| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komiks - 10/03/2003 10:00
HEHEHEEHE dobre! kuwa......sledzi nie jedza hehehe tak jak my nie jemy ziemniakoow heheh [Ostatnio edytowane przez brodaone: 2003-03-10 10:03]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komiks - 10/03/2003 15:49
Można by bylo cos u nas takiego zrobic
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Komiks - 10/03/2003 16:47
Jasne że nie byłoby głupie. Tylko czy jestr ktoś kto się podejmie rysowania? Jest jakiś plastyk?
Na czołową postać proponuję Gryfusa. W pierwszym odcinku niech zaatakuje Koziołka od tyłu .
Pozdrawiam.
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komiks - 10/03/2003 21:55
Hehe dobrze to brzmi : Gryfus rucha Koziolka w dupe.Zeby nie bylo,ze jakis spedalony,to Koziolek bedzie kobieta.Ja moge scenariusz ukladac.Rysownikiem to ja nie jestem,ale losy Gryfusa moge ulozyc.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komiks - 10/03/2003 23:17
> Hehe dobrze to brzmi : Gryfus rucha Koziolka w dupe.Zeby nie bylo,ze jakis
> spedalony,to Koziolek bedzie kobieta.Ja moge scenariusz ukladac.Rysownikiem to
> ja nie jestem,ale losy Gryfusa moge ulozyc.
znam kogos kto moze to narysowac ...
potrzebny tylko scenariusz
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komiks - 11/03/2003 15:21
VasyL to ty ? Wrociles ? 
Plastyka/grafika to ja mam jednego 
Dokladnie, nie powinien byc obrazliwy, chociarz takie rzeczy jak pyry itp powinny sie znalezc tam...
|
|
|
|
|
Odp: Komiks - 11/03/2003 16:29
vasyl-zawodowy szaman BJJ strata czasu hehehehe ale dales teraz tekscik.. przyjdz czasem na krzekowo na salke berserkerow (kolo silowni herkules w takim jednopietrowym dlugim budynku) w soboty od 15-17 sa walki to zobaczysz jaka to strata czasu.... dla mnie np crav maga to bardziej strata czasu... wolalbym juz trenowac kick boxing
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Komiks - 11/03/2003 20:53
powinienes napisac MILITARY DANCING SYSTEM a tak na powaznie to crav maga jest malo skutecznym stylem na solo i wiele trenujacych osob ci to powie...no ale kazdy cwiczy co lubi.....
|
|
|
|
|
Odp: Komiks - 12/03/2003 00:58
vasyl ja sie z toba bron noze nie kloce tylko wymieniam poglady a co do tego czy wojsko trenuje bjj to juz ci odpowiadam a wiec : jednostki specjalne w usa i komandosi (rowniez w angli) szkoleni sa systemem bjj i wiem to na 100% rowniez jak napewno slyszales o naszej jednostce GROM ktorzy od niedawna takze szkola techniki bjj takze jak widzisz jednak trenuja a ze jest to (zdecydowanie w porownaniu do innych sztuk walki) bardzo moda sztuka walki nie wszedzie jest znana na swiecie.... a teraz juz zeby cie dobitnie uswiadomic o skutecznosci bjj to (nie wiem czy slyszales o tym) spojrz na walki w klatkach bez regol (pride,UFC) gdzie obecnie zawodnicy ktorzy nie znaja chociaz podstaw bjj sa poprostu szybko eliminowani.....prosty przyklad to jak jeszcze nikt nie znal tego stylu walki a rickson gracie jako pierwszy "przedstawiciel" bjj w walkach bez regul wygrywal z kazdym (zadnej walki nie przegral) z karateka ,bokserem,kick boxerem,thai boxerem,judoka,zapasnikiem itd..poprostu wygrywal z kazdym i zucal wyzwania mistrzom wszystkich sztuk walki.....dobra to by bylo na tyle bo sie rozpisalem
aha nie widzialem jeszcze goscia w klatkach ktory by trenowal crav mage...
no ale dobra koniec dyskusji ty masz swoje zdanie ja swoje i niech tak zostanie 
pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Komiks - 12/03/2003 01:08
male sprostowanie : co do gromu to nie jestem pewien na 100% ale tak slyszalem a do reszty to bez watpienia jestem pewien
aha vasyl ja nigdzie nie napisalem ze nie podoba mi sie twoj nick
|
|
|
|
- 1
-
|