| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 14/11/2002 23:51
pisalem ze licze na niespodzianke, co prawda nie w tym przypadku, ale sie wtedy nie ujawnilem , trzeba im pogratulowac, ... ach kiedy tak Pogon :lsvader:
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 15/11/2002 00:06
To już nie chodzi o to czy to wisełka czy nie. Obejrzałem końcówkę meczu plus dogrywkę i naprawdę grali jakoś tak nie po naszemu Tylko, że Wisła to poukładany klub i nikt nie wymyśla tam żużla czy innych fanaberii.
No i Maciek Stolarczyk. Tylko do kogo on się tak cieszył po meczu. Bo machał rękoma to chyba do smoka wawelskiego?? 
A tak poważnie to, jak sobie pomyślę, że w Szczecinie mogło by byc tak samo to... wyobrażacie sobie mecz na Pogoni do 23!!!
Urzędnicy miejscy (licznie się stawić) i panowie Werner i Gondor, na następny mecz UEFA proponuję wycieczkę do Krakowa.
Pociąg, 2 klasa, po 15 w przedziale, można spać na frycie Nie wolno kupować biletów na pociąg, jak tak lubicie kombinować, to polecam zabawę z konduktorem. Po pierwsze może docenilibyście wreszcie kibiców, którzy własnie w takich warunkach jeżdżą kibicować POGONI, a po drugie może wreszcie zobaczylibyście o co chodzi w piłce nożnej. Jak można zorganizować klub, to do panów W i G. A do radnych i poltyków przypatrzcie się co to znaczy promocja miasta, dzięki klubowi piłkarskiemu jutro od rana cała Italia będzie mówiła o Krakowie !!!!
[Ostatnio edytowane przez mikee: 2002-11-12 00:06]
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 15/11/2002 00:51
oby Pogoń grala tak jak wisla....niestety to nie mozliwe...chyba trzeba znowu zniszczyc stadion hehe...teraz sie posypiom komentarze dopiero czekam i dobrze sie bawie
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 15/11/2002 12:12
mnie generalnie martwi jedno, to iz teraz naprawde zespol Wisly moze zostac rozsprzedany, mowi sie o odejsciu zurawskiego, kosowskiego oraz glowackiego, strata ogromna, fakt ze maja tam sie pojawic niedzielan oraz gajtkowski, jednak od razu raczej nie wejda w ten zespol tak by go wzmocnic
generalnie jest szansa na zespol w LM i mam nadzieje ze w Krakowie tego nie rozpieprza, no chyba ze ktos inny(Legia?) bedzie mistrzem!!!
pozdroo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 15/11/2002 12:21
Ja cieszę się bardzo. Życze Wiśle powodzxenia w losowaniu! Nie widziałem jeszce tak grającej polsiej drużyny. Byłem przekonany, że padną kondycyjnie, ale tak się nie stało. Poza tym taktycznie zagrali fenomenalnie! Uche, Kosowski, Żurawski, potem Pater budzili taki respekt u obrońców Parmy, że bali się oni ich atakować, żeby nie zostać ogranymi. Zapadłą mi w pamięci sytuacja, jak w polu karnym stał Pater, przy nim trzech obrońców, ale żaden nie zrobił zdecydowanego ruchu w jego kierunku, żęby nie popełnic błędu. Nie widziałęm takiego czegoś jeszcze nigdy, kedy grała polska drużyna z przeciwnikiem z silniejszej ligi.
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 15/11/2002 15:31
Zgadzam sie z Toba. Schalke obecnie nie prezentuje wysokiej formy i grajac z nimi bez kompleksow mozna sobie poradzic.
A wiecie, ze Schalke nazywano PolackenKlub ( czyli klub Polaczkow)? Kto zna niemiecki moze sobie poczytac: http://www.frankfurter-rundschau.de/fr/150/t150006.htm
Pozdra z Niemiec dla "normalnych"
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 16/11/2002 03:44
Po dziewięciu latach III runda...a teraz jest szansa na więcej, Schalke jest cienkie inawet Legia mogła sobie z nimi poradzić...nie udało się i teraz Wisła im za to odpłaci, mam nadzieje...niech zajdą jak najdalej...po ostatnich popisach reprezentacji (o wyniku meczu z Danią nawet nie chce myśleć ) mamy choć trochę radości...GRATULACJE!!!!!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 17/11/2002 14:20
I NIECH DOPIERDOLA SZFABOM!!(bez urazy ale nie lubie tego narodu!)MOZE W KONCU PRZESTANA SIE Z NAS SMIAC!TRZEBA UTRZEC NOSA TYM NIEMIECKIM WARZNIAKOM!..A co do wisly to jestem za nimi tylko w pucharze (a najbardziej na meczu z schalke)po za tym to WISLA Z CHUJA WYTRYSLA!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 18/11/2002 10:50
> I NIECH DOPIERDOLA SZFABOM!!(bez urazy ale nie lubie tego narodu!)MOZE W KONCU
> PRZESTANA SIE Z NAS SMIAC!TRZEBA UTRZEC NOSA TYM NIEMIECKIM WARZNIAKOM!..A co do
> wisly to jestem za nimi tylko w pucharze (a najbardziej na meczu z schalke)po za
> tym to WISLA Z CHUJA WYTRYSLA!!!
>A wiecie, ze Schalke nazywano PolackenKlub ( czyli klub Polaczkow)? Kto zna niemiecki moze sobie >poczytac: http://www.frankfurter-rundschau.de/fr/150/t150006.htm
" > ozdra z Niemiec dla "normalnych
gratulacje, Wisla naprawde grala na europejskim poziomie,
mam nadzieje, ze wykopia "NRD" na faszystowski ryj (nie cierpie tej podrasy):AR15firing::BoomSmilie_anim::cwmdie::flipa::greenchainsaw:
:happyhitler::rocketwhore::toilet_claw:
jesli kogos urazilem to przepraszam:biggthumpup:
"a bo sie unioslem"
[Ostatnio edytowane przez zegar: 2002-11-03 15:00]
|
zegar
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 29/11/2002 22:12
Do Niemcow w zasadzie to nic nie mam ale wkurwia mnie to ze oni zawsze sie z nas(polakow)wysmiewaja i traktuja tak jak traktuja..dlatego mam nadzieje ze Wisla jako klub reprezentujacy Polske pokaze Niemcom ze w cale nie jestesmy gorsi od nich!!Pozdro!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Wisła w III rundzie... - 30/11/2002 18:58
Wisła śmierdzi ii życze im żeby odpadli jak najszybciej z UEFA, ponieważ jezeli awansują dalej to zarobią pieniądze i znowu się wzmocnią w polskiej lidze...
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
- 1
-
|