| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Zmiana trenera - 14/06/2003 09:55
Coś mam złe przeczucia że Legia pójdzie niestety w ślady Pogonii.
Zarajczyk z tym całym Polmotem to już robią taki burdel że szkoda gadać.
No i teraz zmienili trenera.Nie mam nic do Darka Kubickiego ale Drago jest według mnie trenerem dużo lepszym.
No i do tego zamienili Drago na Kubickiego w piatek 13-ego.
Cos mi to czarno wyglada.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmiana trenera - 14/06/2003 11:56
> Kubicki nie jest godny trenowania Legi co pokazał chyba 2 lata temu. Powinniście zatrudnić Kurasa.
Ciekawe który okazałby sie lepszy? Ja tam w Kubickiego nie wierze... MARIO RULEZ!!!
|
|
|
|
|
Odp: Zmiana trenera - 14/06/2003 12:05
No nie przesadzajmy. 1. Zarajczyki nie zwolnil Okuki po co pisac takie rzeczy?? Okuka powiedzial ze zarzad zaproponowal mu nowy kontrakt ale on sam zdecydowal sie odejsc bo uznal ze osiagnal z druzyna juz wszystko co mogl a teraz sie nie zakwilifikowal do pucharow wiec rezygnuje. 2. rzecz uwazam ze na dzien dzisiejszy nie ma lepszego rozwiazania od Kubickiego. Wiadomo ze nie bedzie zadnych wielkich wzmocnien, a Kubicki zna ta druzyne i mam nadzieje ze poprowadzi ja mysla trenerska Drago. Dla mnie gorsza wiadomoscia bylo to ze Jakubas nie zainwestuje w Legie a zmiana trenera no wiadomo ze lepiej zeby jej nie bylo ale trzeba szanowac decyzje Okuki.
P.S. Dziekuje DRAGO za mistrzostwo, mecz z Odra ktory dal nam mistrzostwo bedzie niezapomniany przeze mnie. Legia MISTRZ
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
- 1
-
|