| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zagłębie w II lidze!! - 21/06/2003 18:56
masakraaaaaaa
przesada i tak, jutro jeszcze wejdzie Świt i bedzie dobry motyw!!!
tak w ogole to Drumi, Nitka i Olo mogliby do Szczecina wrocic!!!
Pozdroo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zagłębie w II lidze!! - 21/06/2003 19:02
Podobno po meczu kibice (?) Zagłębia krzyczeli do swoich piłkarzy: "już nieżyjecie" czy jakoś tak... 
[Ostatnio edytowane przez _adalbert_: 2003-06-21 19:16]
|
You Know Who You Are? You Are One Big Zero!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zagłębie w II lidze!! - 21/06/2003 19:30
No ja też licze że w Zagłębiu będą czystki a wtedy (jeśli wejdzie Ptak) Pogoń ma szanse na konkretne wzmocnienia.. Klimek już na 99% będzie w Legii od nowego sezonu, a sądze że Ola i Nitki nie trzeba byłoby namawiać zbyt długo do powrotu na "stare śmieci".. Jeśli wróciłby Dźwigu, Dymek, Olo i Nitka to sądze że nikomu nie przeszkadzałoby że to Piotrkovia jest przeniesiona do Szczecina i ochrzczona na Pogoń.. To byłby znowu NASZ KLUB!
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Zagłębie w II lidze!! - 21/06/2003 19:48
Ja tam od początku miałem przeczucie że Zagłębie odpadnie, ale żeby przegrać w dwóch meczach? Pieniądze to nie wszystko i to pokazuje przykład Zagłębia, bo grali lepiej jak ich nie było. W sumie to mieliśmy szczęście jak Bekdas robił u nas drużynę, że zdobyliśmy v-ce mistrzostwo, bo mogło się też stać jak teraz w Lubinie. To chyba lepiej dla nich, odbudują się w 2 lidze i powrócą po roku do extraklasy z silną, zgraną drużyną. Oczywiście jeżeli sponsor się nie wycofa.
Pomyśleć, że wygrali z nami 5:0 na początku sezonu. I te głosy po tym meczu: "Zagłębie mistrz..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zagłębie w II lidze!! - 22/06/2003 11:21
Stadion Zagłębia ma chyba 35 tysięcy miejsc czy coś takiego, ciekawe po co. A tak wogóle i Łęczna i Lubin to wiochy, więc mi tam rybka była która z nich wejdzie do 1 ligi. No i żal, że same wiochy, a tyle dużych miast nie ma ekstraklasy, naturalnie ze Szczecinem i Pognią na pierwszym miejscu. [Ostatnio edytowane przez Capo: 2003-06-22 11:35]
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|