Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8322 dni

**

WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 30/06/2003 19:07
jak sam tytul wskazuje ma to byc kontynuacja spotkania sprzed tygodnia !zapraszamy na nie wszystkich kibicow Pogońi absymy mogli sie poznac pogadac w milej atmosferze o Pogońi i nie tylko !mozna by zrobic ognisko upiec kielbaski i cos wypic przy okazji! pozostalo juz tylko wybrac miejsce,czas i date owego spotkania! propozycje ktore usalilismy sa takie:
A)GLEBOKIE
B)DZIEWOKLICZ
ktora z propozycji wam sie podoba najbardziej czekamy na opinie!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
JP
Kibic
Na forum od 8402 dni

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 30/06/2003 21:03
Zdecydowanie Dziewkolicz!!! W piątek lub sobote!!!

MW'03
Sadu
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 30/06/2003 22:01
eee a nie ma nikt wolnej chaty? :D

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
PF
Kibic
Na forum od 8495 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 30/06/2003 22:38
No to w takim razie ja zapraszam do Polic :)

POLICCY FANATYCY
m@niac!
Kibic
Na forum od 8298 dni

*

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 30/06/2003 23:56
To moze w takim razie osiedle kasztanowe?? Komunikacja nocna jest, dzienna tez:)
Wygodny dojazd, duuuuzy las, wiec mozna sie drzec do woli. Ognisko tez mozna zrobic bo miejsce sie znajdzie.
Monopolowe tez sa, nawet kilka:)

Obrazek gif wstawiony na forum
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 01/07/2003 01:54
ja proponuje glebokie tam jest klimatycznie..ladna przyroda no i jeziorko a pozatym latwy dojazd

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8465 dni

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 01/07/2003 09:47
Widze ze sa podziały.. a jak sa podzialy to zwykle chuj wychodzi a nie cos:(tak wiedz proponuje wrocic na stare smieci-kryta trybuna.Bez kombinowania...

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
ZDR
Kibic
Na forum od 8438 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 01/07/2003 10:21
a moze na Arkonce lub WDS-sie

Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 01/07/2003 10:37
ludziska oj cos tu sie robi za duzy balagan! moim zdaniem te propozycje z glebokim i dziewokliczem sa naprawde dobre! ludzie nie wymyslajmy jakis absurdow jak kasztanowe przeciez kazdy bedzie tam mial zajebisice daleko!wiekszosc jest jednka z centrum albo okolic centrum! sluchaj cie na glebokim i dziewokliczu bylo by najlepiej nikt by nam nie przeszkadzal zadna policja ani ochrona jak na Pogońi! ludzie jest coraz mniej czasu zdecydujmy sie nacos!!!!!!!!!!!

Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 01/07/2003 10:44
cos mi sie zdaje ze bez oficjalnej sondy sie nie obejdzie!:)

Hanki
Kibic
Na forum od 8383 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 01/07/2003 11:01
Spoko boberek - uderzamy na Dziewoklicz :) piwo :D

Llibertat per a Catalunya!
Sadu
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 01/07/2003 13:45
a może byśmy uderzyli z forum na dni morza :) wszyscy w barwach, śpiewy, browar :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
MiSiA
Kibic
Na forum od 8282 dni

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 01/07/2003 13:57
Hmm... jestem tu pierszy raz, wiec na paczatku kcialbym powitac wszystkich... znaja mnie tu kilka osob!! Jak juz bym mogla wybierac tio raczej Glebokie!! Pozdroffaienia for Sadu & Hilek

ZaChEtA RuLeSs :D
Migdal1
Kibic
Na forum od 8287 dni

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 02/07/2003 13:33
wyciągamy temat do góry bo trzeba wszystko ustalić :) Ja oddaje głos na Dziewoklicz i wydaje mi się że to najlepsze miejsce, oczywiście jeżeli będzie ładna pogoda(Vasyl-postaraj się ;) ), ale jeżeli nasz Szaman nie będzie miał siły odtańczyć rytualnego tańca to zostaniemy zmuszeni do spotkaniu w miejscu zadaszonym....

www.MłodeWilki.tk Pogoń Nas Jednoczy
JP
Kibic
Na forum od 8402 dni

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 03/07/2003 19:02
Hop siup - temat w góre ;)
A tak na poważnie - trzeba ustalić jakieś konkrety!!! Już od dłuższego czasu nastała cisza! Trzeba ustalić jakieś miejsce, nie nad wodą, ponieważ z taka pogodą to nie ma się tam po co pchać! Oczywiście Pogoń odpada, z wiadomych względów ;) A więc - wpisywać jakieś rozsądne propozycje miejsc (łatwy dojazd, ochrona przed deszczem, dużo sklepów, itd.)!!!

MW'03
U-96
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 03/07/2003 19:43
Dachy Paryza hehe albo Wały :D

Szlugi, wóda, gołe baby !
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8999 dni

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 03/07/2003 19:58
> oczywiście jeżeli będzie ładna pogoda(Vasyl-postaraj się ;) ), ale jeżeli nasz Szaman [..]
właśnie Vasyl. Co to ma być ?
Ostatnio tylko brzydka pogoda. a tu trzeba jechac nad morze poopalac sie ;]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 04/07/2003 09:58
wiec hoop i temat do gory!
i co robimy cos z ta impreza czy nie ?????????????? wezmy sie wreszcie umowmy na jakis termin i na miejsce !bo jak tak dalej pojdzie to nigdzie sie nie spotkamy!

Hanki
Kibic
Na forum od 8383 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 04/07/2003 17:32
No dobra widze, że jak Hanki nie zadziała, to nic z tego nie będzie ;) Wiem, że wakacje już w pełni ale musimy to jakoś dogadać. Impreza ma się odbyć w nadchodzącym tygodniu, najlepiej chyba w środę, tak jak poprzednio (będą równe 2 tygodnie od ostatniego spotkania). Miejscem niech będzie proponowany tutaj Dziewoklicz, a wszystko możnaby zaczynać w godzinach bardziej popołudniowych, tj. 15-16. VasyL załatwia pogodę, każdy indywidualnie dba o alkohol dla siebie i bawimy się ile kto usiedzi. Jeśli ktoś ma jakieś inne propozycje to nawijać szybko, bo czas ucieka i i ucieka a my stoimy w miejscu...piwo

Llibertat per a Catalunya!
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8447 dni

**

Odp: WSZYSCY NA BROWAR - REAKTYWACJA :) - 04/07/2003 18:36
Najlepiej zeby wszystkim pasowalo, ja bede na 100% musze was wreszcie poznac!!

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772613936 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005