| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Co pijecie?? - 23/06/2003 17:00
Ponieważ wiele postów ostatnio ma za tematy z serii "co robicie,gdize łazicie".Mam bardzo proste pytanie dla kibiców Co kibic Pogoni pije... i nie mam tu na myśli ziółka babci Stefci tylko trunki ze sklepu dla dorosłych Ja uwielbiam Jabłonowo EKSTRA MOCNE.Tatrę Mocną,Bosmana Zielonego a na kaca Reddsa Reszty nie zdradzę A Wy??
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 17:07
Redsik dobra rzecz popieram,jeszcze oczywiście Wareczka i tzw Wściekłe Psy lubie [Ostatnio edytowane przez Filipin: 2003-06-23 17:21]
|
Pogoń na zawsze !!!!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 17:11
Najlepsza na swiecie jest Finlandia czerwona!! mniam mniam!! Nastepnie Absolwent i Bols. A z piwa to Tyskie, lech zielony, Warka, a ostatnio jest takie piwko "Harnaś" musze przyznac ze jest dobre Wsciekle psy sa najlepsze na baletach, a redds i tym podobnym soczkom mowie- NIE
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 17:32
Hmm...Z piwa to Heineken'y..piwko - miodzio z mocnieszych lubie..Bacardi..Lodke Bols sport travel i oczywiscie Mustak..Majorka..i naleweczka wisniowa
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 17:48
Bosman, Warka Strong, Dębowe Mocne, Carlsberg, Bols, Wyborówka, Gin z tonikiem , zawsze coś się tam znajdzie ciekawego do popicia
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 18:05
Gin z tonikiem rulez!! A poza tym to Dżony Łoker black label (18latek)
I oczywiscie patriotycznie Bosman i Polmos Czysta
Od czasu do czasu szampanik albo dobre polwytrawne winko
|
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 18:05
z browarkow to bosman, tyskie i beck`s
z mocniejszych trunkow to finlalndia czerwona, smirnoff i ballantines
pozdro
|
Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 18:37
Wódki to: Wyborowa,Smirnoff i Luksusowa
Piwa: HEINEKEN,Tyskie,Żywiec oraz Królewskie
Drinki:Mad Dog,U-boot,Kamikaze
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 20:01
wodka- bools,finladndia,dancka
piwo-calsberg,lech,tyskie (bosman to syf niestety )
drinie- tylko i wylacznie wsciekle psy
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 20:12
ja najczęściej pije piwo czasem wino. Z browarów najbardziej lubie Lecha (mimo nazwy), Bosmana i Gengeer`s-a [Ostatnio edytowane przez łasic: 2003-06-23 20:26]
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 20:16
JA lubie Carlsberg , Warka srtong , ciekawie nawet smakuje Zywiec porter , ostatnio na zakonczenie pilem Tatre ale jakos chujowa . Lubie roznego rodzaje drinki . A wodeczke to prawie kazda wciagam Bolsiki jest dobry Smirnof . Jezeli chodzi o alkohol to nie wybrzydzam pije co jest moze byc nawet jakis winiacz w kartonie [Ostatnio edytowane przez Din: 2003-06-23 20:30]
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
Odp: Co pijecie?? - 23/06/2003 22:30
ok wiec ja w wolnym czasie poijam sobie dla umilenia zywota: z piwek zywiec tyskie debowe mocne az mocneijszych trunkow to wodeczki bols smirnoff oraz ostatnio sobieski i starogardzka za 13 zl w realu 0,5 litra! czasme zdarzy sie wypic tez nalewke czarna porzeczka .alez mi teraz slinka leci!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|