| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Debilizm - 29/08/2003 21:45
Siedze sobie na sektorze 3 a nad mna 4 na chlanych gosci gdy Pogon strzelil 4 brakmke oni cieszac sie pospadali mi na plecy o maly wlos nie lamiac mi kregoslupu .czy to nie debile?? powinnien byc bezwzgledny zakaz wnoszenia alkoholu!!!
|
|
|
|
|
Odp: Debilizm - 29/08/2003 21:53
Zakaz jest, ale dzisiaj sam widziałem jak 2 goście wchodzili przez płot z 2 plecakami browarów. Debilizmem jest też przydział sektoru na bilecie. A tak na marginesie czemu się bili na początku meczu na sektorze 12?
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Debilizm - 29/08/2003 22:42
Orlo musiało Ci się wydawać. NIKT sie nie bił. i tyle...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Debilizm - 30/08/2003 00:00
Masz racje co do tego. Co do sektoru 12 to nazwijmy ta sytuacje przepychanka i juz. Pamietam ze raz na meczu byl starszy czlowiek z cala siatka(biedronka ) browarow i jak wszedl??
|
Zawsze Wierny
|
|
|
|
Odp: Debilizm - 30/08/2003 00:38
Sikret Pasydż . Pewnie dorwał klucznika jak w Matrixie 
a tak na poważnie to z tymi zalanymi ludzmi jest przesada. Znam typa co zakopuje flache dzień przed
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Debilizm - 30/08/2003 01:19
no wlasnie o co tam poszlo ? hehehehehehhehehehehe
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Debilizm - 30/08/2003 01:22
> Nie na tym meczu byliscie. NIKT SIE NIE BIL J JUZ!!!
ROZUMIECIE!!! KONIEC
> TEMATU!!!!!!!!!
no wlasnie kolega ma racje JAKA AWANTURA KTO SIE BIL?? O CO WAM CHODZI?? HEHEHEH
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Debilizm - 30/08/2003 02:23
> To ja zgubiłem etopirynę i się zamieszanie zrobiło.
ale pozniej etopiryna przydala sie co hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Debilizm - 30/08/2003 12:29
Temat dobry jak każdy inny. Jakieś dziecinne tajemnice. Albo się pisze o tym co się dzieje na stadionie i dyskutuje, albo po co to forum?
|
21:37
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Debilizm - 30/08/2003 15:22
Kolego helmut i po co klamiesz ,tak trudno sie przyznac do tego.Na waszym forum mlodewilki.tk sprawa ta zostala przez kogos poruszona ale ktos skasowal watek.Poprostu kilku z was dostalo po strzale od 1 goscia -i nawet sie nie postawiliscie ,rzeczywiscie prawdziwi z was ultrasi z honorem .Kto byl na luku widzial co sie dzialo .
|
ssssss
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|