| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Forum Groclinu - 18/04/2003 12:48
Na forum Groclinu toczą się ożywione dyskusje!!! Sprawdzcie!
http://dyskobolia.kicker.pl/forum/viewtopic.php?t=70
Powinniśmy brać z nich przykład... takie porywające tematy :mhihi: [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-04-18 12:51]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forum Groclinu - 18/04/2003 13:33
Ja nie mogę widać, że to same wieśniaki jak oni takie tematy tam dają. A icj język pisania to już w ogóle jest jakiś niesamowity.Śmiać mi się z nich chce :wysmiewanie_sie:
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Forum Groclinu - 18/04/2003 13:50
hehe niezłe. Kiedyś czytałem to forum, zakładali wtedy internetową grupe kibiców - netbrygadę. Zadania członków grupy to: organizacje akcji, np. głosowania na kibol.com, kazdy członek zostaje przydzielony do forum innej druzyny hehe. Chciałem się zapisać ale nie mam poczty w outlooku, buhahaha netbrygada
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forum Groclinu - 18/04/2003 14:44
Jeszcze jeden dowód na to, że Groclin nie zasługuje by mieć drużynę pierwszoligową, skoro ich "kibice" gadają o takich rzeczach :wysmiewanie_sie:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forum Groclinu - 18/04/2003 21:34
To sa prostaki i tyle!!!! I klub z takiego miasta ma grac w eurpoejskich pucharach. Jak ich kibice pokaza sie gdzies w Europie Przeciez to banda prostakow i idiotow. Przez takich ludzi jestemy postrzegani w Europie jako prostaki!!! Przeciez takich ludzi nalezy wybic!!!
|
|
|
|
|
Odp: Forum Groclinu - 18/04/2003 21:41
Po wypowiedzi jakiś 2 debili mówicie, że nie zasługują na pierwszą ligę, puchary. Bardzo interesujące jest to kto rozpoczął tą dyskusję - był to gość, osoba nie zalogowana na forum, nie pisząca. Jak wpiszę na forum Wisły lub Legii taki temat to też będziecie mówić, że to są prostaki i nie zasługują na pierwszą ligę i puchary ?
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Forum Groclinu - 18/04/2003 22:44
być może temat zapodał gość Hilek, ale odpisywali mu chyba już kibice Groclinu..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Forum Groclinu - 18/04/2003 23:51
aaaaaaaaahahahahhbuehehehheheeeeeeeeeehahhaaaaaaa!!!!!!! No nie moge.Temat na forum pilkarskim SRAKA NA MECZU!!!! buuuuuuuuuehhehehahahaaaaaaaaaaa
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Forum Groclinu - 19/04/2003 09:20
Czy był tam zalogowany czy nie jest takie znów ważne, bo po samym sposobie pisania tego kogoś można wywnioskować, że coś tu jest nie tak. Ktoś z miasta raczej by czegoś takiego nie napisał. Ale tu w sumie nie chodzi o to, że ktoś tam dał taki temat, tylko o to, że te wieśniaki na to odpisywali i nie widzieli w tym nic dziwnego, w przeciwieństwie do nas. :wysmiewanie_sie:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|