Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> SOHO....Z POGONIA!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
V...
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8822 dni

*

SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 16:43
wczoraj/dzis w soho cala sala kilka razy spiewala i klaskala"POGON.....SZCZECIN!!
To bylo piekne:) Caly parkiet klaszcze, spiewa caly balkon wszyscy przy stolikach, nawet szmule spiewaly wszystkie:D
P.S. Pozdro dla ekipy z napisami na rekach w UV:D

MKS
kawek
Kibic
Na forum od 8224 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 17:18
tak powinno być wszędzie w końcu cały Szczecin jest za Pogonią,takie zdarzenia powinny być wszędzie i nie tylko po tak efektownych wygranych jak w meczu z Polarem.POGOŃ DUMA SZCZECINA!!!:FIREdevil:

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 17:33
No w 2/3 tez ponoc ladnie sie działo bo mi koleszka mówił. Cały Szczecin z Pogonią bo Pogoń jest tylko jedna!!

God, I'm glad I'm not me.
Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 17:51
Hehe, tez bylem w Soho. Naprawde bylo nizle:)

dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 19:09
a mialem isc wczoraj:)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 19:22
no prosze , ilu teraz mamy fanatykow Pogonii ... pytam sie tylko gdzie wszyscy byli w poprzednim sezonie?
Mam w dupie takich kibicow , ktorzy sa ze swoim klubem , tylko wtedy , gdy odnosi on zwyciestwa....

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
V...
Kibic
Na forum od 8822 dni

*

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 19:36
To fakt. Ale moze dzieki temu czesc pujdzie na mecz zobaczyc jak to jest, bo to co bylo w soho robilo wrazenie...

MKS
GRZ
Kibic
Na forum od 8313 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 19:43
> To fakt. Ale moze dzieki temu czesc pujdzie na mecz zobaczyc jak to jest, bo to
> co bylo w soho robilo wrazenie...

A następny mecz z Ruchem więc obok Cracovii i Arki najbardziej prestiżowy pod względem kibicowskim więc oby było nas jak najwięcej:D

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 20:10
No proszę tak się składa, że w zeszlym sezonie nie byłem na 3 meczach. Więc jak mówisz to się zastanów.

God, I'm glad I'm not me.
V...
Kibic
Na forum od 8822 dni

*

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 20:17
A ja bylem na wszytskich. nawet raz mialem goraczke to poszedlem chyba:)

MKS
tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 20:34
Szczecinskie i ogolnie polskie kluby to parodia i melina .Od Niemiec na zachod tam to sa dopiero kluby.

schranz
Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 20:55
hehe... jak już się tak chwalimy to ja przez 3 lata opuściłem 2 mecze :D (nie krytykujcie bo wiem ze ten wpis jest bez sensu i nie wnosi nic do dyskusji :P:P:P)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 21:43
kurwa z czego wy sie jaracie?! skoro na mecz przychodzi 10 kola ludzi, czesc z nich stanowi mlodziez.... wiec ida puzniej na balety i wypija 2 piwka i juz sie czuja jak u pana Boga za piecem - ciekawe ilu z tych "spiewajacych" by zrobilo cos jak by podszedl do nich np: Bodzio i powiedzial ze urodzil sie w Poznaniu i od zawsze jest za lechem!? NIC BY NIE ZROBILI!!! obecnie panuje "moda" na Pogon, kurwa jak widze niektorych typkow co sie nagle zlecieli na stadion jak ptaszysko przylecialo to mi sie niedobrze robi....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 21:45
helmut : a ile zaliczyles wyjazdow przez te 3 lata?! ( tu rowniez zaznaczam ze nie jest to zaczepne pytanie)

PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 22:28
Maly_ps i tu sie znowu z Toba zgodze... ja tam wole aby na stadion przychodzilo z 3 tys ludzi ... zamiast tych 10 tys. wsrod ktorych jest od zajebania , nieogarnietych gamoni...

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 23:22
Ja mysle ze tu nie chodzi o to ze od razu sa to fani Pogoni. Oni nawet nie musza byc kibicami. tylko po prostu fajna atmosferka sie w lokalu zrobila, cos takiego innego... A swoja droga to fajnie ze nawet jesli ktos przyjdzie sobie raz na mecz bo akurat Pogon gra, to zle ze przyszedl? Dobrze, niech sobie przyjdzie i popatrzy, moze przyjdzie nastepnym razem i sciagnie jeszcze znajomych. Chyba kazdy z nas kiedys tam pierwszy raz przyszedl na mecz i od tego sie zaczelo... A niech sobie bedzie "moda na Pogon"! Czy to zle?

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 23:47
muzzy : jak by ktos zaczol chodzic w zeszlym sezonie to by bylo zajebiscie, ale teraz....

powiedz mi gdzie sie podaila 20 tysieczna "najlepsza publika w polsce" jak Pogon zlatywala do II ligi?!
i teraz jest tak samo, chodzi 10 kola ludzi ktorzy chodza po "Pogon dobrze gra" i wszyscy udaja ze jest zajebiscie!
a jak ptak rozkuwi ta druzyne to znowu bedzie 1 tysiak na meczach i biadolenie .... ze slabo graja...
zeszly sezon pokazal kto i ile osob naprawde obchodzi los Pogoni ....

D@rek
Kibic
Na forum od 8262 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 31/08/2003 23:58
No taka jest prawda na meczu z ruchem niebyło chyba tysiąca!! Fajnie jezeli na mecze chodzi tyle wiary ale jezeli są to "przelotni" kibice to tez jestem za tym zeby chodziło 3tys. ale tych przwdziwych co są z Pogońią na dobre i na złe.

Młode Wilki
Qcu
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 01/09/2003 00:13
A mnie to szczerze wali czy ktos przychodzi na mecz przez przypadek czy jest starym kibicem. Jak przyszedl na mecz to znaczy ze kupil bilet i dolozyl kilka zl do kasy klubu, a poza tym im wiecej ludzi na meczu tym lepsza atmosfera. Nie trawie gadki o podzialach na piknikow i na kibicow. Dla mnie to jeden wielki bezsens. Jestes na meczu to jestes kibicem. Siedzisz w domu (z takich czy innych powodow) i sluchasz transmisji w radiu - jestes kibicem. Koniec i kropka.
A jesli chodzi o to co bylo w SOHO... Ja kiedys z kumplem rozkrecilem cos takiego na sylwestrowej imprezce u kumpla w chacie. Zaczelismy na balkonie a pozniej przenieslismy sie do srodka. Koniec tego byl taki ze wrocilem do domu ze zdartym gardlem tak jak po meczu... :D (uprzedzam pytania i docinki innych... to bylo jeszcze zanim Bekdas przyszedl do Szczecina)

Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: SOHO....Z POGONIA!! - 01/09/2003 00:37
Powiem tak: nigdy tych, ktorzy przychodza na kazdy mecz, niezaleznie od poziomu gry druzyny, nie bedzie 10000!! To w polskich warunkach niestety jeszcze niemozliwe. A ludzie sa zawsze ludzmi, wiadomo ze jak druzyna wygrywa, bedzie ich wiecej, a jak przegrywa - mniej. Tak jest na calym swiecie. Dla mnie wazniejsze jest np to, ze ci tzw "niedzielni kibice" jak juz przyjda na stadion, bo Pogon dobrze gra, to nie tylko siedza i zra kielbaski, ale tez krzycza. Ja np bylem na Polarze z kumplem, ktory byl na meczu chyba 2 czy 3 raz. I wciagnela go atmosfera, gosc wrzeszczal, az sie zdziwilem. Mysle ze to jest wazniejsze, ze ci ktorzy moze nie sa na kazdym meczu jak juz jednak na niego przyjda, to tez pomagaja druzynie. Pzdr

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772623244 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005