| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 21:58
W środę będzie już ogłoszenie wyników postępowania rekrutacyjnego w sprawie naboru gimnazjalistów do szkół ponadgimnazjalnych. Tak sobię myślę, że może by tak z tej okazji wybrać się na jakiegoś browarka Kto jest chętny na takie rozwiązanie to niech się wpisuje - im więcej osób tym lepiej. Pozdro
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 22:01
japp!! gratulacje!! dostaniesz sie bankowo, trzymam kciuki!! cos czuje ze imprezka bedzie za mocna!! Oby jak najwiecej kibicow Pogoni sie pojawilo!! (mks_fan zawsze nie-mile widziany :biglaugh: )
Jeszcze raz gratuluje pomyslu i nie zawaham sie tam pojawic!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 23:05
Vasyl- no baaaaa pytanie, jasne ze bede Juz zreszta sie ustawiamy sto lat z Sebolem.. no tak wiec Sebol tez sie wpisuj
pozdro
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 22/06/2003 23:41
Jezeli piwko-to ja sie podpisuje czterema konczynami Tylko chyab ja za stary...  Ale kurcze-w czwartek mam poprawke zaliczeniowa:/ Shit!!
ALE OCZYWISCIE PIWKO TYLKO W BARWACH POGONI!!KAZDY W KOSZULCE [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-06-22 23:55]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 01:10
dokladnie wszyscy w barwach a termin to moze sobota? ja tam mam wakacje wiec moge codziennie, ale innym weekendy najbardziej chyba pasuja.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 13:52
W sumie to planuję zrobić to w środę (chyba tak będzie najlepiej) tak między godzinami 17 a 18. Tak myślałem, że nastrojowo by było jakby wszystko odbyło się na lub w okolicach stadionu Pogoni. Jak ktoś ma jakieś ciekawsze pomysły to proszę walić śmiało, rozpatrzymy każdą propozycję. Pozdro
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 15:41
bardzo dobry pomysl ze stadionem!!!!!zasiadziemy sobie w sektorze kazdy sobie po drodze kupi pare browcow i popijemy pogadamy bedzie dobrze...takze panowie do konkretow bo nigdy sie nie umowimy....takze proponuje sroda (pojutrze) godz 19 (bo czesc pracuje i nie moze wczesniej napewno) sektor pod dachem!!!!!!!!!!!
takze do zobaczenia........pasuje wam taki termin ?
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 16:09
Sroda - oki, ale moze by tak zaczac spotkanie kolo 18?? Jak znam zycie to zejdzie minimum 4 godziny jak nie dluzej, a niektorzy moga byc jeszcze niepelnoletni i musza wrocic do domu wczesniej, a ci co pracuja zawsze moga dotrzec. Dodatkowo wracajac samemu, jak ktos mieszka gdzies na uboczu, rozne rzeczy moga sie przytrafic (oby nie) Tak wiec moja propozycja: stadion, sroda, godzina 18.
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 16:32
ok ja bede na 100, ale myslalem ze wybijemy moze gdzies na miasto.. Jesli ktos ma niewykorzystanych kilka fotek w aparacie niech wezmie, zamiescimy pozniej na forum na pamietke
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 23/06/2003 16:56
Zdjecia to znakomity pomysl Ja jako emeryt przyjade na rowerku i niestety z jednym piwkiem bo mam w czwartek poprawke.No i koszulka na piersi Ale jakies konkretn miejsce moze tego spotkania??
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-