Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Cos o sobie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8869 dni

**

Cos o sobie... - 17/10/2002 15:34
Wpadlem na taki pomysl,zebysmy sie jakos "poznali".Kazdy chetny moze napisac cos o sobie.Nie mowie,ze kazdy ma to zrobic.

Mam 19 lat.Nazywam sie Marcin Górecki.Studiuje pedagogike socjalna i resocjalizacyjna(zaocznie)..Aktualnie jestem na pierwszym roku.Ucze sie zaocznie.Szukam pracy.Pogoni kibicuje od kilku lat.Swoja przygode z meczami rozpoczalem w szkole podstawowej.Dokladnie w 4 klasie tata zabral mnie na pierwszy mecz.Pamietam,ze wtedy wygralismy.Regularnie na mecze chodze od 6 lat i smialo moge powiedziec,ze mimo nienajwyzszego wieku mam juz swoj staz.

1948
papryk
Kibic
Na forum od 8749 dni

**

Odp: Cos o sobie... - 17/10/2002 22:04

Oki Czas edycji zakończony :clock: [Ostatnio edytowane przez papryk: 2002-10-04 16:02]

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
borsuk
Kibic
Na forum od 9000 dni

**

Odp: Cos o sobie... - 18/10/2002 10:13
Portalboy wpadles na dobry pomysl ale wydaje mi sie ze nie jest to miejsce na tego typu posty(bez obrazy)..To jest forum dotyczace Pogoni zapoznac mozemy sie np. w Hyde Park..A nawiazujac do Twojego postu mam na imie Paweł mam 16(jeszcze)lat..hehe chyba jestem najmlodszy:)Zyje Hip-Hopem,ganja i oczywiscie Pogonia! Regularnie na mecze chodze od ok. 3 lat a moj pierwszy mecz to Pogon-Siarka Tarnobrzeg bylo w tedy o ile dobrze pamietam 3:1 dla Pogoni..Pozdrawiam

POGON WALCZACA!! POGON WALCZACA DO KONCA!!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Steryd
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: Cos o sobie... - 18/10/2002 14:04
Borsuk-przeciez napisalem w Hyde Parku :)

1948
borsuk
Kibic
Na forum od 9000 dni

**

Odp: Cos o sobie... - 18/10/2002 18:08
To nie wiem czemu pokazal mi sie ten post w forum o Pogoni..Jezeli tak to przepraszam:) Pozdrawiam

DO BOJU MKS!! MARSZ MARSZ MARSZ!! DO BOJU MARSZ!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
legart
Kibic
Na forum od 8536 dni

Odp: Cos o sobie... - 22/10/2002 14:34
ja właśnie dopiero się zalogowałem, mam imię Artur lat 29 (pradziadek), pracuję w urzędzie, wykształcenie wyższe, interesuję się starym rockiem, funkiem, soulem itp, lubie czytać i mam słabość do Panzer Generala I :)
pozdro

Mayday
Kibic
Na forum od 8684 dni

Odp: Cos o sobie... - 22/10/2002 17:41
Mam 17 lat. mieszkam w Szczecinie. Na Pogoni pierwszy raz byłem gdy miełem 3 lata. Ale mecze gdy połapałem się o co chodzi to sezon92/93. Nie przerwanie chodzę od sezonu97/98.Gdy jestem na wakacjach to wracam na dzień meczu do Szczecina a następnie wyjeżdżam spowrotem. Jestem uczniem technikum telekomunikacyjnego i mam w klasie kilku kumpli tak samo świrniętych na punkcie Pogoni jak JA. SZCZECIN MOJM MIASTEM POGOŃ MOJM ŻYCIEM

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
zyraf
Kibic
Na forum od 8536 dni

Odp: Cos o sobie... - 22/10/2002 23:27
KOCHAM POGOŃ I ZAWSZE STOJE NA 1 SEKTORZE :) [Ostatnio edytowane przez zyraf: 2002-10-11 23:28]

Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
dziki^
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: Cos o sobie... - 23/10/2002 02:42
tomek 21 lat ..studiuje na U.S..co lubie?:sztuki walki i Pogoń oczywiscie....chodze na Pogoń z ponad 10 lat nawet nie pamietam pierwszego meczu heh..styka

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
koVal
Kibic
Na forum od 8977 dni

Odp: Cos o sobie... - 23/10/2002 09:59
23 lata. Polak, urodzony w Gryfinie.
Zainteresowania wszechstronne. Ulubiona muzyka? Obojętnie, ważne, aby grali ciężko i na teledyskach jedli koty i spijali dziewczęcą krew z błony dziewiczej.
Ot i w telegraficznym skrócie cały JA.

100%EG
Shivan
Kibic
Na forum od 8589 dni

**

Odp: Cos o sobie... - 23/10/2002 16:04
no dobra przyszedl czas na mnie 72 rocznik z kwietnia, Pogoni kibicuje od dawna najpierw biernie potem czynnie, pierwszy mecz jaki pamietam byl w latach 80tych i byl z lechia Gdansk mlyn to byly 2 sektory 7 i 8 i zaslugiwal na nazwe "piekielko", atmosfera byla cudowna i nie zapomniany Kardynał. Mam zaliczone kilkanascie wyjazdow w latach 90 miedzy innymi do Walbrzycha 3x Wrocław, Bydgoszcz, Gdansk, 5x Poznan chyba wszystkie stadinny lacznie z Olimpia i Warta mecze miedzy panstwowe tak wychodzilo ze z Anglikami :), raz Poznan raz Chorzow to tak pokrotce. Niestety kolesie stali sie strasznie leniwi (to chyba rocznik) i zaciagniecie ich na stadion graniczy z cudem a wyjazdy to sobie odpuscilem jakies 4 lata temu.Lezka sie w oku kreci gdy wspomina sie tamte lata i spojrzy na to co teraz sie dzieje w Szczecinie ale miejmy nadzieje ze Pogon tak jak feniks odrodzi sie z popiolow i pod wzgledem kibicowskim i pilkarskim, czego Wam i sobie zycze

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Shaggy
Kibic
Na forum od 8705 dni

Odp: Cos o sobie... - 27/10/2002 21:27
Witam po dłuższej nie obecności spowodowanej z przyczyn nie zalerznych ode mnie. Mam 21 lat, nazywam się Przemek. Na piewrszy meczu byłem ponoc jak jeszcze dobrze nie umiałem mówic. Do kibicowania Pogoni zaraził mnie mój ojciec. Lubie dobrą muzykę i zimne piwo. Obecnie imprezuje kiedy tylko moge ponieważ upomniał sie o mnie MON. Wiec treba korzystać poki czasu troche zostało
Pozdro [Ostatnio edytowane przez Shaggy: 2002-10-09 21:33]

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772758520 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005