| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wyjazd na mecz Błękitni Stargard - CHEMIK POLICE ! ! ! - 12/05/2003 22:17
Stargard Szczeciński 17 maja 2003 rok godz. 17:00
Błękitni Stargard Szcz. vs CHEMIK POLICE
ORGANIZOWANY JEST WYJAZD DO STARGARDU SZCZECIŃSKIEGO NA MECZ POMIĘDZY BŁĘKITNYMI (FC LECHA POZNAŃ) A CHEMIKIEM POLICE.
MECZ ODBĘDZIE SIĘ 17 MAJA (SOBOTA) O GODZ. 17:00
CAŁKOWITY KOSZT WYJAZDU (PRZEJAZD + BILET NA MECZ) WYNOSI 10 ZŁ (DOKŁADNA CENA BĘDZIE ZNANA NAJPÓŹNIEJ W PONIEDZIAŁEK)
NA PEWNO WYJAZD BĘDZIE CIEKAWY I WARTO NA NIEGO POJECHAĆ PRAKTYCZNIE ZA GROSZE ! ! !
|
Ostatnio edytowany przez: PF, 4 lutego 2011, 00:34 [1 raz(y)]
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd na mecz Błękitni Stargard - CHEMIK POLICE ! ! ! - 14/05/2003 23:02
Moze odpowiem za Sebola ...
Trener hm... pozycja w tabeli mowi sama za siebie aczkolwiek nie bylo kim grac ... Piotrowski jest przyjacielem prezesa i po ukladzie znalazl sie w Policach ... Moim zdaniem nic w polickim zespole nie zmanil ... Bywalo tak ze byl tylko na 1 , 2 treningach w tygodniu - moim zdaniem za male zaangazowanie ... Coz jeszcze moge powiedziedz ... Przedewszystkim brak wynikow , sprowadzeni zawodnicy to totalny niewypal ... Na IV lige proponuje zmiane szkoleniowca ...
Oczywiscie to tylko moja sugestja ...
Pozdrawiam...
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd na mecz Błękitni Stargard - CHEMIK POLICE ! ! ! - 17/05/2003 11:29
Oj Sebol obys sie nie przeliczyl ... Pomiedzy Chemikiem a Blekitnymi jest napieta sytuacja - chodzi mi o dzialaczy ... Wiec tak latwo nie bedzie ... Nikt z przyjaznych nam osob z klubu nie bedzie na tym meczu ... No moze Kiero ale i tak nie posiadam do niego nr tel... Blekitni podczas tego meczu maja hucznie swietowac awans do 2 ligi ... Ponoc bedzie pelen stadion !! A huczne swientowanie kosztuje - wiec beda potrzebowac kasy jak ryba wody !!!
Sobol mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz ...
Zapraszam wszystkich na tej wyjazd ...
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|