| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bugaj - 01/02/2003 18:56
Stasiak Ceramika Opoczno - ŁKS Łódź 7:1 (3:1)
Bramki zdobyli: dla Stasiaka - Artur Bugaj trzy (6, 23, 27), Waldemar Przysiuda dwie (47, 82), Mirosław Stasiak (62), Dariusz Preis (63); dla ŁKS - Łukasz Mierzejewski (3 .
W tym czasie nawet ARTUR BUGAJ mógłby nam pomóc!!Gratuluje hat-tricka artur i życze kolejnych!!
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 04/01/2004 22:04
JA PIERDOLE PRZESTANIE WYCIAGAC TEMATY Z PRZED 3,5,7, CZY 10 MIESIECY!!!
JAK WAM SIE KURWA NUDZI TO ZROBCIE SOBIE PO 100 POMPEK,PRZYSIADOW, BRZUSZKOW , ZWALCIE LACHA I ODRAZU POCZUJECIE SIE LEPIEJ !!!!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 04/01/2004 22:12
Kurwa mac Wedrowniczek wez juz przestan wedrowac po starych tematach mnie tez to wkurwia ze wyciagasz tematy ktore byly w chuja czas temu .jesli chcesz sie pokazac to lepiej sie udzielaj madrze w biezacyhc tematach......
p.s Qcu juz zmienilem tresc postu hehe dzieki 
[Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-04 23:00] [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-04 23:01]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 04/01/2004 22:47
boberek: to nie skowruss wyciagnal ten temat tylko wedrowniczek... on tak chyba wedruje po starych tematach bo widze ze to juz jego nie pierwszy...
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 04/01/2004 23:42
jak dla mnie wedrowniczek ma dwie twarze przyznac sie kto sobie jaja robi... w zbyt podejrzanym momencie wyplynoł maciuś
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 00:20
hahaha twoja wypowiedz jest zalosna ja napewno nie jestem kibicem w kapciach i nie siedze 24 h w internecie bo wyobraz sobie ze studiuje i pracuje a czasem lubie sobie pograc na kompie lub obejrzec film pojsc na mecz na piwo inie mam na to czasu jak widzisz. po prostu jak mam ochote to pisze sobie na forum...ja tez kiedys bylem nowy na forum ale nie wyjmowalem tematow z przed roku zeby wypowiedziec sie na temat jakiegos zawodnika bo to nie przynosi zadnego sensu i wprowadza zamet na forum. mimo wszystko POZDRO
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 07:30
A mi się to wyciąganie starych tematów podoba!! Tak trzymaj Maciuś! Nie zwracaj uwagi na tych nieczułych ludzi!! Po prostu jak masz ochotę... to se wyciągnij .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 10:27
> Nie kazdy tak jak wy siedzi 24 godziny przed kompem i sie produkuje. Jestescie
> zwyklymi kibicami w kapciach i macie kupe czasu wiec sobie siedzicie na forum i
> na biezaco sie udzielacie. Ale dlaczego ktos kto duzo podrozuje nie ma miec
> prawa sie wypowiedziec w danym temacie? Moze napiszcie z prosba do admina o
> usuniecie wszystkich tematow starszych niz 1 miesiac i wtedy problem zniknie.
> Zreszta jestescie zwyklymi bucami ktorzy wola zalozyc 76 nowych tematow niz
> wypowiadac sie juz w istniejacych. Bo to tak mesko wyglada jak sie zalozy nowy
> temat, nie?
wkurwiasz mnie synku szczerze ci powiem i mam juz dosyc twoich glupio-madrych wypowiedzi. ciekawy gdzie ty tak sie wluczysz po swiecie ze nie ma tam neta i niemozesz sie wypowiedziec na te arcy ciekawe tematy. a za tego buca to powinienes dostac wpierdol szczeniaku( iel ty masz lat zreszta).
a jak cos ci sie nie podoba na tym forum to stad wypierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 14:12
boze człowieku kim ty jestes hahaha... ale mialem przez chwile zagwostke...z jednej dzielnicy... jakiej ...
łodafak?...
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 14:52
Ganja man o co ci wogole chodzi..odwal sie od wedrowniczka...wyciagnal sobie stary temat bo chcial sie wypowiedziec na zawarty w nim text !! A pozatym zrozumial bym twoje przypierdalanie sie do wedrowniczka jakbys byl ADMINISTRATOREM...a nim nie jestes wiec jak cie boli to ze macius wygrzebal stary temat to przebolej to w samotnosci a nie robisz zamet na forum .....
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 15:04
kurwa a czy ja go jebie zato ze wyciagnol stary temat?
dla mnie to on moze nawet przyjsc jak ma ochote do mnie a balkon i wyciagnol z torby ublocone korki i smierdzace skarpetki ktore jeza juz tam ze 2 lata
kurwia mnie poprostu koles i tyle. i chyba ma prawo to glosno powiedziec. przeczytalem jego pare wypowiedzi i stwierdzilem ze sa beznadziejnie glupie a ta o kibicach z brazyli to wogole przesada. ta wypowiedzia to mniew nawet utwiardzil w przekonaniu ze ma nasrane welbie.
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 15:08
> wkurwiasz mnie synku szczerze ci powiem i mam juz dosyc twoich
> glupio-madrych wypowiedzi. ciekawy gdzie ty tak sie wluczysz po swiecie ze nie
> ma tam neta i niemozesz sie wypowiedziec na te arcy ciekawe tematy. a za tego
> buca to powinienes dostac wpierdol szczeniaku( iel ty masz lat zreszta). a jak
> cos ci sie nie podoba na tym forum to stad wypierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!
ja wiem!! Maciuś to KLEBERSON pod innym nickiem... chodź nie bo musiałby mu sie plan zmienić peac i poZdro
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj - 05/01/2004 15:14
A niech se idzie i wyciagnac te twoje korki z balkonu huj w to wbijam...ale wiesz pomysl tez o tym ze twoje wypowiedzi ktore maja na mysli opierdalanie kogos pod pozorem zalozenia jakiegos "glupiego " tematu..tez juz niektorych denerwuja..a ja jestem jedna z tych osob ! Tak samo na koncu swojej wypowiedzi napisales ze ma wypierdalac z tego forum jak mu sie cos nie podoba ...wiec nadal pamietaj ze nie ty jestes administratorem zeby wyrzucac kogos lub usuwac jego tematy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
POGOŃ To My !
|
|
|
- 1
- 2
-
|