| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Race! - 18/03/2003 20:32
Niedługo zobaczycie na Pogoni "młodą grupę" chłopaków którzy postanowili zając sie ruchem ultras. Jezeli wystarczy funduszy na legii bedziemy mieli około 25 rac które odpalimy Mam nadzieje ze tak sie stanie i mimo naszego młodego wieku 17-18 lat zaczniemy sie wyrabiac. Pozdrowienenia dla wszystkich którzy bedą na Zagłębiu
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Race! - 19/03/2003 13:08
> Niedługo zobaczycie na Pogoni "młodą grupę" chłopaków którzy postanowili zając
> sie ruchem ultras.
jestem w grupie ktora tez zaklada FanKlub Pogoni, takze bedziemy sie zajmowali ultras, czyli widze ze Pogoni przybeda dwie ekipy ultras narazie dopiero zaczynamy, ale na Legie moze bedziemy mieli nowa flage Pogoni, tutaj takze sie wszystko rozchodzi o fundusze..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Race! - 26/03/2003 00:30
> Niedługo zobaczycie na Pogoni "młodą grupę" chłopaków którzy postanowili zając
> sie ruchem ultras. Jezeli wystarczy funduszy na legii bedziemy mieli około 25
> rac które odpalimy Mam nadzieje ze tak sie stanie i mimo naszego młodego
> wieku 17-18 lat zaczniemy sie wyrabiac. Pozdrowienenia dla wszystkich którzy
> bedą na Zagłębiu
hmm najwyrażniej z tymi racami na Legii coś nie wypaliło!!!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: Race! - 26/03/2003 08:09
sebol ja pierdole a widziales jakas bramke dla Pogoni?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Race! - 26/03/2003 08:33
rac nie było dużo, ale mialy byc odpalone przy pierwszym w tej rundzie golu dla Pogoni, poczekamy do meczu z Amiką
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Race! - 26/03/2003 16:42
W Safarii rac nie ma są w sklepach żeglarskich na Przestrzennej (Dąbie). Niestety są cholernie drogie. Facet z żółtej budki mówił, że przy większym zamówieniu jest taniej.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Race! - 26/03/2003 16:58
spoko spoko. niezwasze musi wszysko wyjsc.... postaramy sie aby juz wkrotce cus zaczeło sie robic w kierunku polepszenia wizerunku szczecinskich ultras....mamy nadzieje ze nam sie uda
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Race! - 26/03/2003 18:44
a nie lepiej z dwoch malych ekip zrobic jedna wieksza a konkretna?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Race! - 26/03/2003 20:46
shivan juz z maydayem sie poznalem w realu, bylismy juz w grupie razem na meczu z Legią, dlatego juz sie polaczylismy
|
|
|
|
|
Odp: Race! - 26/03/2003 21:36
> sebol ja pierdole a widziales jakas bramke dla Pogoni?
Nie bramki nie widziałem! Tak jak zreszta wszyscy
>rac nie było dużo, ale mialy byc odpalone przy pierwszym w tej rundzie golu dla Pogoni, poczekamy do meczu z Amiką
Jeżeli miały być odpalone przy golu to spoko! Poczekamy może w końcu ten gol kiedyś padnie!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|