| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Małysz w koszulce Wisły? ;-) - 28/02/2003 17:24
Myślę, że gdyby przepisy na to pozwalały, to Adaś powinien dziś na konkursie we Włoszech na znak protestu przeciw makaraniarzom, założyć koszulke Wisły . W końcu sie w Wiśle urodził, nie??
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Małysz w koszulce Wisły? ;-) - 01/03/2003 06:03
bez przesady ludzie bo to robi sie troche zalosno smieszne...JESTESMY KIBICAMI POGONI..chyba ze sie myle?!?!?!?! wisle traktuje teraz dobrze i jestem za nimi ale BEZ PRZESADY!!!!!!!!! wiselka krakow to banda kurew cwaniakow...i tak ma zostac!!!!!! ale w potyczce z lazio zycze im dobrze..ale powtarzam BEZ PRZESADY!!!!!!!!takze opanujcie sie ludzie...a jak nie to zapraszam na strone wisly bo robi sie tutaj zabardzo krakowsko
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Małysz w koszulce Wisły? ;-) - 01/03/2003 09:06
Dziki masz racje..mnie to rowniez wkurwia..to ze wisla gra w tych pucharach i co najwazniejsze gra dobrze..super..zajebiscie bardzo sie ciesze i zycze im jak najlepiej..ale wkurwia mnie to ze gdzie sie nie obejze to ciagle tylko wisla wisla wisla...3/4 PS..wisla..obojetnie jaki portal internetowy..wisla..w szkole wisla..mam juz tego dosyc ..a najlepsze jest to ze jak powiedzialem kolesiowi ze postawilem na wygrana Lazio to nawyzywal mnie od zdrajcow  
LICZY SIE TYLKO POGON!!!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|