| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Regionalna potrawa!!! - 17/06/2003 21:22
Jak ogolnie wiadomo kibice to regionalni patrioci, a wiec mam do was pytanie: szczecinscy cukiernicy sie zastanawiaja co moglo by byc nasza regionalna potrawa wiadomo inne regiony maja cos takiego!!Moze cos zaproponujecie??Narazie prowadza paszteciki!!
|
|
|
|
|
Odp: Regionalna potrawa!!! - 17/06/2003 21:27
Śledzik
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Regionalna potrawa!!! - 17/06/2003 22:28
wszystko z tu wymienonych a dla ciekawostki moge dodac ze paszteciki swego czasu byly tylko w szczecinie teraz juz sa w innych miastach takze paszteciki tez spokojnie mozna dodac
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Regionalna potrawa!!! - 18/06/2003 08:48
Heh kto byl ten pamieta tekst w autobusie w Poznaniu.
Przy kazdych drzwiach stal jeden policeman 
Nagle ktos wyskoczyl: "Oooo! Ziemniaki w mundurkach z nami jada!! 
A co do regionalnych potraw to gustuje w wyrobach piekarniczych firmy "Genial"
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Regionalna potrawa!!! - 18/06/2003 11:47
a wściekły pies jest też popularny w innym rejonach kraju?
zgadzam sie z tym, że nigdzie w Polsce nie jadłem takich kebabów jak w Szczecinie.. szczególnie Bar Rab jest git
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Regionalna potrawa!!! - 18/06/2003 16:21
Bar rab to moze kiedys byl dobry a z miejscowych lokali to polecam szaszykarnie mercury za carrefourem na ul,kordeckiego pod tym wiezowcem akademika-maja najlepszy szaszyk w miescie ,a takze bar pod klonem -rog jagiellonskiej oraz bol.smialego -dobry kebab, to samo qurnik- na jagiellonskiej na przeciwko duetu tez dobry kebab .
|
schranz
|
|
|
|
Odp: Regionalna potrawa!!! - 18/06/2003 18:17
tomcraft zgodze sie ze bar rab byl kiedys dobry.. ale ostatnio znow zaczyna porzadnie robic to zarcie szczegolnie kebab a mercury- powiem tylko tyle ze jak mi sie przypomni to slinka cieknie, dobre zarcie
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Regionalna potrawa!!! - 18/06/2003 21:08
To juz w rabie nie pluja ,nie spuszczaja i nie sikaja do sosow ? dla mnie najgorszy syf jaki moze byc to mc kwak niewiem jak mozna tam jest szczegolnie kebab wola o pomste do nieba.
|
schranz
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|