Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> POLSKA - SZWECJA 0:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Gaca
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8666 dni

**

POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 22:08
Przykre ale prawdziwe , nasza reprezentacja to dno . Niby mamy szanse jeszcze ale wątpię czy ją wykorzystamy . Szwecja był o dwie klasy lepsza . Według mnie najlepszymi byli: Dudek i Krzynówek , a najgorszymi : JANAS !!!!!

m@niac!
Kibic
Na forum od 8298 dni

*

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 22:18
Jak juz pisalem:
Gorzej byc nie moze... Polak potrafi!
Jesli tak ma wygladac nasza przyszlosc w pilce to ja wole na to nie patrzec.
Na palcach jednej reki mozna policzyc dobrych pilkarzy z reprezentacji - reszta do wymiany.
Czemu jeszcze sie nie wzielismy za mlodszych graczy? Teraz czas na nich! Bez nich Polska sie nie bedzie liczyc! [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-09-10 22:19]

Obrazek gif wstawiony na forum
boski
Kibic
Na forum od 8256 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 22:27
Albo Janosik odejdzie albo zmieniam narodowość,już niemoge na tą gre patrzeć ,można przegrać mecz
ale nie w takim stylu:(

boski
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8447 dni

**

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 22:32
Szkoda, chcialbym zeby Kasperczak poprowadzil kadre, napewno inaczejby to wygladało!!!

Faster
Kibic
Na forum od 8797 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 22:38
Na szczęście młodzieżówka niezawodzi i w tym upatrywałbym szanse. Co do meczu to spodziewałem się, że Polacy będą mieli problem z nawiązaniem równej walki ze Szwedami i niestety się niepomyliłem. Myśle jednak że z bratankami możemy powalczyć o 3pkt, skoro łotwa ich pykneła 3:1 to czemu my nie możemy...;)

mauy
Kibic
Na forum od 8997 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 22:43
Dokladnie...
Jak zwykle, po meczu, chcialbym wedlug mnie ocenic pilkarzy wystepujacych na boisku.

Dudek - jak zwykle jeden z wyrozniajacych sie zawodnikow, jeden z lepszych bramkarzy w Europie.
Klos - swietny mecz! Podobnie jak mecz z Lotwa! Gratulacje Tomek.
Hajto - poprawny... Widac bylo ze byl "podkurwiony". Ten lokiec ladnie pracowal ;)
Bak - dosyc dobrze kierowal obrona, choc to po jego bledzie padla druga bramka.
Zewlakow - widac, ze nie gra w swoim klubie. Mimo to mial kilka zrywow.
Sobolewski - niewidoczny. Kilka ladnych podan.
Szymkowiak - dosyc dobry, jednak na Szwecje to za malo ;[
Krzynowek - podobnie jak Klos, swietny mecz. Szkoda tej okazji z 7 minuty, gdy jego strzal obronil bramkarz.
Lewandowski - nieporozumienie.
Saganowski - poprawnie
Zurawski - Dobrze, jak nie bardzo dobrze. Byl bardzo solidnie kryty. Mimo tego jeden bardzo ladny strzal zza pola karnego, glowka bardzo ladna w jego wykonaniu.
Kosowski - prawa strona? Nieporozumienie! Na lewej bardzo dobrze, chociaz Krzynowek tam sie lepiej prezentuje.
Kryszalowicz - bez formy
Rasiak - j/w

Jakie wnioski wychodza na mysl?
Po 1. Napewno dymisja Janasa
Po 2. Postawienie juz w meczuz Wegrami, ewentualnie od kolejnych meczy reprezntacji na mlodziez.
Przeciez w U-21 mamy zajebistych graczy. Tylko zobaczcie jak oni graja. W kadrze widze: Burkharta, Madeja (koniecznie!), Mile, Mazurkiewicza, Stasiaka, Kowalczyka.
Do U-21 niech Filip Burkhart juz trafi.
Po 3. Ile to juz meczy "ostatniej szansy" ma Polska w tym roku? Przed nami kolejny. Tyle szans... Zadnej nie potrafia wykorzystac ;[
Po 4. Janas OUT! ;]
Po 5. Widac pod kazdym wzgledem, ze Szwecja to druzyna z gornej polki.
Po 6. Szkoda... Szkoda... Szkoda... Engel (badz Kasperczak), napewno ta ddruzyne poprawdzil byl o niebo lepiej
Po 7. Pogon i tak jest najlepsza;)

pZdR

..::..
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 22:55
Ech za szybko ludzi przekreślacie.
PS. A Pogon wyciągneła na 2:2 :p

God, I'm glad I'm not me.
D@rek
Kibic
Na forum od 8262 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 23:11
To jest załosne - a Żurawski jest poprostu przereklamowany i nic wiecej - sądze jeszcze ze Batata to by tam wymiatał jak mało kto!!

Młode Wilki
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 23:14
> Dudek - jak zwykle jeden z wyrozniajacych sie zawodnikow, jeden z lepszych bramkarzy w Europie.

Sorka ale musze ci powiedziec, ze sie nie zgadzam z twojm zdaniem.
Dudek to prazka udowodnil to w niejednym meczu. W kadrze i w Angli i pamietam go z Fejenordu. Mial swoje przeblyski ,ale nie powinien byc uznawany za jednego z lepszych bramkarzy.

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
mauy
Kibic
Na forum od 8997 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 23:16
Adam_mks ... po czym wnosisz?
He ?
Kto dzis uratowal reprezentacje od strat kolejnych bramek ?
Kto na Lotwie popisal sie bardzo aldnymi interwencjami ?
Fakt faktem, ze popelnia bledy... Ale jaki bramkarz ich nie popelnia ?
No stary, ale jak sami trenerzy zagraniczni twierdza - Dudek to klasa europejska.

Szacunek

jO

mauy
Kibic
Na forum od 8997 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 23:22
Najwierniejszy.... Zurawski przereklamowany ??
Czy Ty widzisz co Ty piszesz.
Powiedz mi, Wskaz mi lepszego napastnika Polskiego, od "Zurawia" ??
Kto jest tak waleczny jak on? Kto sie potrafi znalezc w takich sytuacjach jak on ??
Eh...

Tu sie z Toba nie moge zgodzic...

Szacunek!!

jO

Sadu
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 10/09/2003 23:45
ale po co nastepny post do Polska- Szwecja?!?!

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 11/09/2003 00:12
po co juz ktorys z kolei post o meczu polska -szwecja? ludzie patrzcie zanim cos napiszecie!
dobra teraz ponarzekam troche na nasza "reprezentacje". niestety nie moge sie zgodzic z ocenami jakie wystawil naszym orlom bez skrzydel MaUy. wg mnie kilku pilkarzy z dzisiejszego skladu jest do wymiany!napewno do wymiany jest juz :hajto,zewlakow,lewandowski,kryszalowicz! w ih miejsce nalezalo by sprawdzic kilku graczy z mlodziezowki i dac im szane wykazania!musimy powoli odmladzac kadre!nalezalo by dac szanse mili, burkhartowi,madejowi,olszarowi,stasiakowi! kilku pilkarzy powinno wreszcie sie przelamac w reprezentacji tak jak szymkowiak,zurawski,wichniarek, bo nie zagrali oni jeszcze zadnego dobrego spotknia w reprezentacji z wymagajacym rywalem! polacy maja potencjal tylko czemu nie potrafia go wykorzystac! za dzisijszy mecz ozna wyroznic jedynie :dudka za uchroninie nas od wyzszej porazki,klosa za swietny mecz w defensywie ,krzynowka za szarpanie na lewej stronie i probowanie strzalow iza kilka udanych dosrodkowan!oraz kosowkiego ktory wniol sporo ozywienia po wejsciu!Najsmiesznijesze jest to ze nadal mamy szanse na awans do barazy!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 11/09/2003 00:18
nasz reprezentacja to dno i niecierpie ich a co do dopingu to kicha na cala europe tylko jakies kurewskie trabki bylo slychac...takze podsumowujac

pilkarze: kurewskie dno

kibice: bardziej kurewskie dno

pozdrawiam

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
tatran
Kibic
Na forum od 8972 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 11/09/2003 00:32

>Kto dzis uratowal reprezentacje od strat
> kolejnych bramek ?.

Szwedzcy napastnicy.Tylko.I nie łudżćmy się że kto inny.

Qcu
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 11/09/2003 01:11
Polacy zagrali moim zdaniem lepiej niz z lotwa a przegrali. Dlaczego? Proste - bo lotwa to pasterze a szwedzi sa pilkarzami w prawdziwego zdarzenia. A my ciagle jestesmy nikim. Nie jestesmy ani dobrymi graczami ani nie jestesmy dostarczycielami punktow. Ciekawe kiedy to sie zmieni...?

> Szwedzcy napastnicy.Tylko.I nie łudżćmy się że kto inny.

Prosze cie nie rozsmieszaj mnie...

qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 11/09/2003 08:39

KOMPROMITACJA...przecież to tragedia i nie ma się co łudzić że pokonamy Węgrów.Mam nadzieję że nie awansujemy do baraży bo będzie kolejna kompromitacja.A Łotwa jest na najlepszej drodze do baraży...

Co do meczu to przestaję bronić Janasa, po meczu z Węgrami powinien odejść.
Zmiany przez niego przeprowadzone byly wspaniałe.To wyglądało jakby chciał bronić wyniku, zresztą to samo było w pierwszym meczu.
A co do piłkarzy:

-Dudek bardzo dobry mecz zresztą ze Szwecją też gra dobrze, widać że zapomniał już beznadziejny poprzedni sezon.
-Żewłakow błąd przy pierwszym golu a tak to grał poprawnie ale to chyba za mało na kadrę.
-Kłos w przeciwieństwie do meczu z Łotwą grał dobrze.
-Hajto zdecydowanie nasz najlepszy zawodnik zresztą już nie po raz pierwszy tylko psychika mu chyba trochę siada bo faul był niepotrzebny a pan Tomasz chyba zapomniał że gramy jeszcze jeden mecz.
-Bąka uważałem za naszego najlepszego obrońce ale obie bramki można w sumie dać na jego konto.Ciekawe gdzie był przy pierwszej?
-Krzynówek trochę na początku kiepsko podawał ale później już zdecydowanie lepiej tylko nie wiem po co yle dryblował w pierwszej połowie.
-Szymkowiak to zagrał jeszcze gorzej niż w meczu z Łotwą.Te jego dryblingi i podania do Żurawskiego to na San Marino dobre nie na Szwecję.
-Kosowski jak to Kosowski wszedł na boisko i nic nie pokazał.
-Lewandowski -tu to nie ma co komentować
-Sobolewski to przez cały mecz miał chyba z 7 razy piłkę tylko.Do rezerw Legii bym go nie wystawił.Najgorsze posunięcie Janasa jakie tylko można było sobie wyobrazić to po beznadziejnych meczach z Estonią i Łotwą nadal na niego stawiać.
-Saganowski niestety bardzo kryty i odcięty od podań a jak już podanie było celne to...żle przyjmował piłkę
-Żurawskiego to nie wiem po co trzyamy w kadrze.Chyba tylko po to żeby się dziennikarze nie czepiali że Wiślacy w kadrze nie grają.
-Kryszałowicz to póki co niech potrenuje
-Rasiak według mnie się nieźle pokazał i to może być przyszłość naszej kadry.

Tak patrząc na mecz Polska-Szwecja to w kadrz powinni zostać tylko Hajto,Dudek i Krzynówek no i ewentualnie Bąk,Saganowski i Rasiak
Reszta razem z Janasem OUT!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Sadu
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 11/09/2003 10:40
>
>Kto dzis uratowal reprezentacje od strat
> kolejnych bramek ?.

Szwedzcy napastnicy.Tylko.I nie łudżćmy się że kto
> inny.

zgadzam sie tatran, dudek rzucal sie w lewo a dostawal pilka w nogi, wiec to mowi samo za siebie, mial fuksa, ale zeby go miec tez trzeba cos potrafic :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Qcu
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 11/09/2003 13:04
> dudek rzucal sie w lewo a dostawal pilka w nogi

Na tym to polega ze bramkarz musi pilnowac krotki rog, a jak umie sie tak rzucic zeby pilnowac krotki a bronic to co leci w dlugi to znaczy ze jest conajmniej niezly :)

--
Kibic
Na forum od 8762 dni

Odp: POLSKA - SZWECJA 0:2 - 11/09/2003 16:23
Bylem , zobaczylem i swierdzilem ze janasa trzeba wywalic ale i tez zewlaka , lewandowskiego , szymkowiaka, noi niewei mczy hajte !!!

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772623248 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005