Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> SZEWCZYK I LAMPE W NBA! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8321 dni

**

SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 27/06/2003 09:52
jak podaje radio zet do cezarego trybanskiego ktory gra w memphis grziilies dolaczyo dwoch polakowi !Rodowity Szczecinianin Szymon Szewczyk Zostal wybrany przez Milawuke Bucks A maciej Lampe przez NY knicks! przypominam ze bliski angazu w nba byl takze ignierski. miejmmy nadzieje ze pograja chociaz troche w najblizszym sezonie!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 27/06/2003 09:59
Nom Lampe w NY Knicks a Szewczyk w Milwaukee!!! :D:D:D Miejmy nadzieję, że chłopaki będą sobie dobrze radzić i pograją więcej niż Czarek w pierwszym sezonie - przynajmniej już nie będą sami, bo jest ich już 3 (niczym 3 Muszkieterowie ;) ).Powodzenia!!! :D:D:D

Llibertat per a Catalunya!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 27/06/2003 11:07
Że Szewczyk będzie wybrany w 2 rundzie draftu to wiedziałem, ale że Lampe... Szkoda, że ma ważny kontrakt z Realem Madryt bo podobno miał nawet szanse na wybranie z numerem 5 przez Miami! Teraz Knicksi będą się dogadywać z Realem żeby Lampe mógł już w tym sezonie zagrać w NBA. Mam nadzieje, że podobnie jak Trybański w pierwszym sezonie pograją trochę, a nie będą na ławie siedzieć.

Pamiętam jak Szymon grał u mnie w szkole :D A teraz parkiety NBA... ech... :)

Obrazek gif wstawiony na forum
Fakir
Kibic
Na forum od 8575 dni

*

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 27/06/2003 15:36
Szymon tez jest kibicem Pogoni. Nawet po jednym z jego super wystepow w Niemczech udzielal wywiadow w pozyczonym ode mnie szaliku Pogoni i tylko szkoda, ze aparatu ze soba nie mialem. Nasz kibic w NBA:-)))))
Super Szymon- Gratulacje

Wierzyc wbrew nadziei
wien
Kibic
Na forum od 8753 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 27/06/2003 16:22
a ja sie ciesze, chociaz chuj rozumiem w tych draftach i w ogole

Na Zawsze POGOŃ
borsuk
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 27/06/2003 16:40
Vasyl..ja tez go znam..fajne uczucie nie? Ziomek ktorego znam gra teraz w NBA..a Krazyly sluchy ze Lampem bylo zainteresowane L.A. Lakers..ale coz...ZYCZE IM POWODZENIA I NIECH POMOGA W PRZYSZLOSCI POLSKIEJ REPREZENTACJI!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
TomY
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 27/06/2003 19:40
bORSUK ! Troszke inaczej to wyglada!

Z wyliczeń wynikało ze to Szewczyk ma trafic do L.A ale na szczescie poszedł do Milwaukee ( chciał tam iść) W LA mialby malutenkie szanse na przebicie sie.
Co do Lampego !!
Międzynarodowa Federacja Koszykówki (FIBA) przysłała list do klubów NBA, w którym powiadomiła o jego kontrakcie na dwa lata i o tym, że nie ma w niej klauzuli o zerwaniu umowy !!
Jak widac strasznie to zniechecilo kluby bo jeszcze wczoraj byl wymieniany na 5-6 miejscu.
Budujące jest to jak go przywitali kibole Knicks! Pełen provesional!!

borsuk
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 27/06/2003 21:49
Tomy...mozliwe ze nie doczytalem lub cos przeoczylem:P

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
+ P I V O -
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 28/06/2003 10:47
A NIECH CHLOPAKI ZAROBIA TROCHE KASY KUPIA NASZE CEGIELKI JAK JUZ BEDZIEMY W III LIDZE. CZYLI ZA ROK. I BEDZIEMY MIELI NA WODE DLA ZAWODNIKOW!!!!!!!!!!! POWODZENIA CHLOPAKI!!!!!!!!!!!!!

++++ ODRZANKA RADZISZEWO ++++
TomY
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 28/06/2003 11:32
A pomyślcie jaka byłaby faza gdyby Szewczyk pokazał sie pare razy w koszulce Pogoni Walczącej!!

Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 28/06/2003 11:49
> A pomyślcie jaka byłaby faza gdyby Szewczyk pokazał sie pare razy w koszulce Pogoni Walczącej!!

I gdyby jeszcze NBA było transmitowane w Polsce... Bo kto na niego zagraincą zwróci uwagę i będzie w ogóle wiedział o co chodzi?

JP
Kibic
Na forum od 8401 dni

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 28/06/2003 12:17
Prawdopodobnie Szymon pogra jeszcze rok w Europie (prawdopodobnie Alba Berlin), ponieważ w Milwaukee mają niemal komplet zawodników z kontraktami. Poogrywał by się jeszcze trochę i by wrócił do NBA. W podobnej sytuacji był Kirylenko (czy jak to się tam pisze) z Utah. Po wyborze w drafcie grał jeszcze chyba 2 sezony w Europie. Teraz ma być liderem zespołu...

MW'03
Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 28/06/2003 14:56
Lampe rozświetlił Nowy Jork

Kirk
Kibic
Na forum od 8283 dni

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 30/06/2003 12:27
miec tylko nadzieje ze nie skoncza jak "Czaruś"

Bo najlepsza w świecie jest POGOŃ SZCZECIN MKS
Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 30/06/2003 13:41
Heh, a ja będę z Szymona siostrą do szkoły chodził :D

TomY
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 30/06/2003 22:26

>I gdyby jeszcze NBA było transmitowane w Polsce... Bo kto
> na niego zagraincą zwróci uwagę i będzie w ogóle wiedział o co chodzi?

Wyczytałem dzis w Wyborczej, że polsat sport przymierza sie do NBA. Narazie to przymiarki i negocjacje, ale to juz COŚ

Oby z pozytywnym skutkiem!

Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 30/06/2003 23:39
Polsat sie tak od 2 sezonów przymierza i jakoś mu to nie wychodzi. Mam nadzieje, że teraz kiedy trójka Polaków będzie grała na parkietach NBA znów zobaczymy koszykówke u nas w telewizji...

Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 01/07/2003 10:49
http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1142354&kat=1715&katn=Wiadomo%B6ci
wiec jednak bedzie prawdopodobnie NBA w polskiej telewizji tylko ze trzeba bedzie zapodac sobie dekoder polsatu zeby ogladac polsat sport!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 06/01/2004 22:08
Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc piszę to tutaj (tylko nie posądzajcie mnie o odświeżanie starych tematów, bo nie o to chodzi :P )...
A więc, nasza dwójka Polaków grających w NBA zamieniła się miejscami :) - otóż w wyniku wielkiej transakcji dokonanej pomiędzy NY Knicks a Phoenix Suns Maciek Lampe zawędrował do Suns a w jego miejsce do Nowego Jorku zawitał Czarek trybański :)
Heh ciekawe jest to, żer ludzie w NY tak bardzo domagali się gry polaka, tak bardzo cieszyli się, że to właśnie jego wybrali w drafcie, a mimo to nie rozegrał on w barwach Knicks ani jednego meczu w sezonie zasadniczym :(
Kto wie, może w Phoenix dostanie szansę na upragniony debiut, ja też na to czekma z niecierpliwością...

Bartas
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: SZEWCZYK I LAMPE W NBA! - 06/01/2004 23:11
> A NIECH CHLOPAKI ZAROBIA TROCHE KASY KUPIA NASZE CEGIELKI JAK JUZ BEDZIEMY W III
> LIDZE. CZYLI ZA ROK. I BEDZIEMY MIELI NA WODE DLA ZAWODNIKOW!!!!!!!!!!!
> POWODZENIA CHLOPAKI!!!!!!!!!!!!!

bdobry tekst.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772550830 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005