Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> smutne ale prawdziwe!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dziki^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8535 dni

**

smutne ale prawdziwe!!!! - 06/05/2003 19:10
temat smutny no ale.....jak sie patrzy co sie dzieje z klubem to az serce boli dzialacze dno (to juz kazdy w polsce zreszta wie) co za tym poszlo dalej to pilkarze (po za niektorymi) tez dno a najgorsze w tym wszystkim jest to ze odbilo sie to na kibicach..chuliganka praktycznie nie istnieje (no sa niby TC ale oni bardziej sie napinaja niz cos robia bo takim ekipom jak lech arka widzew itp to niestety nic grznego nie sa wstanie zrobic) jezeli chodzi o ultras to to samo zero opraw,znikoma frekwencja sladowe ilosci na wyjazdach ,bardzo slaby mlyn u nas,doping czasem dobry ale to zadko... a pamietam czasy jak przychodzilo po 15-20 tys ludzi super oprawy (nigdy nie zapomne tego widoku serpentyn) a teraz nie mamy juz nic ani pilkarzy ani ultrasow ani chuliganow ani nawet piknikow.....

heh mam nadzieje ze po spadku do 2 ligi (jak wogole bedziemy w niej grac) wszystko sie poprawi przynajmniej wsrod kibicow a z pilkarzami to zycie pokarze..smutne ale prawdziwe

pozdro

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
christoph
Kibic
Na forum od 8629 dni

**

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 06/05/2003 19:27
Poprawi się jak w klubie będzie normalna i zdrowa sytuacja...bo z tą Pogonią prawie nikt sie poprostu nie identyfikuje!!! [Ostatnio edytowane przez christoph: 2003-05-06 19:32]

Dziękuję :)
roberto
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 06/05/2003 19:33
Cóż,wiele w tym racji ale to normalna sprawa-gdy jest rozpad klubu,gdy perspektywy są żadne,a piłkarze grają o nic.
To tak jak w pracy-jeśli jest ona dobrze płatna,można awansować i jeszcze jest ekipa ok. , to się pracuje jak najlepiej.Tam gdzie wiadomo że zakład upadnie a pensji nie widać od kilku miesięcy....wiadomo.
Co do chuliganki to akurat dobrze bo to żeby cenili nas prymitywy którzy przez pomyłkę zostali odziani w ludzką skórę,a ich miejsce jest w filmie ,,walka o ogień''
to raczej wstyd nie zaszczyt.
Generalnie jak to bagno zostanie przysypane to bezwzględu na ligę kibice wrócą i będzie to droga ku lepszemu.

tylko Pogoń i nikt inny
weteran 69
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 06/05/2003 20:27
Przeczytajcie felietony w Kurierze
-Przerazajaca biernosc
-Pogon jak Fiorentina

Pogoń to więcej niż klub
Mayday
Kibic
Na forum od 8683 dni

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 06/05/2003 21:45
dziki ma racje prezentujemy coraz nizszy poziom kibicowski:(:(:(:(:(:(:(:(:( kroja nam flagi, nie liczymy sie w ekipach ultras,hooligans, poprostu nigdzie.Mam nadzieje ze po spadku do 2 ligi wszystko sie ustatkuje.Powinisimy zorganizowac porzadna ekipe Ultras, ekipe Hools( za to powinni brac sie odpowiedni ludzie a nie zadni przypadkowi,mnie bardziej podoba sie ruch ultras ale wiem aby zyskac respekt w oczach innych ekip potrzeban jest dobra bojówka). Jezeli kazda z grup by istniała łatwiej było by nam sie pokazac, udowodnic ze jestesmy naprawde extra w tym co robimy, ale niestety jest niewielu zapaleńców chcących sie tym zająć.
POZDRAWIAM KIBOLI

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
A..
Kibic
Na forum od 8610 dni

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 06/05/2003 21:49
Mayday w tym balaganie nie jestesmy w stanie nic zorganizowac. Trzeba rozwalic ten caly burdel i rozpoczac nawet od B-Klasy lac na to wszystko.Teraz wszystko moze byc tylko gorzej, a zaczynajac od nowa - tylko lepiej.To fakt ze przestajemy sie liczyc ale to nie jest przypadek tylko taka sytuacja i mysle ze w kazdym innym miescie nawet duzym byloby bardzo podobnie.Ale trzeba wierzyc ze bedzie lepiej a zwlaszcza trzeba rozwalic obowiazujace struktury ssa.

pzdr - dziki:) nie zalamuj sie bedzie dobrze !! musi byc dobrze !!

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8340 dni

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 06/05/2003 22:01
Mam pytanie, a czy nie można by startować od 4 ligi, zamiast rezerw Pogoni, o ile mi wiadomo teraz Pogoń 2 zajmuje miejsce gdzieś na szczycie, coś koło 3 czy 4 miejsca. Nie trzeba by było startować od najniższej klasy rozgrywkowej.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
TomY
Kibic
Na forum od 8555 dni

**

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 06/05/2003 22:30
> Mam pytanie, a czy nie można by startować od 4 ligi, zamiast rezerw Pogoni, o
> ile mi wiadomo teraz Pogoń 2 zajmuje miejsce gdzieś na szczycie, coś koło 3 czy
> 4 miejsca. Nie trzeba by było startować od najniższej klasy rozgrywkowej.

Kolega nie w temacie ?? Juz sawno mówiono, że w przypadku rozwiązania spółki nowa Pogoń ma szanse wystartowac od IV ligi!

celciusz
Kibic
Na forum od 8959 dni

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 06/05/2003 23:27
a pomysleliscie o tym ze jak spadniemy do 4 ligi to juz nigdy sie nie podniesiemy jest to scenariusz bardzo pesymistyczny ale ja najberdziej realny...........oby nie

weteran 69
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 07/05/2003 00:06
Spoko,to nie bedzie SSA Pogon tylko tak jak kiedys jak za starych dobrych lat MKS Pogon ( na bazie stowarzyszenia MKS Pogon lub po upadlosci i przejeciu barw,loga od miasta ) Z obecna SSA zaden sponsor sie nie zwiaze (ach te 30ml. dlugow ) a z nowa Pogonia z czystym kontem,kibicami a przede wszystkim z wiarygodnym i czysto zarzadzanym klubem-napewno!!!
Nie jest tajemnica , ze wiele firm duzych i malych podejmie rozmowy ale juz z nowa jakoscia bez tego bagna i tych grabarzy co siedza w SSA.

Pogoń to więcej niż klub
U-96
Kibic
Na forum od 8628 dni

**

Odp: smutne ale prawdziwe!!!! - 07/05/2003 22:07
Jest lipa ale jakos to ciągniemy...

Byliśmy - jesteśmy - będziemy

Szlugi, wóda, gołe baby !
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772691781 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005