| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin a Cracovia?? - 23/03/2003 14:15
a tak po zatym troche tych flag z Szczecina i okolc bylo
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin a Cracovia?? - 23/03/2003 14:28
Zawsze jest najwięcej polskich flag. A najdziwniejsze jest to, że pełno szczecińskich. Moim zdaniem to głupota pisać na flagach: "Stargard Szczeciński" albo "Szczecin bukowe". Flaga Polski to flaga Polski i nie ma sensu na niej nic mazac skoro kibicujemy reprezentantowi Polski. To tylko budzi nieporozumienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin a Cracovia?? - 23/03/2003 17:21
Qrna, ciekawe, w czym jest lepsza flaga z Bukowego od takiej np. flagi z Pogodna.. Ludzie, opamiętajcie się, flaga narodowa to jest flaga narodowa, a wypisywanie na niej czegokolwiek podchodzi pod jej bezczeszczenie i gdyby ktoś się uparł, mógłby to podciągnąć pod odpowiedni paragraf... Ciekawe czemu inne narodowości nie wypisują na swoich flagach nazw miast.............
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: Szczecin a Cracovia?? - 23/03/2003 17:43
"Ciekawe czemu inne narodowości nie wypisują na swoich flagach nazw miast............. "
Jesteś tego pewien?
Nigdy nie widziałeś na stadionach flag Niemiec,Wielkiej Brytanii czy Holandii z nazwami miast?!
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin a Cracovia?? - 23/03/2003 18:17
Zauważyłem ten patyk co na nim była flaga Polska z napisem Szczecin a poniżej flaga Crakovii ale myślałem że mi się coś przywidziało.
A tu jednak dobrze widziałem.
Ale podobno w Norwegii Polacy dawali flagi Norwegom do trzymania więc może jakiś Słoweniec dostał dwie flagi i na jednym kiju powieśił.
Zresztą znam ludzi z Wawy którzy kibicują Widzewowi więc może i jakiś oszołom ze Szczecina się znalazł.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin a Cracovia?? - 23/03/2003 18:52
bylo jeszcze Police i Goleniow.
co do napisow na flagach, zobaczcie na pierwszym lepszym meczu repry
na flagach angielskich sa nawet nazwy klubow. Wiec nie jestesmy obcy w tym
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Szczecin a Cracovia?? - 23/03/2003 19:45
"Qrna, ciekawe, w czym jest lepsza flaga z Bukowego od takiej np. flagi z Pogodna.. Ludzie, opamiętajcie się, flaga narodowa to jest flaga narodowa, a wypisywanie na niej czegokolwiek podchodzi pod jej bezczeszczenie i gdyby ktoś się uparł, mógłby to podciągnąć pod odpowiedni paragraf... Ciekawe czemu inne narodowości nie wypisują na swoich flagach nazw miast............."
Ja to widze tak ze po prostu kibice chcieli pokazac jakie np. miasto kibicuje np. Adamowi..Na Polsce z Belgia tez byla flaga(bialo-czerwona)Pogoni..i jakos nikomu to nie przeszkadzalo ..mi te napisy na flagach osobiscie nie przeszkadzaja..Peace!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|