| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Spotkania na chacie ?!! - 17/08/2003 22:06
Moze w koncu wykorzystamy ten czat i w sobote na meczu w Garbania wsyzysyc ise tam spotykamy ?? Bedziemy wymieniac zdania o meczu w jaworznie o Pogońi ogolnie itp ?? WKONCU TRZEBA WYKORZYSTAC TEN CZAT !!!
Sobota, Półgodziny przed meczem Garbiarnia - POGOŃ spotkanie kibiców Pogońi na chat.pogononline.pl !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Spotkania na chacie ?!! - 18/08/2003 10:35
buahahah bartollo mogles napisac po naszemu "czacie" bo myslalem ze na chacie impreze robisz, ze starzy wyjechali i bartollo szaleje 
Ale na czata mozemym wpasc, a co!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Spotkania na chacie ?!! - 18/08/2003 17:49
> Moze w koncu wykorzystamy ten czat i w sobote na meczu w Garbania wsyzysyc ise
> tam spotykamy ??
A moze lepiej by bylo pogadac na temat meczu w samym Jaworznie, na stadionie? Ale po co prawda? Wy wierni i oddani kibice Pogoni Szczecin wolicie spotykac sie na czatach i w innych miejscach. Bo przeciez wszedzie daleko, w poiagu niewygodnie a i po zebach mozna wylapac. Ciekawe czy na Twardowskiego macie blisko...
|
Pogoń Ponad Wszystko
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Spotkania na chacie ?!! - 18/08/2003 22:13
Ale numer. Gościu który ma rację nie najlepiej zaczyna? Jak ja miałem wakacje to jechałem do Chorzowa z dnia na dzień, bez planowania. A tu wszysccy zamiast na wyjazd to na czat się umawiają. Niedługo na czacie będzie kupa ludzi w czasie gdy mecz będzie na Twardowskiego. Rozumiem, że na czat się wchodzi w czasie meczu, ale żeby spławiać kogoś kto mówi o wyjeździe? Bez przesady. Ciekawe dlaczego nie ma tematu Kto jedzie?
|
21:37
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Spotkania na chacie ?!! - 19/08/2003 05:56
Ja też zajrzę na czata jak będe w chawirze.Na razie nie wiem kiedy gracie ze Szczakowianką.Ale jak już się dowiem i będe w domu na pewno wtedy zajrze na czat.LEGIA POGOŃ DWA BRATANKI I DO PIŁKI I DO SZKLANKI.
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
Odp: Spotkania na chacie ?!! - 19/08/2003 11:21
Macie do mnie pretensje ze zrobilem ten temat !! Jezeli chcecie to se robcie inny ale zrozum ze np 11 latek niemoze pojechac na mecz do jaworzna alebo nawet taki 15,16 czy 18 tez niemoze to przeciez na chacie sobiee pogadamy przynajmiej o tym meczu kazdy jakies info moze wyciagnie !! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-08-19 13:26]
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|