Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pajacą mówimy WON!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8465 dni

Pajacą mówimy WON!!! - 26/08/2003 23:07
Zaczyan mnei powoli denerwowac i draznic sytuacja w ktorej pojawiaja sie jakies glupie osoby ni stad ni zowad na forum.Przyklad?? "ChomikopodbnymWonZeStadionu!!!" czy np"sssss" czy "AntyHanki": czy cos w tym stylu.Mysle ze kazdy rozumie o co mi chodzi.Powinno byc jakies rozpoznawanie po IP aby np osoba o nicku Iksinski nie mogla sobie zalozyc konta o nicku np Anty Jolka,aby pod tym nickiem bluzgac wszystko i wszystkich.Takei zachowanie jest proste i wkur****ce!!!Takie osoby tylko pierdola trzy po trzy i chca wzbudzic niepotrzebne sensacje na forum czy bezsensowne wymiany zdan.Mysle ze administratorzy powinni cos z tym zrobic albo powolac osobe ktora czyscila by forum z takich "rodzynkow".Co Wy na to i sami Panowie Administratorzy??

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Hanki
Kibic
Na forum od 8383 dni

**

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 26/08/2003 23:13
Małe sprostowanie Sanbal: nie było nikogo o nicku "AntyHanki", z tego co pamiętam to MKS_FAN podszył się pod nick "ANTYm@niac!" ale to tylko tak drogą sprostowania. Jednak pomysł popieram, bo także mnie ta sytuacja już mocno drażni. Człowiek wraca z wakacji, nie ma go miesiąc na forum, wraca i co zastaje - komplenty bajzel. Co chwilę zakłada się jakieś totalnie bezsensowne tematy, wpadają głupie i psujące atmosferę posty. Ja również uważam, że dobrze by było coś z tym zrobić, jednak jak wiadomo Pogoń On-Line nie ponosi odpowiedzialności za treść wpisywanych postów i ciężko będzie coś zrobić.

Llibertat per a Catalunya!
valeron
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 26/08/2003 23:14
ja popieram Sanbala!! Jak ktos nie ma nic do powiedzenia i chce tylko bluzgac to nie w tym miejscu. Tylko ze takie bluzgi i zupelnie niepotrzebne wyzwiska leca tez czasami od stalych i znanych bywalcow tego forum. No ale jak ktos chce bluzgac to niech przynajmniej sie nie ukrywa pod jakimis smiesznymi nickami.
pzdr

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 26/08/2003 23:19
popieram:)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
inblu
Kibic
Na forum od 8350 dni

**

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 26/08/2003 23:25
Jak najbardziej popieram Sanbala. :)

Goleniów z Pogonią
Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 00:15
Ja też...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
D@rek
Kibic
Na forum od 8262 dni

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 00:19
Jestem za:)

Młode Wilki
qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 08:58

Sanbal 100% racji

P.S. 300 :luxhello: [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-08-27 09:01]

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
ihaa
Kibic
Na forum od 8621 dni

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 10:10
no to ja tez popre, a co mnie tam :D

Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 11:19
popieram, chcialbym wiedziec z kim dyskutuje a nie z jakims chomikocos tam, czy chlebdlakonia, choc pewnie to ta sama osoba tylko inne forum.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Steryd
Kibic
Na forum od 8867 dni

**

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 13:53
Blokowac nick albo w razie potrzeby IP.
Jest kilka sposobow na pozbycie sie nie chcianych osob.

1948
ZDR
Kibic
Na forum od 8438 dni

**

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 14:09
JA TESH JESETM ZA !!!!!

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 14:34
Dobze gada dać mu wina. Można zrobić naprzykład link. Inne profile tego uzytkownika.

God, I'm glad I'm not me.
darmix
Kibic
Na forum od 8407 dni

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 14:58
A ja nie moge byc za blokowaniem IP bo u mnie polowa osiedla ma takie samo w super firmie espol :) i raz juz sie tak zdarzylo ze dostalem bana za gratisa

SZTANY GLANY
Mayday
Kibic
Na forum od 8682 dni

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 15:33
popram :)

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Orło
Kibic
Na forum od 8358 dni

*

Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 16:44
Ja nie popieram, bo mi wtedy dadzą bana hehe. A tak szczerze jestem ZA. Nie ZA daniu mi bana, tylko dawaniu bana innym np. MKS Fan i kilku innych ciuli.

Babilon Team
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772627127 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005