| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Polska-Łotwa-N.Z. - 17/10/2002 00:10
Moim zdaniem pan Boniek nie ma jeszcze wizji na grę i zawodników,- dobrze że idzie zima i jest czas na przygotowania.
Lewandowski nieporozumienie, panowie z Amiki też zbyt często się gubią
Dudek nie wybronił nam jeszcze meczu od początku do końca, ewentualnie zmniejszał rozmiary porażki.
Liberda wychodzi na przedpole niepotrzebnie tak jak Dudek i mało brakowało a Pol.-N.Z. zakończyłoby się 2-1
Wichniarek i Żurawski o.k., ale tylko u siebie w domu.
Co się stało z drużyną która awansowała do M.Ś. i tą która rozjechała USA 
P.S. Gdyby nie spadek formy to może miejsce w składzie miałby teraz Majdan i np. Drumlak?
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Polska-Łotwa-N.Z. - 17/10/2002 14:55
Te dwa mecze odslonily nam niestety smutna prawde,o tym w jakim stanie jest obecnie nasza reprezentacja.Wczorajsze zwyciestwo ani troche mnie nie przekonalo do koncepcji( ) Bonka.Ja nie widze w poczynaniach kadry zadnych pozytywow.Pozostaje nam tylko czekac z nadzieja na kolejne mecze,do ktorych jeszcze troche czasu i cale szczescie.Na dzien dzisiejszy ani troche nie zaslugujemy na awans do Mistrzostw Europy.Fakt,ze mamy zupelnie nowy zespol,ale to niczego nie tlumaczy.Ja tego nie nazywam nawet zespolem.Nie ma jeszcze szkieletu kadry,wiec o czym my wogole rozmawiamy.Powinnismy rozegrac jaknajwiecej meczow kontrolnych i wyselekcjonowac(!!!) conajmniej 16 pilkarzy,ktorzy zawsze prezentuja jakis poziom i ponizej niego nie schodza i dobrze ich ustawic.Nie ma innej drogi.
|
1948
|
|
|
- 1
-
|