| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 05/12/2002 18:21
Właśnie stąd moja prośba do administratorów o wprowadzenie na forum słownika ortograficznego Podkreśli raz, drugi i się nauczą-nauka z zabawą
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 11/12/2002 16:50
> no coz a ja glosuje czasami ale na chemika zawsze to blizej niz swinoujscie no i
> najwiekszy FC Pogoni...
Chrisxx- spojz na to troche inaczej Chemik juz raczej nic nie osiagnie, a Flota goni arke, choc ta im coraz bardziej odskakuje, bez naszej pomocy to sobie nie poradza, wiec glosujmy na Flote
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 13/12/2002 15:14
Chrisxx- spojz na to troche inaczej Chemik juz raczej nic nie osiagnie, a Flota goni arke, choc ta im coraz bardziej odskakuje, bez naszej pomocy to sobie nie poradza, wiec glosujmy na Flote
Shivan - na kibol.com jest także 3 liga, a chemik walczy aby się w niej znależć !!!!!!!!!!!!!GŁOSUJCIE NA CHEMIK POLICE !!!!!!!!!!!!!!!Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 13/12/2002 19:26
Shivan - na kibol.com jest także 3 liga, a
> chemik walczy aby się w niej znależć !!!!!!!!!!!!!GŁOSUJCIE NA CHEMIK POLICE
> !!!!!!!!!!!!!!!Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!
a to co innego, w takim razie glosowac na Chemik
:lsvader:
|
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 08/03/2003 19:34
Rozpoczęła się nowa edycja Kibola. Mozemy glosowac na jedna z druzyn z kazdej ligi. w pierwszej oczywiscie na Pogon, w trzeciej na Flote , a w czwartej Chemik. Może troche poglosujemy...?
PS Portowcy kiepsko stoją... [Ostatnio edytowane przez @PiTeR@: 2003-03-08 20:54]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 08/03/2003 23:32
Głosujcie na CHEMIK POLICE jesteśmy niestety w 4 lidze, ale musimy wejść do 3!!!!!!!!!!!! Można glłosować na jeden zespół z każdej ligi, wiec za jednym razem na Pogoń jak i Chemik !!!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 10/03/2003 22:58
Ja rowniez wspaieram Pogon na zmiane z Legia na kibolu ... Ale Pogon juz zapewnila sobie 3 pkt .. Wiec chyba lepiej pomoc warszawiaka ... )) Z gory dzieki za Wasze glosy na Chemik )
Chcialbym zwrocic jeszcze uwage na to ze kapitanem Pogoni i zarowno Chemika jest Ktos o nicku "chase" ktory oddal 95 glosow na Chemik i 84 na Pogon ... )
Pozdrawiam ...
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 11/03/2003 12:56
Czeres to dlatego ze na Chemik glosuje caly czas a na Pogon na zmiane z Legia, ja tez juz tylko glosuje na Legie oczywiscie w I lidze
|
Szczecinska Brac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: flota www.kibol.com - 11/03/2003 18:48
ja glosuje na Legie (bo Pogon ma zapewnione zwyciestwo a Legia ma zaciety bój z lechem) w 2 lidze glosuje na Zagłębie Sosnowiec, w 3 lidze na Flote a w 4 na Chemika trzeba sie postarac o wysokie miejsce Portowcow!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|