Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wszyscy na browar! ;) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Hanki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8384 dni

**

Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 21:58
W środę będzie już ogłoszenie wyników postępowania rekrutacyjnego w sprawie naboru gimnazjalistów do szkół ponadgimnazjalnych. Tak sobię myślę, że może by tak z tej okazji wybrać się na jakiegoś browarka??? Kto jest chętny na takie rozwiązanie to niech się wpisuje - im więcej osób tym lepiej. Pozdro :)

Llibertat per a Catalunya!
m@niac!
Kibic
Na forum od 8299 dni

*

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 22:01
japp!! gratulacje!! dostaniesz sie bankowo, trzymam kciuki!! cos czuje ze imprezka bedzie za mocna!! Oby jak najwiecej kibicow Pogoni sie pojawilo!! (mks_fan zawsze nie-mile widziany :biglaugh: )
Jeszcze raz gratuluje pomyslu i nie zawaham sie tam pojawic!!

Obrazek gif wstawiony na forum
Zezik
Kibic
Na forum od 8333 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 22:42
Hehehe ja jak zawsze chetny no ale kawalek mam do Was:D Udanego browarka:) pozdr.

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 22:50
no ja jestem za :) chetnie bym poznal pare twarzy z forum...takze piszcie kiedy

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 22:59
Ja juz mam to dawno za soba, ale tez moge isc!!

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 23:05
Vasyl- no baaaaa pytanie, jasne ze bede :) Juz zreszta sie ustawiamy sto lat z Sebolem.. no tak wiec Sebol tez sie wpisuj :)
pozdro

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8466 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 23:41
Jezeli piwko-to ja sie podpisuje czterema konczynami:)Tylko chyab ja za stary... :);P Ale kurcze-w czwartek mam poprawke zaliczeniowa:/ Shit!!
ALE OCZYWISCIE PIWKO TYLKO W BARWACH POGONI!!KAZDY W KOSZULCE:) [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-06-22 23:55]

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Jay-J
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 00:07
Ja tylko jezeli sie dostane... a dostane sie na pewno ;)

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 01:10
dokladnie wszyscy w barwach :) a termin to moze sobota? ja tam mam wakacje wiec moge codziennie, ale innym weekendy najbardziej chyba pasuja.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Hanki
Kibic
Na forum od 8384 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 08:00
No mi to by pasowało bardziej w piątek (a może nawet we czwartek), gdyż w sobotę to mnie w Szczecinie może już nie być. Pozdro :)

JP
Kibic
Na forum od 8403 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 12:24
Hanki nie zapominaj, że w piątek powtórka ogniska ;) A nie możemy się umówić w środę? np. o 18. Tylko gdzie?

MW'03
V...
Kibic
Na forum od 8823 dni

*

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 13:14
Kiedy i gdzie, o ktorej itp jakies szczegoly:)

MKS
Hanki
Kibic
Na forum od 8384 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 13:52
W sumie to planuję zrobić to w środę (chyba tak będzie najlepiej) tak między godzinami 17 a 18. Tak myślałem, że nastrojowo by było jakby wszystko odbyło się na lub w okolicach stadionu Pogoni. Jak ktoś ma jakieś ciekawsze pomysły to proszę walić śmiało, rozpatrzymy każdą propozycję. Pozdro :)

JP
Kibic
Na forum od 8403 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 14:32
Na stadionie najlepiej chyba będzie :)

MW'03
dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 15:41
bardzo dobry pomysl ze stadionem!!!!!zasiadziemy sobie w sektorze kazdy sobie po drodze kupi pare browcow i popijemy pogadamy bedzie dobrze...takze panowie do konkretow bo nigdy sie nie umowimy....takze proponuje sroda (pojutrze) godz 19 (bo czesc pracuje i nie moze wczesniej napewno) sektor pod dachem!!!!!!!!!!!

takze do zobaczenia........pasuje wam taki termin????

dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 15:43
aha koszulki "pogononline" obowiazkowe:):):)

JP
Kibic
Na forum od 8403 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 15:57
Termin: ŚRODA 25.06, 19.00 - SEKTOR POD DACHEM - browarek :D

MW'03
m@niac!
Kibic
Na forum od 8299 dni

*

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 16:09
Sroda - oki, ale moze by tak zaczac spotkanie kolo 18?? Jak znam zycie to zejdzie minimum 4 godziny jak nie dluzej, a niektorzy moga byc jeszcze niepelnoletni i musza wrocic do domu wczesniej, a ci co pracuja zawsze moga dotrzec. Dodatkowo wracajac samemu, jak ktos mieszka gdzies na uboczu, rozne rzeczy moga sie przytrafic (oby nie) Tak wiec moja propozycja: stadion, sroda, godzina 18.

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 16:32
ok ja bede na 100, ale myslalem ze wybijemy moze gdzies na miasto.. Jesli ktos ma niewykorzystanych kilka fotek w aparacie niech wezmie, zamiescimy pozniej na forum na pamietke :)

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8466 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 16:56
Zdjecia to znakomity pomysl:)Ja jako emeryt przyjade na rowerku i niestety z jednym piwkiem bo mam w czwartek poprawke.No i koszulka na piersi:)Ale jakies konkretn miejsce moze tego spotkania??

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772672533 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005