| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 03/07/2003 19:16
> Ja napewno nie ,ta impreza juz dawno zeszla na psy ,znow bedzie pelno brudasow z
> dlugi wlosami skaczacych w rtym beznadziejnej przynajmniej jak dla mnie muzy
> ,pelno cwaniakow szukajacych zadymy (mocni w grupie ),piwo z woda -standard ,i
> jeden wielki smietnik-to takie ogolnie podsumowanie.
Czemu uwazasz ze kazdy z dlugimi wlosami to brudas niekturzy lubia miec dlugie wlosy a sa calkiem normalni ale niektórzy co ci przyznam to debile (niewazne jakie wlosy czy krótkie czy dlugie)
Ja sie wybieram (ale tyklo w sobote)z kumplem co ma dlugie wlosy i jest to czlowiek calkiem normalny        
A co do reszty sie zgadzam [Ostatnio edytowane przez Maly09: 2003-07-03 19:19]
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 03/07/2003 20:35
> Ja napewno nie ,ta impreza juz dawno zeszla na psy ,znow bedzie pelno brudasow z
> dlugi wlosami skaczacych w rtym beznadziejnej przynajmniej jak dla mnie muzy
> ,pelno cwaniakow szukajacych zadymy (mocni w grupie ),piwo z woda -standard ,i
> jeden wielki smietnik-to takie ogolnie podsumowanie.
sam jestes brudasem!!!!!!!
kurwa jego w dupe zajebana mac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 03/07/2003 23:38
W pelni zgadzam sie z tomcraftem. Dni morza to impreza dla dresow i brudasow, a muza jest straszna.
Jakies tandetne zespoly disco-polo, łzy itp.
Juz wole spedzic wieczor przy kompie albo w pubie z kumplami, na pewno bedzie milej i lepsza muza.
|
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 04:47
prosze mi tu Metali i grungeowcow nie stawiac w jednym rzedzie, dobra
a co do dni morza to fakt ze spadaja na psy, dlatego zawsze wyjezdzam do Wolina na festiwal wikingow, mozna miodu sie napic, mieczem pomachac lub powioslowac na drakarze, ale tam tez rok temu juz sie kiepscilo
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 04/07/2003 09:49
ja ide mimo to ze dni morza robia sie coraz gorzsze pod kazdym wzgledem ale ide tylko w sobote !zobaczyc te fajerwreki wypic piwo ze sklepu nie mieszane z woda i potem do domku!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1