Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Nagłośnienie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
verte
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8592 dni

Nagłośnienie - 24/08/2003 21:50
Jak to jest że 20 lat temu wszystko było słychać w każdym punkcie niezależnie od wypełnienia stadionu. A teraz jakieś pogłosy, charkoty. Nic nie słychać. Jak na 4 lidze w jakiejś wsi. Czy to takie bardzo drogie? i kto w tym mieszał że tak jest. A potem jeszcze trzeba zmienić spikera. Co o tym myślicie?

21:37
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8447 dni

**

Odp: Nagłośnienie - 24/08/2003 22:00
Wiem ze to nienajlepszy przyklad ale kto byl w poznaniu na meczu to wie jak tam jest zajebiscie, muza pozadna leci, fajni spikerzy (Dj Kris z Ekwadoru), u nas tez powinno sie o czyms takim pomyslec!!!

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8465 dni

Odp: Nagłośnienie - 24/08/2003 22:30
Jak by mi w czasie meczu jais chu* wrzasnal : "POGON GOL. SMS NA NR 7234" to ja bym sam wbiegl na murawe i go zajebal-a tak bylo na lechu... psiiii. ale gfakt ze glosnikii maja porzadne.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8447 dni

**

Odp: Nagłośnienie - 24/08/2003 22:32
> Jak by mi w czasie meczu jais chu* wrzasnal : "POGON GOL. SMS NA NR 7234" to ja
> bym sam wbiegl na murawe i go zajebal-a tak bylo na lechu... psiiii. ale gfakt
> ze glosnikii maja porzadne.

7324 ;)

tatran
Kibic
Na forum od 8972 dni

Odp: Nagłośnienie - 24/08/2003 23:04
> Jak to jest że 20 lat temu wszystko było słychać w każdym punkcie niezależnie od
> wypełnienia stadionu. A teraz jakieś pogłosy, charkoty. Nic nie słychać. Jak na
> 4 lidze w jakiejś wsi. Czy to takie bardzo drogie? i kto w tym mieszał że tak
> jest. A potem jeszcze trzeba zmienić spikera. Co o tym myślicie?

1.Na pewno drogie.Chyba naprawdę bardzo.
2.Pewno nikt..
3.Musowo.Byle nigdy więcej Baranowskiego ..
Tak naprawdę mamy nagłośnienie z lat 70-tych ale nikomu na tym nie za bardzo zależy a szkoda.Muzyka słowa doping przez spika to coś naprawdę ważnego jak tego brak widać na meczach ligowych czy chociażby na reprie.Ale przed remontem stadionu na pewno nie ma co na to liczyć.. A szkoda bo Ptak na nie swój stadion nie da ani zeta pewnie..

Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 09:28
jakto zle ??? przeciez naglosnienie wymieniane bylo!!!
Jakies poł roku temu chyba pan Nestrowicz oznajmil "milo mi poinformować że już przy okazji najbliższego meczu w Szczecinie z Amiką Wronki można będzie usłyszeć NOWE NAGŁOŚNIENIE"
:D:D:D:D:D
Tak było... wiec nie rozumiem o co Wam chodzi :P

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
sabribekdas
*zablokowany
Na forum od 8243 dni

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 10:01
wogole mogli by wyjebac tego spikera bo nawet jak zagrzewa kibicow do dopingu to wszystkie piosenki spiewa troche wolniej i sie wszystkim jebie a jak skonczy to jest taki zament ze nic nieslychac.
jebac spikera niech spierdala i chuj mu w dupe

POGOŃ FOREVER!!!
ch.
Kibic
Na forum od 8518 dni

**

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 10:14
Jest tu jakis regulamin dla uzytkownikow forum?

tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 10:52
jebac ekwador i manieczki !!! jeszcze moze by jazda krzyczal na meczu i gwizdal .

schranz
Steryd
Kibic
Na forum od 8867 dni

**

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 14:46
Nie przesadzacie z tym DJ Kris z Manieczek ?? Z tego co wiem (moze sie myle), to tylko plotka.
Glosniki maja dobre, ale ich spiker ma problemy emocjonalne.
Akcja z SMSami calkiem ciekawa :P :D

O naszym naglosnieniu nie chce pisac :P :D

1948
Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 19:16
> wogole mogli by wyjebac tego spikera bo nawet jak zagrzewa kibicow do dopingu to
> wszystkie piosenki spiewa troche wolniej i sie wszystkim jebie a jak skonczy to
> jest taki zament ze nic nieslychac.
jebac spikera niech spierdala i chuj mu w
> dupe

sabri begdas juz raz pisalem chamuj sie!!

a spikerem jest MP, nie wiem czy na wszystkich meczach.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 19:39
fakt faktem naglosnienie jest zjebane....a pawlak moglby rozkrecac wiecej tak jak spiker na legi np.. bo wiara to podchwytuje i zaczyna wtedy caly stadion spiewac

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
brodaONE
Kibic
Na forum od 8578 dni

**

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 20:17
Sabri Bekdas daj na luz nie wiesz kto jest spiikerem?? nie obrazaj go publicznie....
z ocena speekera poczekaj jeszcze troche:)

pzdr for all

sabribekdas
*zablokowany
Na forum od 8243 dni

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 20:50
ty a chuj mnie boli kto jest spikerem wazne ze jest zjebany i powinien spierdalac.
nawet jak to jest MP ktorego mam gleboko w dupie.
wogole to slyszalem ze on tam jakos posadke juz wylapal u ptaka a le ze komentatora to sie niespodziewalem. chyba jaks przykrywa ten komentator zeby do lapy wiecej brac mogl.
a jak wam sie niepodoba moje bluzganie to mnie wyjebcie albo jakiegos bana dajcie czy cos bo takim pisaniem to mnie nieprzekonacie.
mysle ze ban byl by najbardziej odpowiedni bo ta strona i tak jest zjebana i wszystkie informacje przepisujecie z v.pl. wielcy kurwa dziennikaze
a komentator niech spierdala bo lepszy byl juz baranowski chociaz w gar ostro dawal.
a jak to MP komentuje to strasznie dziwna sprawa ze sie jeszcze nienauczyl w jakim tepie sie spiewa stary wierny kibol.

POGOŃ FOREVER!!!
Westman
Kibic
Na forum od 8250 dni

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 20:55
sabribegdas - twój ostatni post mnie rozjebal
:biggrinyoyoA::biggrinyoyoA:

Pozdro dla Ciebie hehe

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
darmix
Kibic
Na forum od 8407 dni

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 20:55
buahahaha dobre sabri jestem za :)

SZTANY GLANY
Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 21:33
sabri, sabri mama wie że tak brzydko się wyrażasz??? troszkę kultury!!!
I przede wszystkim nie obrażaj człowieka którego nie znasz, a którył robił coś dla Pogoni kiedy ty jeszcze srałeś w pieluchę, bo komu jak komu, ale panu Markowi (nie podam nazwiska bo ktoś gotów mnie oskarżyć o "kapowanie"...) to szacunek się należyi NIEWAŻNE jakim jest spikerem!!!

To jest oczywiście tylko moja prośba i pobożne życzenie, oczywiście możesz mnie wybluzgać w twoim następnym inteligentnym poście, ale jeżeli masz chłopaku troszkę rozumu w główce to przemyślisz to co powiedziałem.

PS. Nie wiem ile masz lat, ale twoje wypowiedzi oscylują w granicach wieku 7-9 lat... bo później to ludzie nieco mądrzejsi się stają (oczywiście nie wszyscy) [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-25 22:20]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
ch.
Kibic
Na forum od 8518 dni

**

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 23:11
Zeby byc spikierem stadionowym na meczach piłkarskich I i II ligi
trzeba miec odpowiednia licencje ktora otrzymuje sie po ukonczeniu specjalnego,płatnego kursu.

W Szczecinie taka licencje posiadaja w tej chwili bodajze 3(!) osoby, wiec

1) MP jest tam z koniecznosci a nie dla przyjemnosci

2) Zapisz sie jeden z drugim na kurs,wyłóz swoj priv cash i ... przestan pierdolic na forum o rzeczach o któych masz marne pojecie.

sabribekdas
*zablokowany
Na forum od 8243 dni

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 23:42
dobrze ze ty jestes takdobrze poinformowany kto moze byc a kto nie.
ja niebede spikerem bo sie do tego nienadaje. nie dlatego ze niemam kursu ale poprostu sie nienadaje.
mysle ze pozostale dwie osoby bardziej sie dotego nadaja
ale widze ze unas zalezy kto ma jakie uklady a nie do czego sie nadaje.

POGOŃ FOREVER!!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: Nagłośnienie - 25/08/2003 23:46
Ś.M.I.E.C.H. J.E.S.T. Z C.I.E.B.I.E.

szkoda czasu na debili...

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772631721 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005