| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 19:26
ja jebie jaki pogrom ..nie nie moje nerwy sie juz skonczyly pierdole ich moja "kariera" kibica Pogońi wlasnie sie skonczyla dopuki ta KURWA GONDOR nie odejdzie ...to nie jest Pogoń tylko gondorowska dziwka..........juz mnie jebie co bedzie dalej.....GONDOR TY HUJU ZEBY CI DZIECI POZDYCHALY I CALA TWOJA KUREWSKA RODZINA.......heh ale jestem wkurwiony ..ojj strasznie
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 19:53
pierdolone squrviele bez litosci dla slabszego, zeby sobie statystyki poprawic to napierdalaja lezacego, brak mi slow. kondon musi za to beknac!!!
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 19:57
K............................Maaaaaaaaaaaaaać!!!!!!!!!!!!!!
Gondor ty jebany kutasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tego ci nikt nigdy w Szczecinie nie wybaczy......wyp.......stąd!!!!!
Nie myślalem że doczekam takiej chwili.......0:9 w pierwszej lidze!!!
Nie już brak mi słów...
Gondor!!!!!!!!!!
co  
ty KURWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 19:57
Czy idzie ktos na Wisle, bo ja przyjade z paroma obcokrajowcami , pokazac im POGON po raz ostatni w 1. lidze. Mam tylko nadzieje, ze nie bedziemy jedynymi na stadionie. A tak poza tym to co sie podniecacie, przeciez z takimi wynikami wszyscy sie liczyli, jak klub zgloszono do rundy wiosennej. To po prostu nastepna wtopa i gra toczy sie dalej ( do drugiej ligi). CZY PRZEGRYWASZ, czy nie... Glowa do gory...
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 20:00
Kurwa mać! Czy to jest utrzymanie Pogoni na pierwszoligowym poziomie? Mi sie wydaje ze to by nie starczylo na 3 ligę. Przecież w umowie pomiędzy SSa miastem i stworzyszeniem jest takie coś! Co te kurwy z urzędu se myśolą.
Osobiście mi sie wydaje ze trzeba zrobic demonstracje i od tego sezonu zglosic Nową Pogoń na szczeblu IV ligi. Tak kurwa być nie może.
Nie łódźmy się, czy myślicie że Gondor zrobi jakieś zakupy, albo chociaz sie pofatyguje zeby utrzymać Pogoń w II lidze. Nie wydaje mi sie.
Lepiej teraz zglosic nową drużynę w IV lidze, niedługo może będą derby dwóch Pogoni, ale tej jednejk prawdziwej - tej z kibicami i ludzmi zależaćym na Pogoni, a nie gondorwoskiej kurwy.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|