Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
steelfly
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8548 dni

Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 00:29
Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha !
Po pierwsze: wytypowałem wynik Pogon-Katowice 0:0 i nie otrzymalem punktów.
Po drugie:wytypowalem rezultat Kszo-Pogon 2:1 i otrzymalem 2 pkt zamiast 1 pkt.
Albo macie tam niezły bałagan albo wbijacie w ten konkurs na maxa.

SZKODA , A TAK MIŁO SIE WALCZYŁO O TE PUNKTY :)

POZDRO

POGON FOREVER
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 09:42
jaki masz nick w typowaniu ??

Ogólnie w tabeli typowania masz 4 pkt:, czyli
Jeżeli taki sam jak na forum to muszę Cię poinformować, iż faktem jest że typowałeś wynik z KSZO 2:1 i za to otrzymales punkty, co do meczu z Dospelem to nie typowałeś!
Wytypowałeś rezultat Wisła - Pogoń - 1 pkt
Rezultat Odra - Pogoń - 1 pkt
no i podwojnie zaliczyło Ci typ Odra - Pogon jak mozesz się przekonać sam na liście z wynikami jesteś 2 razy - sprawdzamy to [Ostatnio edytowane przez JuN: 2002-10-09 09:50]

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 10:40
sprawa wyjaśniona masz juz 3 pkt... aha nim napiszesz oszustwo itp to najpierw zobacz co i jak to sie stało..... później uzywaj ostrych słów

steelfly
Kibic
Na forum od 8548 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 13:15
dobra spoko troche mnie ponioslo..ale wynik z katowicami typowalem no chyba ze sie cos zacielo a z tym oszustwem to troche przesadzilem ....
pozdro

POGON FOREVER
krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 17:25
Steelfly,jest coś na rzeczy w tym co piszesz!!!Sam tego doświadczyłem jakiś czas temu na własnej skórze!!!Wytypowałem wynik,nie rezultat,wynik i mimo moich usilnych próśb do JuNa i starań aby sprawdził dokładnie,żadnego punkciku mi nie dopisali.Zostałem zbyty tyn samym tekstem,co Ty"Twojego typu nie odnotowaliśmy'!Wbijam w te stracone punkty i dymu nie robiłem ale albo się rzetelnie przeprowadza konkurs albo się tego nie robi w ogóle !A nie robi się z uczestników wała!A zapewniam wszystkich czytający,że na schizofremię nie cierpię i Walcz Steelfly o swoje,walcz!!!Pozdro!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 17:30
Krecik Twoją sprawę rozpatrywalem i sprawdzalem wiele razy..... i nic nie znalazlem.. blad u kolegi byl i odjelismy jeden punkt co o typu to nie było!!
ps.steelfly Twój typ na Polonie jest :) wlasnie sprawdzilem

krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 18:01
Ależ JuN!!!Nie mam powodów żeby Ci nie wierzyć(no,chyba,że mam?)!Tak samo wierzę Tobie jak w to,że wtedy oddałem typ!No ale,coż...nie mam zamiaru o te parę punktów kruszyć kopii i w to przyjemnie niedzielne popołudnie udowadniać Ci,że nie jestem wielbłądem!Podzdro!

steelfly
Kibic
Na forum od 8548 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 19:51
Oddajmy Bogu to co boskie ,a Junowi to co Juna...
i co sądzisz Jun o moim typie na Polonie :) ???

POGON FOREVER
christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 07/10/2002 00:01
jak ktoś poruszył ten temat to chciałbym powiedzieć,że nie dostałem punktu za mecz Wisła-Pogoń 3:0-typowałem 4:0-mam w konkursie nick Chris-prosił bym o sprawdzenie i odpowiedź...

Dziękuję :)
steelfly
Kibic
Na forum od 8548 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 07/10/2002 07:35
No to widze , że lista pokrzywdzonych robi się coraz wieksza, i co Ty na to JuN?

POGON FOREVER
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 07/10/2002 14:14
w tej chwili osoba odpowiedzialna za system typowania wyjechała, wroci w sobote wszystkie Wasze uwagi dokladnie rozpatrzymy i oddamy punkty tym co jestesmu winni

wioro
Kibic
Na forum od 8663 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 07/10/2002 15:42
Typowanie to forma zabawy a widze ze niektorzy robia z tego walke na smierc i zycie...a szkoda:(

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 07/10/2002 19:04
A więc jednak,JuN!Jednak nie do końca tak wszystko dokładnie sprawdziłeś!Ale cenię ludzi,którzy mimo wszystko potrafią przyznać się do niedoskonałości.Naprawdę!!!A Tobie,Wioro jak mniemam żadne punkciki po drodze nie zagubiły się?!No to niezły farciarz z Ciebie!Zagraj w Totka!Pozdro dla all of you!!!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 07/10/2002 19:08
właśnie siadam i sprawdzam typy christopha

Przykro mi, typowałeś jakims trafem 4:0 dla Pogoni... typ oddany: 2002-09-02 00:05:51

Czy ktoś jeszcze, chce nas pobluzgac ? [Ostatnio edytowane przez JuN: 2002-10-07 19:10]

krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 07/10/2002 19:33
A ja,JuN a ja???Sprawdz mnie,proszę!!!!Proszę Cię JuN,sprawdz mnie!!!!!P.s.Z góry dziękuję!!!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 12:35
sprawdze tylko najpierw powiedz co...

krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 15:53
No jak to co,JuN???Jak to co chcę,abyś dobrze sprawdził???Mój typ,który rzekomo nie został przeze mnie oddany!!!A o czym innym my tu ciągle dyskutujemy?Albo wiesz,co może lepiej poczekajmy na tego kumpla,który ma wrócić w sobotę!Może On będzie wiedział gdzie 'szukać' i co ważniejsze,czego ma szukać!!!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 16:06
ale powiedz mi konkretnie jaki to ma byc typ i w jakis spotkaniu i jaki login w typowaniu masz

A..
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 16:18
Hehe...jaki czat sie zrobil...typowanie to zabawa...ja jeszcze niespotkalem sie z tym zeby cos zostalo policzone nieprawidlowo.Mam nadzieje ze szybko sprawa sie wyjasni;););)

krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 17:10
Już Ci wyjaśniam,JuN chociaż to wstyd,żebym za Ciebie-było nie było Administratora-wykonywał taką robotę!Chodzi mi o mój typ oddany na mecz Polska-Belgia a z pierwszą prośbą o sprawdzenie zwróciłem się do Ciebie 22/08/2002 o godz.12:19.Po czym otrzymałem od Ciebie odpowiedz,że żadnego typu na ten mecz nie ddałem.A ja Cię z,uporem maniaka zapewniem,że i owszem-ODDAŁEM!!!Mój login,to mckrecik.Co jeszcze chcesz wiedzieć aby to sprawdzić???!Żawsze do usług!!!

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772473439 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005