| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Juzuhr czy jak ci tam kur**a na imie....... - 14/10/2002 14:11
Może we wcześniejszym Poście pt. ,, Boniek" troche nabluzgałem ale dawno nie czytałęm tak bezsensownych i durnych postów jak twoje.
Kim ty kurwa wogóle jestes skąd się ulągłeś pajacu. !!!!
Piszesz takie bzdury, że wnioskuje z nich, że nie skończyłeś (albo nie zacząłeś) nawet Gimnazjum.
Przy tobie speed (chodź nie pisze już ostatnio bezsensownych postów jak kiedyś ) to małe piwko przed śniadaniem.
Wyzywasz wszystkich z kadry, myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy!!! piepszony farfoclu.
Wkurwiasz tylko niepotrzebnie innych swoimi durnymi postami!!!!
Więc dam ci rade:
WYPIERDALAJ Z FORUM
Narazie
nie pozdrawiam
|
q
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Juzuhr czy jak ci tam kur**a na imie....... - 14/10/2002 19:03
Beret znowu pajacu obrazasz innych i moze jestes? z Szczecina ale napewno nie za Pogonia. tez nie pozdrawiam
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Juzuhr czy jak ci tam kur**a na imie....... - 14/10/2002 21:54
kurwa obudwoje jestescie siebie warci..Czlowieku zastanow sie co ty piszesz(jazuhr z reszta tez) napisales dwa posty(do tego bezsensowne) i myslisz ze kim jestes?Wydaje mi sie ze ty rowniez jeszcze nie zdales gimnazjum..Tak wiec rowniez masz co przemyslec(o ile potrafisz)
POGON WALCZACA!! POGON WALCZACA DO KONCA!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. - 15/10/2002 16:16
:Berent czy jak...!!
Ty tylko potrafisz używać wulgaryzmów co drugie słowo to bluzg albo przezwisko.. widać są tacy ludzie co tylko tak potrafią.......Ale nie mozna winic ich za to bo to sie staje u nich normalne.......
A tak pozatym nie mówiłem o całej kadrze tylko o kosowskim..!!!
|
:FIREdevil::diabel: MUFC FANS WARSAW :diabel::FIREdevil:
|
|
|
- 1
-
|