| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Co sadzicie o konflikcie Wojcik-Engel - 21/06/2003 12:57
Niedawno w PS Wojcik stwierdzil ze Engel wychodzil sobie pozycje w Legii i uwaza ze zatrudnienie Engela to schodzenie Legii na psy. Stwierdzil takze ze nie jest zazdrosny lecz nie moze patrzec na to jak jego ukochany klub zsuwa sie na samo dno. Nazwal tez Engela handlarzem cytrusow.
Po tym komentarzu kibice glownie Legii zaczeli sypac na Wojcika, obrazac go itd.
Ja uwazam ze ta wypowiedz Wojcika o Engelu jest glupia i Wojcik zrobil to tylko dla prowokacji i zeby zaistniec. Engela uwazam za fachowca ktory na dodatek ma sportowe znajomosci czym moze Legii pomoc.
No ale o co mi chodzi, czy nalezy odrazu po takim wywiadzie ( i to w PS) obrazac czlowieka ktory dla Legii a takze polskiej pilki wg mnie bardzo sie przysluzyl?? Oczywiscie to co robi w ostatnim czasie moze sie nie podobac ale minimu szacunku chyba mu sie nalezy pozdr.
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sadzicie o konflikcie Wojcik-Engel - 21/06/2003 13:14
Wójcik zawsze był jebanym chujem, psim wytryskiem, lachociąg pierdolony, niech idzie i niech obciąga Kowalczykowi.
A tak poważnie Engel to bardzo dobry trener i lepiej się zna na swoim rzemiośle od Wójcika. Wójcik robił zawsze wielkie halo wokół swojej osoby, czego on by nie zrobił dla polskiej piłki, a każdy inny selekcjoner to kolejny zjeb. Sam jest zjebem, to że zdobył srebrny medal na olimpiadzie w barcelonie to było dawno temu, teraz jest kurwą i huj mu w dupe. A dla Engela SZACUNEK i mam nadzieje,że jeszcze kiedyś powróci do reprezentacji. [Ostatnio edytowane przez Capo: 2003-06-21 13:27]
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Co sadzicie o konflikcie Wojcik-Engel - 21/06/2003 13:16
A co do zejścia Legi na psy, to tylko kiedy Wójcik przyszedłby do Legi, to by to mogło się stać. Engel to bardzo dobre rozwiązanie, największy fachowiec w swojej klasie.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Co sadzicie o konflikcie Wojcik-Engel - 21/06/2003 13:22
Capo: nie Legi tylko Legii.. to po pierwsze.
a po drugie nie obrazaj wojcika bo to bez sensu, robisz sensacje z materialu zamieszczonego w PS?
mowisz ze Wojcik zdobyl "tylko" srebro na olimpiadzie, a Engel co? wszedl "tylko" do MŚ. To tez pojedyncze osiagniecie. I tak wole Engela, ale trzeba byc obiektywnym. Szacuken
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sadzicie o konflikcie Wojcik-Engel - 21/06/2003 16:15
Jak Wójcik prowadził reprezentację to przed meczami eliminacyjnymi do EURO 2000 powiedział że nikt w Europie nie może poklepać nas po pupci. Jak pokazało życie tą pupcię skopała nam Anglia, Szwecja i prawie Luksemburg. Jak Engel zostawał selekcjonerem to Wójcik mówił że to zły wybór, a jak Boniek to mówił że to dobrze. Jak pokazują te przykłady to to co Janusz W. mówi jest gówno warte.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Co sadzicie o konflikcie Wojcik-Engel - 22/06/2003 08:53
Ja cenie zarówno Wójcika jak i Engela jako dobrych trenerów ale obaj są dla mnie bucami.
Mówicie że Wójcik uważa się za bóg wie jakiego specjalisę ale Engel też ma o sobie super mniemanie.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|