| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KROTKA PILKA !!!;]] - 05/07/2003 20:35
Przeciez Pogoń Nowa ma byc rezerwami Pogoni Ptaka wiec obie naleza do tej samej spolki. I tu macie Ptaka i tu. Lepszym pytaniem w tym miejscu wydaje mi sie bedzie czy chodzicie na 2 czy 4 lige...? Ja sam juz niewiem co otym wszystkim myslec...
|
|
|
|
|
Odp: KROTKA PILKA !!!;]] - 05/07/2003 21:05
Teraz po podpisaniu umów to w zasadzie ten sam klub...chyba, że wystartuje Pogoń Gondora to wtedy możemy mieć problem, szczególnie w meczu derbowym Pogoń - Pogoń !!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KROTKA PILKA !!!;]] - 06/07/2003 00:34
nie cracovi tylko cracovii 
Teraz juz nie czaje jak to bedize z tymi meczami wiec nie wiem na co i czy bede chodzil
Wogole wszystko jakies popieprzone, czy ktos sie lapie w tym wszystkim??
|
|
|
|
|
Odp: KROTKA PILKA !!!;]] - 06/07/2003 02:13
IV ligowej Pogoni Nowej i to juz od 2 sierpnia przy okazji meczu Astra Ustronie Morskie - Pogon Nowa.
Od poczatku do końca - Pogon Nowa!
Pierwszy zespół mnie nie interesuje - to klub dla "pikników" ktorzy pokaza jak kochaja swoj klub w meczach wyjazdowych w Białymstoku,Bielsko-Białej,Gliwicach,Bełchatowie,Chorzowie i innych takich 
Kazdy ma teraz prawo wyboru i dobrze by było aby sie okreslił zawczasu bo pozniej bedzie uznany za tzw. choragiewke ktora dobiera sobie mecze według uznania czytaj według trudnosci wyjazdowych i wynikow sportowych.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KROTKA PILKA !!!;]] - 06/07/2003 14:10
Zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja z naszym nowym sposorem ,ale poki co napewno jade do ustronia na pierwszy mecz Pogońi nowej!ale zamierzam rowniez sie przejsc na mecz Pogońi ptaka zeby zobaczyc nowych pilkarzy(czytaj armia zaciezna z piotrcova) i jak graja!ciekawie zapowiada sie mecz drugiej ligi w trzeciej kolejce Pogoń kondoma kontra Pogoń ptaka!derby szczecina!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KROTKA PILKA !!!;]] - 07/07/2003 11:11
2 liga z pewnością, szczególnie, że Nowa będzie rezerwami tej Ptaka.
Ale 4 ligowego szlagieru z Iną to se nie odpuszcze. haha
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KROTKA PILKA !!!;]] - 09/07/2003 08:29
CO TO ZA JALOWA DYSKUSJA ? !!!!
CHODZIMY NA "MKS POGON SZCZECIN" KTORA GRA W 2 LIDZE!!!
POGON NOWA JEST REZERWAMI 2 LIGOWEGO KLUBU I GRA W 4 LIDZE !!!!
CHYBA LOGICZNE, ZE MOZNA CHODZIC NA 2 I NA 4 LIGE.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KROTKA PILKA !!!;]] - 10/07/2003 16:47
ja tak jak Dziki w pierwszej odslonie.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|