| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jakiej muzy sluchacie? - 13/06/2003 23:42
No wlasnie...jestem ciekawy jakiej muzy sluchaja forumowicze Ja slucham HH..ale w najlepszym wydaniu..czyli z USA..moim "guru" jest 2Pac..jest on najlepszym (wedlug mnie) raperem w historii..Eminem jest jeszcze dobry..DMX..Methodman i Redman..no jest tego pelno..a z polskiej sceny lubie Lone..Wiele CT(wszystko Szczecin)..O.S.T.R.(chyba Lodz)..i Nagly Atak Spawacza(Poznan) Uwazam ze Ci ostatni maja tak psychiczne (w pozytywnym znaczeniu) teksty ze glowa boli ..a wy czego sluchacie? [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-06-14 08:10]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 11:20
U-96 odezwij się na gg, bo właśnie w gazecie znalazłem dzwonek do telefonu U-96 "Das Boot"
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 12:07
Ja od zawsze jestem fanem R&B i RAPu ale tego z USA... 2Pac jest w porządku, ale wkurza mnie to, że mimo iż nie żyje parę lat jest o nim tak głośno. Eminema nie lubię! (chyba jestem pod tym względem wyjątkowy ). Ostatnią płytę jaką kupiłem to płyta Fabolous'a "Street Dreams". Zajebista! Szczególnie polecam kawałek "This is my party" .
Polskiego HH słucham od niedawna i lubię niektóre piosenki.
[Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-06-14 12:21]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 12:50
Ja tam słucham House, Deep House, Tech-House i czasami jak w ucho wleci to jakiś Trance. Oprócz tego jeszcze tzw. "Czarne rytmy" - Rap i Hip-Hop w wydaniu amerykańskim (czarnuchy i te historie)
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Jakiej muzy sluchacie? - 14/06/2003 13:06
>2Pac jest w porządku, ale
> wkurza mnie to, że mimo iż nie żyje parę lat jest o nim tak głośno.
A u mnie jest wrecz przeciwnie ciesze sie ze jest o nim tak glosno..i juz nie moge sie doczekac wrzesnia!!
13.09.2003 Makavelli return to us!
P.S. Wybiera sie ktos na "Battle of the year east Europe"? [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-06-14 13:18]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|