| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jerzy Engel w Legii!!! - 17/06/2003 18:08
Dziś Jerzy Engel został dyrektorem sportowym Legii Warszawa!!!
Mam nadzieję że to spowoduje fale sukcesów Legii.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 17/06/2003 20:47
Jurek Engel lub Darek Wdowczyk powinni prowadzic reprezentacjie Polski gdyz są najlepszymi fachowcami w Polsce.
Jeżeli Engel poszedł do Legii z czego bardzo sie cieszę gdyż to napewno wyjdzie Legiuni na dobre . Kolejną zmianą powinna byc w reprezentacji Polski.Wdowczyk za Janasa!!!
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 17/06/2003 21:01
Co do Wdowczyka nie jest przekonany. Ale Engel jest to fachowiec a poza tym osoba ktora moze sprowadzic jakiego inwestora. No mam nadzieje ze skonczy sie LEGIA MISTRZ 2004.
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 17/06/2003 22:03
Bardzo dobrze dla Legii się stało, że Engel właśnie tam się znalazł. Jednak uważam ,że Engel w następnym "sezonie" przydałby się Reprezentacji, która po Jego odejściu popadła w szaszyznę.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 17/06/2003 22:50
Nie lubie Engela bo raz mu sie cos udało i juz wielki mistrz,najpierw po MŚ wszyscy go jechali i nienawidzili a teraz to bóg i wszyscy chca żeby wrócił.Trzeba było wcześniej myślec i nie chcieć żeby z kadry odchodził.Niemniej jednak Legii zycze jak największych sukcesów i oby u was Engel pełnił swoją role idealnie
|
Pogoń na zawsze !!!!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 17/06/2003 22:55
Filipin chyba nie wiesz co gadasz ... Polska reprezentacja wlasnie dzieki Jurkowi Engelowi weszla wielkim krokiem do Mistrzostw Swiata po parunattu latach (chwla Mu za to) , a nie wiadomo kiedy Polska sie znajdzie w nastepnych , chociaz mistrzostwa nie byly udane to mi mecz z USA utkwi w pamieci na dlugie lata (hehe ale darlem morde jak 1 bramke strzelil Oli ) ... Engel to super trener , widac ze przykladal sie do trenowania reprezentacji , ale po prostu Polakom nie wyszlo , utkwił mi w pamiec Jego placz po przegranym meczu z Portugalia ...
Engel 4 ever !! tak jak moj poprzednik powiedzial jeden z 2 najlepszych trenerow w Polsce !!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 17/06/2003 23:05
rob - i co po mistrzostwach może nie chciałeś jego odejścia ??Słuchaj mieliśmy w grupie niby niezłych przeciwników ale tylko z nazwy.Nasi przeciwnicy zaprezentowali sie fatalnie i to dlatego awansowaliśmy.Ja nie widze żadnej róznicy pomiędzy gra naszych piłkarzy obecnie a wtedy.Mamy czasami mecze kiedy cos nam sie udaje ale jest to zasługa często przypadku,lub pojedynczych akcji które czasami wyprowadzamy.Trener rzadko kiedy ma w tym swój udział.Za awans owinismy dziękowac naszym grupowym przeciwnikom a nie Engelowi,przynajmniej takie jest moje zdanie.Moim zdaniem u nas w reprezetacji nic sie nie zmieni przez zmiane trenera,przeciąg w portfelach piłkarzy moze by pomógł.Tez sie cieszyłem po meczu z USA i zawsze bede za Polska ale nie wierze w sukces polskiej reprezentacji w najbliższych latach [Ostatnio edytowane przez Filipin: 2003-06-17 23:19]
|
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 18/06/2003 00:30
Jesli chodzi o mnie to nigdy nie uwazalem Engela za wielkiego trenara. Udalo mu sie z Olisabebebe. Trafil z nim w najwazniejszym punkcie jego kariery, zalezalo mu na meczach reprezentacji aby sie wypromowac. Na meczach eleminacji umial ustawic taktyke (Engel). Mecz z Ukraina i Norwegia byl najlepszym przykladem. Fakt szczescie nam sprzyjalo i przeciwnicy grali dla nas (po prostu kiepsko). Jednak udalo mu sie pozbierac ta zalosna bade ludzi aby grali razem cos. Niestey po elimnacjach jak juz poczuli, ze nie sie sa banda zalosnych grajkow tylko cos moga zagrac dla narodu to to oni (pilkarze) poczuli sie jak mistrzowie swiata i uwarzli ze nic im nie zagrozi. Engel nie potrafil tego poskladac do kupy bo w zasadzie nie mial czego skladac. Dopiero mecz z USA pokazal ze ambicja i chec pokazania jest w stanie cos pokazca. Po mistrzostwach dokonano rzeczy najbardziej dziwnej w polskim futbolu postanowiono znalezc winnego - Engela i zastapic go Bonkiem, czlowiekiem od marketnigu (jak wyglada w Polsce marketing wszyscy wiemy, Polska dzieki takim ludziom jak on sie ciagle rozwija , ). Dopelnil on tylko tego, czego dokoanli dzialacze PZPN, fakt on sam byl dzialeczem PZPN, rozlozyl Polski futbol na lopatki. Dzis bedzie ciezko powiedziec co dalej, Janas moze jest czlowiekiem z sercem ale na trenera reprezentacji zbytnio sie nie nadaje, moze probuje ale za duzo eksperemetuje i jest trenerem a nie selekcjonerm. Fuck ale mi sie zebralo na rozmyslenia, mam nadzieje, ze nikt tego nie bedzie czytal. A tak po za tym nie dawajcie mi tyle alkoholu do ust . Pozdrawiam. W zasadzie wszystkie fakty moglbym wypowiedziec na trzezwo, ale po paru glebszych mam lepsza wene tworcza.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 18/06/2003 10:54
Filipin: Ja bylem przeciw odejsciu Engela po mistrzostwach i mam teraz mala satyswakcje, chociaz wolalbym zeby Polska odnosila sukcesy...... ale ja wiedzialem ze tak bedzie trzeba bylo nie wyrzucac Enegela
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 18/06/2003 11:03
Ja tak samo uważałem, że Engel powinien zostać po Mundialu. I Filipin nie pierdol że mieliśmy takie szczęście, bo te mogło być podczas 1 czy 2 meczów a nie całych eliminacji. Engel spokojnie by awansował do Euro 2004, spokojnie byśmy wygrali z Łotyszami i z Węgrami, a mecz ze Szwecją byłby wyrównany. Innym trenerem który spokojnie awansowałby to Henryk Kasperczak. Boniek to pchli chuj, a Janas to taka cipka, zbyt łagodna. Choć nie mamy prawie szans, to ja jeszcze wierze,że zajmiemy chociaż 2 miejsce w grupie i zagramy w barażach.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 18/06/2003 12:18
To cale gadanie o awansie do mistrzostw dzieki szczesciu... HAHAHA Niezly belkot Jak mozna miec szczescie przez cale 10 meczow? A moze zaraz powiesz ze Wisla zdobyla mistrza bo miala szczescie? Bo polska liga grala pod Wisle? Zastanow sie co ty mowisz. Engel zrobil taka robote ze nikt by tego chyba nie zrobil lepiej. Mistrzostwa nam nie wyszly, ale upatrywanie w tym winy tylko Engela jest smieszne. Odszedl Engel i widzisz co bylo: rudy, janosik i smutna reprezentacja dostajaca w dupe. Ciesze sie ze Legia ma takie szczescie ze Engel do nich przyszedl. W tym sezonie bedzie naprawde ostra walka o mistrza miedzy Engelem a Kasperczakiem. Odzyskuje wiare w nasza pierwsza lige Moze jeszcze nie jest tak do konca stracona...
|
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 18/06/2003 16:37
Ja jakoś nigdy nie byłem przekonany do Engela. Wkurzał mnie swoimi decyzjami - nie powoływał m.in. Wichniarka, Drumlaka mimo że byli w formie. Na 8 miesięcy przed Mundialem powiedział że nikt nowy do reprezentacji nie dojdzie i kadra jest praktycznie zaklepana. Potem nagle zmienił swoje zdanie. Nie powołał Iwana co strasznie zepsuło atmosfere w kadrze. Potem konflikt z dziennikarzami, wyzywanie polskich żurnalistów przez zawodników, czym Engel w ogóle się nie przejmował. Głupie zapewnienia że wszystko jes pod kontrolą po meczach z Japonią i Rumunią. I to tłumaczenie się po MŚ... jak go słuchałem w wywiadach telewizyjnych albo czytałem jego wypowiedzi w gazetach to niedobrze mi się robiło. Potem winy szukał w Apostelu i innych co skrytykowali jego poczynanie podczas i przed mundialem. Jednak miał coś czego nie mieli inni - WYNIKI
|
|
|
|
|
Odp: Jerzy Engel w Legii!!! - 18/06/2003 17:03
Jak tak czytam wasze wypowiedzi o Engelu to chciałbym żeby ponownie objął kadre Polski i gówno by zrobił.Może jak wytrenujemy nowych piłkarzy to za 5 lat cos z tego będzie.Engel nie jest najgorszym trenerem ale może byście wreszcie skleili motyw że choćby stanął na rzęsach to gówno zrobi z tymi piłkarzami.Jaki jest sens powoływani a piłkarza który już sie nie rozwija.U nas jest pełno piłkarzy lansowanych na siłe.Juz dawno powinni wyjebać z reprezentacji Hajta i paru innych.Janas to jest szmata i nie ma pomysłu na grę ale choćby niewiadomo jaki Polski trener teraz przyszedł to już z tymi piłkarzami świata nie zawojuje.I Engel tu nie pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1