Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Komiks << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
U-96
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8628 dni

**

Komiks - 09/03/2003 23:35
http://www.lech.poznan.pl/pages/p/1/14113.php :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
brodaONE
Kibic
Na forum od 8579 dni

**

Odp: Komiks - 10/03/2003 10:00
HEHEHEEHE dobre! kuwa......sledzi nie jedza hehehe tak jak my nie jemy ziemniakoow heheh:) [Ostatnio edytowane przez brodaone: 2003-03-10 10:03]

Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: Komiks - 10/03/2003 15:36
Polecam wszystkie komiksy o przygodach poznanskiego Koziolka :P

1948
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 9000 dni

Odp: Komiks - 10/03/2003 15:49
Można by bylo cos u nas takiego zrobic ;)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
piges
Kibic
Na forum od 8737 dni

Odp: Komiks - 10/03/2003 16:47
Jasne że nie byłoby głupie. Tylko czy jestr ktoś kto się podejmie rysowania? Jest jakiś plastyk?

Na czołową postać proponuję Gryfusa. W pierwszym odcinku niech zaatakuje Koziołka od tyłu :D.

Pozdrawiam.

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Komiks - 10/03/2003 17:26
heheh dobry komiks nawet :)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Szymek
Kibic
Na forum od 8622 dni

Odp: Komiks - 10/03/2003 17:26
Za udostepnienie mojego nicku trzeba bedzie zaplacic :P

U-96
Kibic
Na forum od 8628 dni

**

Odp: Komiks - 10/03/2003 18:00
Gryfus, wystap spolecznie a z koziolka zrobmy niewolnika i niech zamiata stadion i pierze pilkarzom gacie :)

Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: Komiks - 10/03/2003 21:55
Hehe dobrze to brzmi : Gryfus rucha Koziolka w dupe.Zeby nie bylo,ze jakis spedalony,to Koziolek bedzie kobieta.Ja moge scenariusz ukladac.Rysownikiem to ja nie jestem,ale losy Gryfusa moge ulozyc.

1948
qbajag
Kibic
Na forum od 8444 dni

**

Odp: Komiks - 10/03/2003 22:23

Kurcze niezly pomysl z tym komiksem...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 9000 dni

Odp: Komiks - 10/03/2003 23:17
> Hehe dobrze to brzmi : Gryfus rucha Koziolka w dupe.Zeby nie bylo,ze jakis
> spedalony,to Koziolek bedzie kobieta.Ja moge scenariusz ukladac.Rysownikiem to
> ja nie jestem,ale losy Gryfusa moge ulozyc.

znam kogos kto moze to narysowac ...
potrzebny tylko scenariusz

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
U-96
Kibic
Na forum od 8628 dni

**

Odp: Komiks - 11/03/2003 09:27
Pyraki te komiksy drukuja w jakiejs swojej lokalnej gazetce

Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: Komiks - 11/03/2003 10:52
Bodajze Glos Wielkopolski

1948
Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: Komiks - 11/03/2003 10:53
Powiem tylko,ze nasze beda lepsze :)

1948
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 9000 dni

Odp: Komiks - 11/03/2003 15:21
VasyL to ty ? :) Wrociles ? :)

Plastyka/grafika to ja mam jednego :P
Dokladnie, nie powinien byc obrazliwy, chociarz takie rzeczy jak pyry itp powinny sie znalezc tam...

dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Komiks - 11/03/2003 16:29
vasyl-zawodowy szaman BJJ strata czasu hehehehe ale dales teraz tekscik.. przyjdz czasem na krzekowo na salke berserkerow (kolo silowni herkules w takim jednopietrowym dlugim budynku) w soboty od 15-17 sa walki to zobaczysz jaka to strata czasu.... dla mnie np crav maga to bardziej strata czasu... wolalbym juz trenowac kick boxing

dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Komiks - 11/03/2003 20:53
powinienes napisac MILITARY DANCING SYSTEM :) a tak na powaznie to crav maga jest malo skutecznym stylem na solo i wiele trenujacych osob ci to powie...no ale kazdy cwiczy co lubi.....

dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Komiks - 12/03/2003 00:58
vasyl ja sie z toba bron noze nie kloce tylko wymieniam poglady:) a co do tego czy wojsko trenuje bjj to juz ci odpowiadam a wiec : jednostki specjalne w usa i komandosi (rowniez w angli) szkoleni sa systemem bjj i wiem to na 100% rowniez jak napewno slyszales o naszej jednostce GROM ktorzy od niedawna takze szkola techniki bjj takze jak widzisz jednak trenuja :) a ze jest to (zdecydowanie w porownaniu do innych sztuk walki) bardzo moda sztuka walki nie wszedzie jest znana na swiecie.... a teraz juz zeby cie dobitnie uswiadomic o skutecznosci bjj to (nie wiem czy slyszales o tym) spojrz na walki w klatkach bez regol (pride,UFC) gdzie obecnie zawodnicy ktorzy nie znaja chociaz podstaw bjj sa poprostu szybko eliminowani.....prosty przyklad to jak jeszcze nikt nie znal tego stylu walki a rickson gracie jako pierwszy "przedstawiciel" bjj w walkach bez regul wygrywal z kazdym (zadnej walki nie przegral) z karateka ,bokserem,kick boxerem,thai boxerem,judoka,zapasnikiem itd..poprostu wygrywal z kazdym i zucal wyzwania mistrzom wszystkich sztuk walki.....dobra to by bylo na tyle bo sie rozpisalem:)

aha nie widzialem jeszcze goscia w klatkach ktory by trenowal crav mage...

no ale dobra koniec dyskusji ty masz swoje zdanie ja swoje i niech tak zostanie :)

pozdro

dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Komiks - 12/03/2003 01:08
male sprostowanie : co do gromu to nie jestem pewien na 100% ale tak slyszalem a do reszty to bez watpienia jestem pewien

aha vasyl ja nigdzie nie napisalem ze nie podoba mi sie twoj nick

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772702084 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005