineken!:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8465 dni

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 18:48
No ja uwielbiam pizze.Jem ja w kazdym miescie co odwiedzam i kraju.Kocham spagethi i placki ziemniaczane.Nie pogardze kebabem i fast foodem.Przysmazane ziemniaczki polane tluszczme i z przysmarzan cebula tez uwielbiam, a takze podsmazany groszek z bulka tarta i fasola w ten sam sposob.Obowiazkowo neiraz zjem pasztecika.A pozatym ja mogl bym jest ser caly dzien isalami:) Aha.... bardzo smakuje mi rowniez kawior ale czarny.No i obowiazkowo to co kazdy kibic lubi:miska popcornu i chlodny browar.:P

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 19:12

Pizza,bigos,fasolka po Bretońsku no i PIWO.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
D@rek
Kibic
Na forum od 8262 dni

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 19:12
Spaghetti

Młode Wilki
Westman
Kibic
Na forum od 8250 dni

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 19:21
Pizza
Spaghetti
Lasagna

Chinszczyzna - ale nie psy :P

Lubie tez frytki no i Schabowy :D!!

A z Piwka - Heineken, Calsberg i Lech

Nie pogardze tez Bolsem i Smirnoffem . A ostatnio zasmakowal mi Zywiec :)

Z potraw lubie równiez Paszteciki, Krokiety i salami ;)

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 21:14
> Jakie są ulubione potrawy kibiców Pogoni??? Do moich ulubionych należą pizza,
> spaghetti, frytki i oczywiście schaboszczak.
hehe Orlo wyprzedziles mnie o kilka godzin bo ja tez chcialem dzis zalozyc taki temat! Bartollo 2002 wyluzuj stary przeciez to jest forum i po to jest dzial hyde park zeby sie wypoiwadac na kazdy temat nie zwaizany z pilka nozna bo nie sama pilka czlowiek zyje a tak poaztym wlasnie dzieki takim tematomo mozemy sie wiecej o kzadymn dowiedziec!juz na kilku pilkarskich forumach spotkalem sie z takim tematem !A wracajac do tematu to uwielbiam wszystko co pomidorowe!!!!!!!moje ulubione potrawy to:
zupa pomidorowa(wogole wszystki zupy oprocz flakow i czerniny),spaghetti ,pizza ,wszystkie fast fodyy,salatki,paszteciki,krokiety,kotlet z piersi kurczaka z ziemnaiczkami i suroweczka!Pierogi ruskie lub z kapusta i grzybami robione prze moja mame.......palce lizac!chinszczyna ,zarcie meksykanskie!acha noi ketchup i musztarda z gorczyca i miodem!no dobra a teraz ro czego NIE LUBIE!Tlustego miesa i tlustych wedlin,flakow ,czerniny,ryb to tak w skrocie!pozdrawiam wszystkich lubiacyhc dobrze zjesc!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
borsuk
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 21:32
Wlasnie 2 osoby mi cos przypomnialy Sanbal i Boberek:D a wiec zapomnialem u gory dodac ze pizza z duuuza iloscia sera i....szpinaku:) i oczywiscie pierogi..z ziemniakami :eatchicken:

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8465 dni

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 21:35
Przestancie bo ja glodny sie robie!!A musze jechac na zupkach z papierka bo sam jestem:/ Jutro chyab pojde na extra kebaba lub jakas pizze albo sajgonke.Bo we wtorke podsmarze sobei makaraon ala chinski(widzialem jak sie to robi w takim barze).mniam mniam

borsuk
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 21:40
Sanbal znam to tez jestem sam i mam w lodowce warunki polowe:D

dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 22:31
zdecydowanie chinszczyzna..samo zdrowie i bardzo smaczne

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
U-96
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 22:46
Zapomnialem jeszcze dodac najlepsza potrawe do alkoholu: chleb ze smalcem i ogromnymi skwarami :))

Szlugi, wóda, gołe baby !
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 14/09/2003 22:58
Popieram Sanbala przestancie juz bo az robie sie mega glodny jak czytam o tych wszystkich pysznosciach!!!!az mi w brzuchu burczy!!!a zapomialem o jesze jednej potrawie leczo!!!!!!a lodowka pusta...............

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Faster
Kibic
Na forum od 8797 dni

Odp: Ulubione potrawy - 15/09/2003 00:43
Pizza, grochówka, szczawiowa ;), kopytka, żurek, schabowy,chleb i voda :) śledzie [Ostatnio edytowane przez @PiTeR@: 2003-09-15 00:45]

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Ulubione potrawy - 15/09/2003 05:46
Jak na śledzia przystało, najbardziej lubię spaghetti i pizzę (czyżby była to oficjalna potrawa kibiców Pogoni? :o ). Ale generalnie jestem wszystkożerny. Co dobitnie widać po mojej wadze (jakieś 68 kg przy 179 cm wzrostu) :P

> zdecydowanie chinszczyzna..samo zdrowie i bardzo smaczne

Popieram. Nie ma to jak mielony piesek z domieszką gołębia. :/ [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-09-15 05:48]

dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Ulubione potrawy - 15/09/2003 08:05
chodzilo mi o chinszczyzne wlasnej roboty ..czyli gotujesz ryz smazysz mieso i takie tam

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8465 dni

Odp: Ulubione potrawy - 15/09/2003 10:30
To Panowie!!Kiedy idziemy na jaka mega super duper Pizze??A moze zalozymy lokal Pogon Bar??!!Ale bysmy mieli obroty:P

I fakt.Z tego co tutaj sie czyta to pizza i spaghetti oraz chińszczyzna to potrawa kibica Pogoni:)

A tak na marginesie odnośnie psów i gołębi.Jeżeli nei wiemy co jemy to to jemy.I to nie jest chyab takei niedobre-tylko jest obrzydzenie psychiczne!!Nadmienie tylko ze przysmakiem w Wietnami sa fermentowane ryby,w Tajwanie psy i małpy je sie na porządku dziennym.Tak na marginesie.... OK,lece po kebaba!!!PeacE!! [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-09-15 10:40]

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772613618 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005