| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Marc-Vivien Foe nie żyje!!! - 26/06/2003 21:16
Kilkanaście minut po zakończeniu półfinałowego meczu Pucharu Konferedacji pomiędzy Kamerunem i Kolumbią zmarł kameruński piłkarz, Marc-Vivien Foe - poinformowała Międzynarodowa Federacja Piłkarska (FIFA).
Foe zasłabł w 75. minucie spotkania. Nieprzytomnego piłkarza zniesiono na noszach z murawy.
Przyczyną śmierci był prawdopodobnie atak serca.
Marc-Vivien Foe miał 28 lat. Był zawodnikiem Manchesteru City. Wcześniej grał w Lens, West Ham United i Olympique Lyon. Wystąpił w 64 spotkaniach reprezentacji Kamerunu. Zdobył w niej 8 goli.
Jestem w szoku... mój Boże. Czemu tyle śmierci się kręci teraz wokół futbolu I to na tak ważnym turnieju... Pamiętam jak był przymierzany do ManUtd przed mundialem we Francji... trafił jednak do West Hamu. [ ' ] dla tego wspaniałego piłkarza.
|
|
|
|
|
Odp: Marc-Vivien Foe nie żyje!!! - 26/06/2003 21:22
Jestem szczegolnie wstrzasniety, bowiem w pewnym sensie bylem swiadkiem tego dramatu. Przez to czuje sie tak jakby zmarl ktos mi bardzo bliski. Pilkarska rodzina stracila bezpowrotnie wspanialego zawodnika [ ' ].
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marc-Vivien Foe nie żyje!!! - 26/06/2003 21:40
coz mozna powiedziec w takiej chwili tylko kondolencje dla rodzinki ! foe byl jednym z najlepszych kamerunskich pilkarzy mogl jeszcze tyle osiagnac przeciez mial dopiero 28 lat.ludzie trageida zginac na murawie na oczach tylu ludzi i przed kamerami!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marc-Vivien Foe nie żyje!!! - 26/06/2003 21:53
Ta śmierć to jest dowód jak przemęczeni są piłkarze czołowych lig, występujący w swoich reprezentacjach. Może wreszcie władze UEFA i FIFA przejrzą na oczy i zredukuja liczbę meczy, wprowadzą jakieś przerwy ograniczenia itp. itd.
Kondolencje dla rodziny [ ' ]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marc-Vivien Foe nie żyje!!! - 26/06/2003 22:03
Nie chce zeby ktos pomyslal ze sobie jaja robie(bo nie robie) ale w pewnym sensie to dla pilkarza "najlepsza" smierc..na boisku..ale jest mi naprawde bardzo przykro ze niestety do tego doszlo...
['] dla zmarlego [']
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marc-Vivien Foe nie żyje!!! - 26/06/2003 22:33
Pokój Jego duszy.... nie oglądałem tego meczu i chyba dobrze.Naprawde jestem zaskoczony i bardzo mi przykro....ehhhh no niestety tak się kończy granie co drugi dzień.Włdze piłkarskie troche rozwagi!!
|
www.MłodeWilki.tk Pogoń Nas Jednoczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marc-Vivien Foe nie żyje!!! - 26/06/2003 23:46
Czytałem wiadomości i zobaczyłem tytuł że Foe nie żyje. Pomyślałem sobie że ktoś jaja sobie robi, albo to tylko tytuł artykułu. Niestety to była prawda. Dlaczego do tego doszło? Szkoda że zginoł w tak młodym wieku i na oczach świata. Ale być może przez to będzie dłużej w pamięci kibiców. Wieczny odpoczynek................................. [Ostatnio edytowane przez Orło: 2003-06-27 00:01]
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marc-Vivien Foe nie żyje!!! - 27/06/2003 10:56
Może teraz Blatter trochę pomyśli i zrozumie że takie turnieje naprawde nie są potrzebne, bo działają tylko na szkodę organizmu piłkarza! Foe był bardzo przemęczony sezonem, a na meczu było ponad 30 stopni Celsjusza!! Szkoda, że najpierw jakaś tragedia musi się stać zanim władze to zrozumieją... 

Niby zwyczajne zdjęcie, ale jak się zna finał tego zdarzenia - wstrząsające.
[Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-06-27 11:14]
|
|
|
|
|
Odp: Marc-Vivien Foe nie żyje!!! - 27/06/2003 14:08
[ ' ] [`][`][`][`][`][`][`][`][`][`]. Panie świeć nad jego duszą. Amen.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
- 1
- 2
-
|